VICTORIA'S SECRET kvapnusis kūno purškiklis "Total Attraction" su orchidėjų ir lelijų žiedų aromatu

Victoria's Secret kūno purškikliai tikriausiai vienas iš tų produktų, apie kuriuos visi žino, bet kažkodėl mažai kas bando. Vertinant kainų kategoriją, tai kiek brangesni produktai, tačiau turintys tiek savų privalumų ir trūkumų. Šį kartą apie VS "Total Attraction" kvapnųjį purškiklį.

"Venkite populiarumo. Jis turi daugiau žabangų, nei realios naudos"
William Penn

Kadangi ruduo pakankamai karštas ir saulė dar maloniai šildo kūną, aš neskubu pamiršti vasariškų produktų ir vis dar naudoju ryškias makiažo bei nagų lakų spalvas. Neskubu naudoti ir sunkesnių kvepalų, vis dar mėgaujuosi vasaros metu naudotais kvapniais kūno purškikliais. Šį kartą noriu papasakoti apie paskutinį šią vasarą mano kvapų lentynos gyventoją su maloniu ir gana įdomiu orchidėjų ir lelijų aromatu.


Produktas: VICTORIA'S SECRET kvapnusis kūno purškiklis "Total Attraction"
Gamintojas: "Victoria's Secret Beauty Co". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: pakvėpinti kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: aromatas
Labiausiai nepatiko: išlieka itin trumpai
Tūris: 250 ml
Kaina*: 12,87 EUR (44,44 Lt)

Ką žada gamintojas: Victoria's Secret kūno purškikliai - vieni populiariausių visame pasaulyje. Suteik savo kūnui seksualumo bei energijos dvelksmą. Tai užkariaujantis, provokuojantis orchidėjų bei lelijų žiedų aromatas, kuris nepaliks abejingų. Sudėtis praturtinta alavijų ekstraktu, kuris suteiks jūsų odai švelnumo. Palepink, atgaivink ir pamaitink savo odą su Victoria's Secret Total Attraction.


Kvapniosios kūno dulksnos pakuotė pagaminta iš skaidraus plastiko, buteliukas platėjančios, kiek plokščios, tačiau kiek užapvalintais kampais formos. Iš esmės visą pakuotės žavesį sudaro raudona spalva nudažytas produktas, kuris matosi per skaidrias buteliuko sieneles. Galbūt dar reiktų paminėti etiketę, kuri vėlgi gana paprasta: skaidri su užrašais, tačiau tam tikro žavesio suteikia violetinės spalvos gėlė. Tokia pat gėlė matoma ir ant galinės etiketės ir žiūrint iš pakuotės priekio sukuria iliuziją, kad produktas apsuptas gėlių.


Produkto purškiklis užsuktas ant pakuotės pagrindo ir reikalui esant jį galima nusukti. Tiesa, srėgiai paslėpti po metalo imitacijos plastiku, kuris suteikia šiek tiek solidumo pakuotei. Kalbant apie purškiklį, jis tradicinis: aukso spalvos plastiko, uždengtas skaidriu dangteliu. Man patiko, kad purškiklis nepurškia tiesia srove, o šiek tiek paskirsto produktą į šonus, todėl ant odos kvapusis vanduo nugula maloniu debesėliu, o ne nutekančia srove.


Konsistencija. Kūno purškikliai tradiciškai būna vandens skystumo. Ne išimtis ir šis produktas. Šiuo atveju kūno purškiklis nudažytas ryškiai raudona spalva ir tikrai skirtas patraukti pirkėjo dėmesį. Apskritai vertinant Victoria's Secret kūno purškiklius, dažniausiai akį patraukia ne pati pakuotė, o produkto spalva, kuri dėl savo ryškumo leidžia tam tikrą spalvą asocijuoti su tam tikru aromatu.


Sudėtis: Alcohol Denat., Water, Fragrance (parfum), Propylene Glycol, Glycerin, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, PPG-26-Buteth-26, Ethylhexyl Salicylate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Red 4 (CI 14700), Red 33 (CI 17200).

Tikriausiai reiktų atskirai pabrėžti, kad kūno purškiklis turi drėkinančio alavijo ekstrakto ir raminančio ramunėlių žiedų ekstrakto. Tiesą sakant aš pirmą kartą kvapniojo kūno purškiklio sudėtyje matau drėkinančių sudėtinių dalių, kurios manau atgaivina kūno odą karštomis vasaros dienomis.


Poveikis. Tikriausiai ne paslaptis, kaip ir kokiam tikslui naudojami kūno purškikliai: tiesiog purškiama ten, kur norima aromato. Tiesa, dar kartą pagirsiu gana gerai skystą produktą išsklaidantį produktą, kuris dėl patogaus purškiklio nugula maloniu debesėliu ant kūno odos. Be to, noriu paminėti, kad karštomis dienomis produktas iš tiesų atgaivina kūno odą geriau, nei kiti tokio tipo produktai (matyt dėl sudėtyje esančio alavijo ekstrakto).


Kvapas. Kaip ir daugumos purškiklių, tik pasipurškus jaučiamas alkoholio kvapas, kuris itin greitai išgaruoja ir ant kūno odos pasklinda itin saldus gėlių aromatas. Jis iš tiesų tikrai saldus, labai saldus. Visgi, tas saldumas labai greitai dingsta, gal po 10-20 minučių ir tuomet jau aiškiai jaučiamas kiek sunkesnis, duslesnis lelijų aromatas ir toli toli jaučiamas, lelijų aromato neužgožiantis saldumas.


Tai kiek neįprastas aromatas. Rinkdamasis pagal aprašymą tikėjausi, kad tai vyšnių, orchidėjų ir lelijų purškiklis, bet pasirodo, kad lietuviai eilinį kartą neteisingai išvertė aprašymą, mat tai vyšninės orchidėjos (cherry orchid) ir lelijų žiedų kvapas... Iš tiesų tikėjausi daugiau gaivumo iš aromato, bet jis daugiau saldus ir tuomet dusliai - saldus, tad tai nėra tai, ko tikėjausi, bet aromatas tikrai neblogas. Visgi, sekančiam kartui mieliau išbandyčiau kitą kvapą. Tik man išties gaila, kad Lietuvoje nėra galimybės pauostyti Victoria's Secret aromatų prieš renkantis ir planuojant įsigyti.


Na ir galiausiai labiausiai nuviliantis dalykas yra kvapo išlaikymas ant odos. Iš aukštesnės kainos Victoria's Secret kvapnios kūno dulksnos tikėjausi normalaus kvapo išlikimo. Tačiau pastebėjau, kad aromatą aš užuodžiu 1-1,5 valandos, o po to jau noriu atnaujinti kvapą... Ir tai yra tikrai per trumpai... Šia tema kalbėjau su keliomis merginomis, kurios irgi įsigijo VS kūno purškiklius ir būtent dėl kūno kvapo išlikimo aplanko didžiausias nusivylimas...


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ patraukli, akiai maloni pakuotė;
+ produktą gerai paskirstantis puršktukas;
+ sudėtyje yra odą gaivinančių alavijų ir ramunėlių ekstraktų;
+ gaivina kūno odą;
+ malonus aromatas.

TRŪKUMAI:
- sudėtyje yra alkoholio. Bei vidutinio saugumo (11) ir žalingų (2) ingredientų;
- perkant VS purškiklius Lietuvoje sunku išsirinkti aromatą, nes nėra galimybės paauostyti, tenka rinktis pagal aprašymą;
- aromatas ant odos išlieka nuviliančiai trumpai, vos 1-1,5 val.;
- gana aukšta produkto kaina.




Ačiū, kad skaitote,

Kvapnių rudens vakarų,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Turiu šiuos du purškiklius (Mango temptation ir Passion struck) ir tikrai pasigailėjau pirkus pilno dydžio produktą. Neilgai išlieka, man po dažno naudojimo užstrigo pompa. Tad tikrai nemanau kad kartotinas produktas, jau geriau pigesnės ir geresnės Jacques Battini dulksnos :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už savo nuomonę Vilte. Pilnai Jums pritariu, Jacques Battini daug ilgiau išlieka ir yra pigesni. O VS, populiaru, bet deja, išlikimas tikrai nuvilia. O va dėl pompos dar nepastebėjau, kad strigtų, reikės sekti ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą