MAX FACTOR "2000 Calorie" juodas blakstienų tušas, suteikiantis dramatiškos apimties

Dekoratyvinė kosmetika ir... blakstienų tušas. Pastaruoju metu bandžiau ir naudojau Max Factor 2000 calorie blakstienų tušą, kurį pirkau pati. Nuo pat atidarymo dienos padariau visą galybę nuotraukų, kaip tušas atrodo ant blakstienų, tačiau deja, dauguma jų nelaibai geros kokybės, tačiau kelias atrinkau rezultatui parodyti.

"Jos akys švietė kaip žvaigždės prieblandoje, kaip prieblanda buvo ir jos tamsūs plaukai..."
William Wordsworth

Iš tiesų Max Factor tušų nesu bandžiusi labai daug - man pigesnis ir geresnis variantas yra Maybelline kompanijos tušai. Tačiau aš nieko prieš paįvairinti savo kosmetikos krepšelį ir Max Factor kosmetika, bei išbandyti. "2000 Calorie" tušas žada dramatišką blakstienų apimtį, pirkdama to ir tikėjausi, metas rezultatams ir apžvalgai.


Produktas: MAX FACTOR "2000 Calorie" juodas blakstienų tušas, suteikiantis dramatiškos apimties
Gamintojas:  "Max Factor". Pagaminta Airijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: blakstienoms
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: dailiai atskiria blaktienas
Labiausiai nepatiko: gana greitai ima džiūti tūbelėje
Tūris: 9 ml
Kaina*: 11,99 EUR
Kur galima įsigyti: beveik visuose kosmetikos pardavimo vietose (Douglas, Drogas ir t.t.)

Ką žada gamintojas: Ypatingą apimtį suteikiantis tušas. Blakstienų apimtis padidėja 300 proc.
Atsparus lietimui ir vandeniui, nesitepa. Be kvapiųjų medžiagų ir plaušelių. Tinka turint jautrią odą ir nešiojant kontaktinius lęšius.

Šis tušas nuostabiai storina blakstienas – jos tampa ypač ryškios ir atrodo be galo įspūdingai. Tepkite 2 sluoksnius, ir įspūdis bus pritrenkiantis!



Blakstienų tušo pakuotė labai paprasta: tūbelė tiesi, be jokių išraitymų ir formų, juodo plastiko. Jokios įmantrios puošybos irgi nėra: įmantriau užrašytas tik kompanijos ir tušo pavadinimas. Jei nebūčiau planavusi pirkti būtent šio tušo, jis niekada nebūtų atkreipęs mano dėmesio tarp kitos gausybės blakstienų tušų.

Kaip ir daugumos tušų, jo dangtelis nusisuka, po juo, ant vidutinio ilgio kotelio uždėtas aplikatorius - nailoninis šepetėlis. Kuris daugmaž ties 2/3 ilgio staigiai siaurėja link galiuko. Paprastai aš esu silikoninių šepetėlių mėgėja, tačiau nesu prieš nailoninius šepetėlius.


Kvapas. Standartinis blakstienų tušo kvapas, tiesa, Max Factor tušų kvapai šiek tiek skiriasi nuo kitų.

Konsistencija. Vidutinio tirštumo, tiesa, tušas po atidarymo labai greitai ėmė tirštėti.


Sudėtis: Aqua, Acrylates Copolymer, Glyceryl Stearate, Disteardimonium Hectorite, Propylene Glycol, Stearic Acid, Cera Carnauba, Triethanolamine, Polyvinyl Alcohol, Synthetic Wax, Lecithin, Propylene Carbonate, Oleic Acid, Alcohol Denat., Benzyl Alcohol, Panthenol, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Sodium Laureth-12 Sulfate, Propylparaben, Disodium EDTA, Tetrasodium EDTA, Xanthan Gum, Simethicone, Potassium Sorbate, EDTA, [+/- Cl 77007, Cl 77491, Cl 77492, Cl 77499].


Poveikis. Tušas dengiasi gana lengvai, pasiskirsto gana gerai, visgi, šepetėlis man asmeniškai nebuvo pats patogiausias ir dažnai nutepdavau odą aplink akis, tiesiog pritrūko preciziškesnės aplikatoriaus formos. Vieno tušo sluoksnio niekaip nepakanka, nes jis vos paryškina blakstienas, suteikia joms juodos spalvos, o norint ryškesnio efekto, dengiant antrą sluoksnį tušas šiek tiek lipina blakstienas.


Šiaip, man labiausiai patiko tai, kad jis labai dailiai iššukuoja ir atskiria kiekvieną blaktienos plauką, tačiau antram sluoksniui, reikia būti atidesniai, dengti atsargiau ir mažesnį kiekį, o sulipus blakstienoms, jas nedelsiant iššukuoti.

Blakstienų tušas netrupa, nesukuria gumulėlių, netepa odos aplink akis ir gerai laiko - su tušu išbūnu visą dieną, o jis atrodo beveik taip pat, kaip ryte, gal tik tiek, kad viršutinės blakstienos, nuo tušo svorio dienos eigoje šiek tiek nusileidžia žemiau.

Ir visgi, iš brangesnio tušo aš tikėjausi gerokai daugiau - be dailiai iššukuotų ir paryškintų blakstienų, kas man labai patiko; nebuvo to dramatiško blakstienų efekto, kurį žadėjo gamintojas. Mano blakstienas taip padažo daugiau ar mažiau beveik visi blakstienų tušai.

Ir labai nesmagu, kai atidarius tušą jau sekantį mėnesį matai, kad jo konsistencija tapo klampesnė, o dar sekantį - tušas vos ne gabalais sušokęs ant šepetėlio. Nors atidarius, 3 savaitės garantuotai, tušas buvo idealios būklės. Taip ir likau nesupratusi, kodėl taip greitai ėmė tirštėti.

Visgi, dėl dailiai atskirtų blakstienų, tušą vertinu teigiamai, jis nepridaro jokių bėdų ir gražiai atrodo ant blakstienų. Nors nealpstu dėl jo efekto, bet man patiko. Tik gaila, kad turiu jį mesti lauk po tokio trumpo naudojimo...




Ačiū, kad skaitote,

Ramaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Šis tušas man labai nepatiko, jokio efekto blakstienoms nesuteikia. Gerai bent tiek, kad buvau jį laimėjusi, o ne pirkau.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą