BALANCE ME pure skin face wash - veido prausiklis normaliai ir mišriai odai

Pagaliau atkeliavo, atėjo laikas papasakoti apie balance me veido priežiūros priemones, tiksliau, veido prausiklį skirtą normaliai ir mišriai veido odai.

Aš vėl tave įsimylėjau. 
Ne dėl to, kaip tu atrodai, o todėl, koks tu esi (nors tu atrodai tikrai puikiai)

Kažkada, kai dar gyvenau Anglijoje, dažnai palepindavau save balance me kompanijos produktais. Tiesa, tuo metu dažniausiai pirkau sausai veido odai skirtas priemones (nes maniau, kad tai mano odos tipas) ir kartais pasilepindavau kūno prausikliais. Balance Me kainos iš tiesų gana aukštos, vertinant tai, kad rinkoje daugybė neprastų produktų gerokai mažesne kaina. Mano balance me meilė, skriaudžianti mano piniginę ilgai netruko, atradus Simple veido priežiūros priemones...

Na o šiandien noriu papasakoti ir pati prisiminti tai, kuo man taip patiko šios kompanijos gaminiai.



Produktas: BALANCE ME pure skin face wash - veido prausiklis normaliai ir mišriai odai
Gamintojas: "Balance Me Ltd.". Pagaminta Londonas, Didžioji Britanija
Paskirtis: pašalinti veido makiažą ir nešvarumus
Tinkamas tipas: normaliai ir mišriai odai
Labiausiai patiko: švariai nuprausia veido odą
Labiausiai nepatiko: sunkus, uoslei nemalonus kvapas
Tūris: 15 ml, 50 ml, 125 ml (mano pakuotėje 50 ml)
Kaina*: 15ml - £3,50 (4,05 EUR/ 13,98 Lt); 50ml - £11,00 (14,85 EUR/ 51,27 Lt); 125ml - £16,00 (21,60 EUR/ 74,58 Lt)

Ką žada gamintojas: Tai prausiklis, skirtas normaliai ir mišriai odai, ją ramina ir apsaugo nuo spuogų susidarymo. Šis švelnus prausiklis pašalina makiažą ir nešvarumus, nesausindamas veido odos.
Prausiklis yra ne tik efektyvus, tačiau ir paprastai ir greitai naudojamas, be pastangų nuvalo veidą ir pašalina makiažą bei kitus nešvarumus. Prausiklis, dėka balansuojančiomis savybėmis pasižyminčio greipfruto ir grūdų, švelnina veido odą, malšina odos uždegimus. Sudėtyje yra raminančių odą eterinių aliejų ir eglės spyglių ekstrakto. Prausiklyje gausu odą valančių ir antioksidantų kupinų moringos ir ryžių branduolių aliejaus, kurie šviesina odą ir suteikia jai skaistumo kaskart prausiant.
Naudokite prausiklį ryte, kad pabudinti ir atgaivinti veido odą; arba vakare, siekdami itin švarios odos efekto, nepriklausomai nuo to, kas buvo ant jūsų veido dienos metu.

Naudojimas: nedidelį kiekį prausiklio sudrėkinkite tarp šlapių delnų ir švelniai masažuokite juo veidą. Laikykite akis užmerktas. Prausiklio likučius nuplaukite šiltu vandeniu ir nusausinkite odą.


Graži, skoninga balto plastiko produkto pakuotė puošta minimalistiniu rausvos spalvos augaliniu motyvu. Neperkrauta ir maloni akiai, man asocijuojasi su švara, tvarka ir natūralumu. Plastikas vidutiniškai minkštas, patogus dozuoti gaminį ir lengvai išspausti reikiamą produkto kiekį. Mano pakuotė vidutinio dydžio, 50 ml, ir ją gavau įsigijusi Look Fastastic grožio dėžutę. visgi, pati perkant pakuotę mieliau įsigyčiau didžiausią pakuotę, kurią ne tik naudočiau ilgiau, bet ir sutaupyčiau.

Baltas dūminis produkto dangtelis yra apačioje. Po juo vidutinio dydžio anga, tinkama tokios tekstūros gaminiui. Galbūt man tik norėtųsi, kad prausiklio dangtelis būtų atidaromas, o ne atsukamas. Atidaromas dangtelis, man asmeniškai gerokai patogesnis gaminio įsispaudus į ranką, jį uždaryti, kai produktas vis dar mano rankose. Tačiau tai tik nedidelis trūkumas (o gal mano asmeniškumas), vertinant produkto pakuotės patogumą.


Kvapas. Kadangi tai 98,8 % (dabar produkto sudėtis atnaujinta, nors skirtumų lygindama sudėtis nepastebėjau, ir joje 99%) natūralių sudėtinių dalių, aš labai tikėjausi, kad priemonės kvapas bus labai lengvas, natūralus arba priemonė bus praktiškai bekvapė. Tačiau veido prausiklis turi mano uoslei pernelyg aštrų ir sintetinį (bent jau taip man atrodo) kvapą. Prausdama veidą aš sunkiai ištveriu nemalonų aromatą, kuris primena aštrų pelargonijų, spygliuočių ir jeronimo kvapą. Gal dar kažką daugiau, bet identifikuoti sunku, o kvapas, fuuu... tikrai aštrus ir man nemalonus.

Konsistencija. Priemonė baltos spalvos, konsistencija primena viduriuką tarp kreminio ir želinio produkto. Atrodo, jog kreminis baltas produktas būtų sumaišytas su bespalviu geliniu produktu.


Sudėtis: Aqua, Decyl glucoside, Lauryl glucoside, Oryza sativa (rice) bran oil, GlycerinModified potato starch, Xanthan gum, Moringa oliefera (moringa) seed oilAloe barbadensis (aloe vera) leaf extract***Abies picea (spruce knot) extractCitrus paradisi (grapefruit) peel oil*Anthemis nobilis (Roman chamomile) flower oil*Boswellia carteri (frankincense) gum oil*Citrus aurantium amara (petitgrain) leaf oil*Cymbopogon martini (palma rosa) leaf oil*Cananga odorata (ylang ylang) flower oil*Benzyl alcoholDehydroacetic acid, Potassium sorbate, Citric acid, Limonene**, Linalool**, Geraniol** .
*natūralūs eteriniai aliejai
**natūraliai, eteriniuose aliejuose, randamos medžiagos
***sertifikuoti, organiniai ingredientai

Produkto sudėtyje nėra parabenų, sulfatų, naftos produktų, mineralinių aliejų, silikonų, dažų ir sintetinių kvapų.


Poveikis. Prausiklis paskirstomas ant drėgnos veido odos, bet jis praktiškai neputoja, tik tampa šiek tiek skystesnis, maišantis su vandeniu.

Pats svarbiausias dalykas, valant veidą prausikliu, man yra galimybė prausti ir valyti tuo pačiu produktu ir akių sritį, todėl žinoma, man pats šauniausias aspektas yra tas, kad balance me prausiklis visiškai nedirgina veido odos ir neerzina jautrios akių srities, net jei patenka į akis prausimosi metu.

Prausiklis labai efektyviai nuvalo vandenyje tirpų akių makiažą. Norėjau išbandyti ir vandeniui atsparaus makiažo valymo galimybes, tačiau tokio makiažo paprasčiausiai nenaudoju šiuo metu, todėl net neįsivaizduoju kaip įveiktų.


Prausiklis labai greitai ir patogiai nuvalo makiažą ir nešvarumus ir veido oda jaučiasi itin švari. Bandžiau veidą papildomai valyti tiek makiažo valikliu, tiek toniku, tačiau paprasčiausiai po prausiklio naudojimo nebebuvo ką nuvalyti.

Priemonė visiškai nesausina veido odos ir jos neerzina. Tiesa, pastaruoju metu mano veidą išbėrė, tačiau aiškiai matau, jog tai hormoninio pagrindo spuogai, o ne alergija, todėl (turėdama galvoje esantį nėštumą) dėl išbėrimų nė kiek nesijaudinu.

Balance Me prausiklis man labai patiko: jis turi viską, ko tikiuosi iš tokio tipo produkto - yra švelnus tiek veido, tiek akių sričiai; greitai ir efektyviai pašalina makiažą ir nešvarumus bei visiškai nesausina mano veido odos. Po prausimo oda tampa švelni ir labai švari. To, ko išties reikia!


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ akiai malonus, skoningas pakuotės dizainas;
+ patogus pakuotės įpakavimas;
+ 98,8% (dabar 99%) natūralios sudėties ingredientų;
+ sudėtyje nėra parabenų, sulfatų, naftos produktų, mineralinių aliejų, silikonų, dažų ir sintetinių kvapų;
+ prausiklis nedirgina veido odos ir itin jautrios akių srities, net patekus produkto į akis;
+ švelnus produktas;
+ efektyviai, greitai ir lengvai pašalina vandenyje tirpų makiažą;
+ suteikia odai švaros pojūtį;
+ nesausina veido odos.

TRŪKUMAI:
- man nemalonus kvapas;
- tai aukštesnės kainų kategorijos produktas;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (4) ir žalingų (2) ingredientų.




Ačiū, kad skaitote,

Gražių sapnų kupinos nakties,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. As naudojau prausikli skirta sausai odai. Net nesitikejau tokio gero poveikio. Po naudojimo oda atrodo tiesiog pamaitinta, o kartu nusisveite ir atserpetojusi oda. Jis riebokas, jauciasi aliejinis poveikis. Kadangi mano pakuote kelionine tik 15 ml. Manau reikes isigyti visa pakuote. Vat kremas tokio ispudzio nepadare, kaip sis prausiklis.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš naudojau šios kompanijos gaminius gyvendama UK tik prausiklių veidui nebuvau bandžiusi. Poveikis prausiklių tikrai puikus :)
      O kaip dėl jūsų naudojamo kvapo? Koks jis? Labai įdomu, nes šito kvapas nelabai koks buvo.

      Panaikinti
  2. Vat kvapas kazkoks sunkiai nusakomas...trenkia kazkokiais vaistais, tik nezinau kokiais. Lyg ir mangu turetu buti, bet tikrai ju ten neuzuodziu. Taciau paciu prausikliu cleanse and smooth face balm esu labai susizavejusi. Vat feelunique.com dabar yra akcija 2 uz 39.60 €. Vat reikia kazkam duoti isbandyti ir pirkti drauge, nes vienas 26 € kainuoja cia 125 g.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Vat gavau savo Balance me prausiklius. 125 g. Dvi pakuotes. Sale prausiklio pridetas ir baltas medvilnis ranksluostukas su Balance me logotipu. Viena pakuote bus sesei, kita man. Dar ir ant vyro isbandziau....jam patiko, bet tik tuo atveju jei nereikes paciam tepliotis.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oi kaip faina ir kaip greitai. Pirkot tik prausiklius?
      O kiek mokėjote už atsiuntimą?

      Panaikinti
  4. Taip is feelunique atsiuncia labai greitai per 5-7 dienas. Pirkau tik du tuos prausiklius ipakuoti buvo i bendra pakuote.
    Atsisiuntimas nuo 15€ nemokamas

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą