CATRICE Ultimate Nail Lacquer - nagų lakas "82 A Gallon of Melon"

Vasariškai ryškios spalvos vis dar karaliauja ant mano nagų: man dar norisi ryškumo ir vaiskumo, vasariškos kaitros ir vasariškų prisiminimų kupinų spalvų. Šiandien, apie vieną tokią itin vasarišką spalvą iš Catrice, skambiu melionų pavadinimu.

Diena be juoko yra veltui iššvaistyta diena...

Nors jau senai kalendorinis ruduo, bet aš visada spyriojuosi prieš ateinančius rudeninius šalčius: aš vis dar rengiuosi vasariškai ryškiai, ir nagus man dar norisi lakuotis vasariškomis spalvomis. Tad noriu pristatyti dar vieną vasaros mylimą, šį kartą rožinę spalvą su blizgiu galutiniu efektu.


Produktas: CATRICE Ultimate Nail Lacquer - nagų lakas "82 A Gallon of Melon"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Liuksemburge
Paskirtis: dekoratyvinė: papuošti nagus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: dailus ir tolygus padengimas, dėl geros tekstūros
Labiausiai nepatiko: naujas, tačiau vis dar nepatogus šepetėlis
Tūris: 10 ml
Kaina*: 2,49 EUR  (8,60 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Dėka naujos spindesį didinančios technologijos, pažangesni Ultinate Naul Lacquers turi intensyvų blizgesį, tolygų padengimą ir ilgą išlikimą. Su naujovišku šepetėliu jūs galite padengti savo nagus vos vienu perbraukimu. Be formaldehydų, tolueno ir ftalatų.

Patikrinta ir pamėgta: 9 iš 10 moterų dievina tolygų PADENGIMĄ, išskirtinį SPINDESĮ, bei PATVARUMĄ.
* Testas atliktas su 100 moterų, 2013


Nagų lako pakuotė cilindro formos, skaidraus stiklo buteliukas, užsuktas juodos formos dangteliu. Ant pakuotės pateiktas produkto aprašymas, tačiau trūksta sudėtinių dalių informacijos; jas gamintojai siūlo susirasti internete arba parduotuvėje kartais esančiuose (retokai) bukletuose.

Ant pakuotės nurodyta, jog kompanija atnaujino savo nagų lakų šepetėlius, vietoj anksčiau buvusių šepetėlių nukirstais šonais (kaip jie atrodė galite pažiūrėti ČIA). Iš tiesų anksčiau šepetėliai dėl savo formos buvo nepatogūs lakuoti prie nagų odelių, tačiau ir naujo šepetėlio, nors jis šiek tiek patogesnis, pagirti negaliu: jis nelygiai nukirptas ir lakuojant nagus vistiek sudėtinga dailiai nulakuoti nagučius prie nagų odelių. Dėl vieno ilgesnio krašto aš arba nusitepu odeles aplink arba lieka visai nemažas nelakuoto nago tarpas, kurio visai nenoriu matyti, tad kompanija, išleisdama į rinką nekokybiškus nagų lako aplikatorius vėl prašovė pro šalį. O galbūt čia tik man pasitaikė nekokybiškas?


Konsistencija. Nagų lakas vidutinio tirštumo, vos vos į skystąją pusę, pigmentacija tikrai gera, nes pakanka vos vieno sluoksnio dailiai spalvai išgauti.


Sudėtis: BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID / NEOPENTYL GLYCOL / TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, DIPROPYLENE GLYCOL DIBENZOATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARALKONIUM BENTONITE, HEXANEDIOL/ADIPATE/CITRATE CROSSPOLYMER, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, DIACETONE ALCOHOL, ACRYLATES COPOLYMER, POLYESTER-26, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINUM HYDROXIDE, BARIUM SULFATE, BENZYL BENZOATE, CI 15850 (RED 6 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Nepaisant nekokybiško nagų lako šepetėlio, kuriuo vis nutepu nagų odeles aplink nagą, produktas labai lengvai ir tolygiai paskirstomas ant nago plokštelės. Tiesa, man reikia vos vieno nagų lako sluoksnio idealiai dailiai spalvai išgauti.


"A Gallon of Melon" atspalvis švelniai rožinis, mergaitiškas ir labai pavasariškas. Idealiai atrodo prie įdegusios rankų odos ir suteikia nagams ypatingo žvilgesio (be viršutinio nagų lako sluoksnio). Idelus atspalvis vasaros metui ir paskutinėms šiltoms dienoms paminėti prieš atidarant rudeniškų spalvų sezoną.


Nagų lako spalva ant nagų išlikai man lygiai taip pat, kaip ir kiti, panašios kainų kategorijos nagų lakai: apie 3-5 dienas, priklausomai nuo dirbamų buities darbų ir tai, kiek gerą nagų lako pagrindą tuo metu naudoju. Iš esmės maždaug jau 4 dieną galiukai vos vos pradeda atsilupti, tačiau 5 dienas laiko tikrai gerai. Tiesa, aš visiškai nenaudoju skaidraus viršutinio nagų lako, kad užtvirtinti manikiūrui. Manau su juo, nagų lako spalvą išlaikyti galėčiau dar 1-2 papildomas dienas.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ vidutinio tirštumo konsistencija;
+ labai gera pigmentacija;
+ mergaitiškas, intensyvus, ryškus atspalvis (apskritai beveik visi šios serijos lakai dailių spalvų);
+ maksimalus žvilgesys net be viršutinio nagų lako;
+ išsilaiko apie 3-5 dienas (be viršutinio skaidraus nagų lako).

TRŪKUMAI:
- atnaujintas šepetėlis lygiai toks pat nepatogus, kaip ir ankstesnis (nors gali būti, kad tik mano pasitaikė brokuotas);
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (6) ir žalingų (1) ingredientų.




Ačiū, kad skaitote,

Smagios rudeninės saulės spindulių,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.


RP-sample

Komentarai

  1. Su Happy zurnalu gavau tokios rusies laka tik Fuchsiarama spalvos. Paskaiciau jusu aprasyma. Reikes isibandyti kada. Galvoju tai bus pakankamai ryski spalva, bet pavasariui sakysime pats tas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai graži jūsų spalva, aš jau ja dabar drąsiai lakuočiausi ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą