VITEKS "Dead Sea" minkštinamasis kojų kremas

Šį kartą trumpai pasakosiu apie pastaruoju metu naudojamą pėdų kremą. Iš tiesų, Vitex "Dead Sea" gaminių pakuotės jau senai domino ir kvietė išbandyti, tik vis nežinojau, ko tiksliai noriu ir kažkodėl vis nenusipirkdavau. Na o šią vasarą pagaliau apsisprendžiau ir išbandžiau pėdų/ kojų kremą, skirtą minkštinti odą.

"Kažkur, kažkas neįtikėtino laukia, kol bus atrastas"
Carl Sagan


Produktas: VITEKS "Dead Sea" minkštinamasis kojų kremas
Gamintojas: "Viteks". Pagaminta Minsk, Baltarusija
Paskirtis: minkštinti kojų odą, atpalaiduoti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lengva, greitai susigerianti konsistencija
Labiausiai nepatiko: prasta sudėtis - daug žalingų ir vidutinio saugumo ingredientų
Tūris: 100 ml
Kaina*: 1,39 EUR
Kur galima įsigyti: Martina, Eurokos

Ką žada gamintojas: Pasižymi atpalaiduojančiu poveikiu, normalizuoja odos atsinaujinimo procesus. Aprūpina odą vertingais mineraliniais komponentais ir pašalina nuovargį.
Naudojimas: švarią kojų odą švelniai masažuojant ištepkite kremu.


Kojų/ pėdų kremo pakuotė tūbelės formos, su atsukamu dangteliu apačioje ir maža dozavimo anga. Man labai patinka, kad gamintojas nusprendė dozavimo angą apsaugoti folija - taip aš žinau, jog esu pirmoji, kuri po gamybos atidaro pakuotę.

Pati pakuotė palyginus paprasta: gaiviai atrodo žalsvai - melsva pakuotės spalva, tiesa, pigokai, nes plastikas persimato kiaurai, t.y. galima matyti, kiek to produkto yra. Pats dizainas, hmm... patinka man tas intarpas - paveikslėlis, bet užrašų gausybėje, tiek priekyje, tiek gale galima pasiklysti, o nuo jų kiekio raibsta akys.


Kvapas. Geriausias apibūdinimas būtų - kosmetinis kvapas, tačiau tikriausiai savaime aišku, kad kosmetinių kvapų gali būti daug ir įvairiausių. Šis, man toks lengvas, gaivus ir gal šiek tiek saldus, nors tas saldumas nėra akivaizdus. Na net nežinau, toks malonus švaros ir gaivos + kosmetikos kvapas. Ir išlieka jis po padengimo kelias valandas, dar kurį laiką užuodžiu kremo kvapą, tik kiek tiksliau, pasakyti negaliu, mat dažniausiai jį tepu vakare, prieš miegą.

Konsistencija. Kremas baltos spalvos, konsistencija lengva, su šiek tiek riebumo.


Sudėtis: Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Cocos Nuciffera (Coconut) Oil, Dimethicone, Ceteareth-25, Synthetic Beeswax, Triethanolamine, Aluminum Chlorohydrate, Isopropyl Myristate, Triticum Vulgare (Wheat) Gem Oil, Tocopheryl Acetate, BHT, Allantoin, Methylparaben, Parfum, Propylparaben, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sargassum Pallidium (Seaweed) Extract, Laminaria Japonica (Seaweed) Extract, Fucus Vesiculosus (Bladderwrack) Thallus Extract, Laminaria Digitata (Seaweed) Extract, Maris Sal (Dead Sea Salt), Citric Acid, Benzyl Salicylate, Amyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal.


Poveikis. Kremą visuomet tepu pėdų odai prieš miegą, ir naudoju jo šiek tiek daugiau, nei reiktų. Tuomet užsimaunu medvilnės kojinaites ir keliauju miegoti. Kremas iš tiesų lengvos, malonios ir greitai susigeriančios konsistencijos, todėl tikriausiai tiktų ir dienos metui. Man jis puikiai naudojosi vasaros metu, kai jokio riebaus produkto nesinori ant odos.

Iš tiesų, pats kremas nėra joks stebuklas ir kažkokio wow efekto nereiktų tikėtis: jis minkština ir švelnina pėdų odą, ją drėkina ir lengvai, proto ribose pamaitina. Taip pat, padeda atsipalaiduoti po sunkios dienos ir atgaivina pavargusias pėdas. Tad efektas toks, kaip daugumos tokios paskirties produktų, tačiau derėtų nepamiršti nedidelės kainos ir didesnio, nei vidutinio tūrio pakuotės.




Ačiū, kad skaitote,

Linksmo penktadienio vakaro,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai