Korėjietiška: MALIE SYSTEM "Potato" Ultra Hydrating Essence Mask - veido kaukė su bulvėmis

Korėjietiškos veido kaukės man itin patinka dėl intensyvaus drėkinimo. Nežinau, kiek dar kaukių norėsiu išbandyti ir įsigyti, tačiau kol kas man jos labai patinka ir mielai šį sekmadienį naudoju Malie kompanijos veido kaukę su bulvių ekstraktu.

"Viskas, ko tu nori yra kitoje baimės pusėje"
Jack Canfield

Veido kaukės tikriausiai yra labai individualus dalykas: prieš kelis metus man nepatiko medvilniniai, produktu prisotinti kaukės paklotėliai. Tuo metu daug mieliau rinkausi kremines veido kaukes, kurios, kaip man atrodė, teikia daugiau naudos. Šiuo metu kas antra savaitė naudoju veido kaukės, kurios yra labiau kreminės tekstūros, tepu jas ant veido; pakeisdama su medvilnės padelių kaukėmis.



Produktas: MALIE SYSTEM "Potato" Ultra Hydrating Essence Mask - veido kaukė su bulvėmis
Gamintojas: "Malie System". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: drėkinti, raminti odą po saulės vonių ir kenksmingų UV spindulių
Tinkamas tipas: visiems tipams, ypač pavargusiai po saulės vonių odai
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 1 vnt. medvilninės kaukės
Kaina*: $1,99 arba 0,93 EUR (3,21 Lt)
Kur galima įsigyti: Pirkau iš www.ebay.com (siunčiausi iš Korėjos), Malie System kompanijos vienkartinių kaukių jau yra ir Cascada (tiesa, ten ji gerokai brangesnė)

Ką žada gamintojas: Produktas suteikia pakankamai drėgmės ir maitinimo veido odai, pažeistai aplinkos poveikio. Aktyvūs kaukės komponentai suformuoja apsauginį barjerą ir drėkina veido odą. Drėgmė ir švelnumas padaro jūsų odą gražesne, energingesne ir švaresne.

Kaukės su bulvėmis sudėtyje yra bulvių ekstrakto, kuris iš karto sudrėkina UV spindulių pažeistą veido odą, balina įdegusią veido odą. Maistingi kaukės elementai suteikia odai švelnumo ir lygumo.


Vienkartinė kaukės pakuotė pagaminta iš plastiko, kuris viduje sidabrinės spalvos ir primena foliją. Pakuotės išorė geltonos spalvos su lengvu rusvu atspalviu. Tai nėra ta vaiskiai geltona, greičiau primena geltoną bulvių spalvą, kuri ir yra pagrindinis ingredientas. Taip pat bulvių paveikslėliu puošta ir pakuotė, beveik visos Malie kaukių pakuotės iš tiesų patrauklios ir gražios akiai.


Kvapas. Nežinau, tačiau šios kaukės kvapas man asmeniškai baisus: primena pavasarį rūsyje žaliuoti pradedančias bulves, kurioms taip ir nelemta sudygti. Taip ir likau nesupratusi, ar buvo bandyta sukurti tikrą bulvių kvapą ar atkartoti bulvių augalo kvapą, tačiau galvosi tikrai nekaip...


Konsistencija. Korėjietiška veido kaukė yra medvilninis veido formos paklotas, prisotintas veikliosiomis medžiagomis. Apskritai, paklotėlis labai gausiai prisotintas gličiu ir slidžiu skysčiu, kurį reiktų papildomai kiek nugręžti prieš dedant ant veido (rekomenduojama, bet renkasi galutinis vartotojas, kaip naudoti).



Sudėtis: Water, Glycerin, Ethanol, Sodium Hyaluronate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Carbomer, Methylparaben, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Allantoin, Propylene Glycol, Triethanolamine, Potato Extract, Fragrance.


Poveikis. Veido kaukė nugręžiau ir uždėjau ant veido, kiek įmanoma išlygindama nelygumus ir priderindama prie savo veido formos. Tačiau žinoma, korėjietiška kaukė mano veido formai nelabai tiko ir tai vienur tai kitur niekaip negalėjau gražiai jos užsidėti ir taip, kaip kaukė iš tiesų turėtų būti.
Ant veido uždėjus kaukę priguliau, ir leidau sau 20 minučių atsiplaiduoti.


Nuėmus kaukę pirmiausia atėjo galutinis atsipalaidavimas: daugiau jokio nemalonaus kvapo 😃 Odos poros tapo nežymiai pastebimesnės, kiek labiau atsivėrusios nei įprastai, tačiau apskritai oda liečiant jautėsi lygesnė ir švelnesnė, bet to, atrodo ir gerai sudrėkinta.

Nors produkto aprašyme paminėta, kad kaukė šviesina veido odą, tačiau šviesinamojo efekto nepastebėjau. Oda tapo skaistesnė ir švaresnė, tačiau tikrai ne šviesesnio atspalvio.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ tai vienkartinė pakuotė;
+ akiai patrauklus dizainas;
+ oda tampa švelnesnė ir lygesnė;
+ veido oda intensyviai drėkinama;
+ oda tampa švaresnė.

TRŪKUMAI:
- tiesiog baisus sužaliavusių pavasarinių bulvių kvapas;
- medvilnės padelis neatitinka europiečių veido formos;
- medvilnė prisotinta kiek nemaloniu rankoms, gličios konsistencijos skysčiu;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (5) ir žalingų (2) ingredientų;
- odos poros kiek išsiplečia ir tampa pastebimesnės;
- vienkartinė pakuotė nešviesina veido spalvos.




Ačiū, kad skaitote,

Jaukaus sekmadienio,
Gėlėta kosmetinė



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Keista tai sakyti, bet bulvių kaukė skamba egzotiškai :) bent jau kur kas egzotiškiau nei sraigių ar ikrų :) išlepom matyt...arba nevertinam tai, ką aplink turim :) šypsena išspaudžiau dėl to kvapo:) gal ir ne be reikalo pasyviai naudojam bulves kosmetikoje :)


    http://www.misslily.lt/

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą