ORGANIX Repairing "Awapuhi Ginger" drėkinamasis plaukų šampūnas ir kondicionierius su Havajų imbierų ekstraktu

Organix šampūną ir kondicionierių su Havajų imbiero ekstraktu naudoju jau kelintą mėnesį ir buvau visiškai pamiršusi, kad apie jį dar nerašiau ir nepasakojau jums. Tad skubu pasidalinti nuomone apie "Awapuhi Ginger" linijos produktais plaukams.

"Žmonės teis ir kritikuos tave nepriklausomai nuo to, ką tu darysi...
tad tu taip pat gali daryti tai, ką tu nori"
Citata, autorius nežinomas

Man patinka ir visad patiko Organix produktai plaukams; jų kaina visiškai atitinka kokybę. Žinoma, visada reikia bandyti ir ieškoti. Pavyzdžiui, Organix su argano aliejumi visiškai netiko mano plaukams ir pasigailėjau pirkusi, tuo tarpu su linija su kokosų aliejumi tiko beveik idealiai. Tad šį kartą kviečiu arčiau prie šviečiančių ekranų ir kviečiu susipažinti su subjektyvia nuomone apie imbierinį šampūną ir kondicionierių.



Produktas: ORGANIX Repairing "Awapuhi Ginger" plaukų šampūnas ir kondicionierius
Gamintojas: "Vogue International". Pagaminta Tampa, Jungtinės Amerikos Valstijos
Paskirtis: pašalinti nešvarumus iš plaukų ir atkurti, drėkinti plaukus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: plaukai tampa gerokai minkštesni ir švelnesni
Labiausiai nepatiko: tikėjausi intensyvesnio drėkinamojo efekto
Tūris: kiekvienas po 385 ml
Kaina*: kiekvienas po 7,50 EUR (25,90 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, kaipsmilga.lt

Ką žada gamintojas: Drėkinamasis kreminės formulės plaukų šampūnas ir kondicionierius papildytas Havajų imbiero ekstraktu ir keratino baltymais. Havajų imbiero ekstraktas pasižymi drėkinamosiomis savybėmis, akimirksniu atkuria ir švelnina sausus, šiukščius ir pažeistus plaukus, atgaivina galvos odą. Keratino baltymai atkuria ir sustiprina sausų plaukų struktūrą tiek iš išorės, tiek iš vidaus. Suteikia plaukams šilko švelnumo ir blizgesio.
Naudojimas: į sudrėkintus plaukus ir galvos odą švelniai įmasažuoti nedidelį kiekį šampūno ir išskalauti. Kondicionierių tepti per visą plaukų ilgį, palikti 3-5 minutes ir nuskalauti.


Didelės, kiek plokščios šampūno ir kondicionieriaus pakuotės plastikinės, tamsiai rudos spalvos plastiko, ant jo matosi kiek blizgučių. Pakuotės plastikas tvirtas ir stabilus, bet išspausti produkto nėra apskritai jokių problemų, kas tikrai dažnai pasitaiko tvirtesnių pakuočių gaminiuose.

Man visada patiko ir vis dar patinka Organix gaminių pakuočių etiketės, kurių reverse nurodyta ne tik pavadinimas, tačiau ir trumpas produkto aprašymas, ko reiktų tikėtis iš gaminio. Nežinau, galbūt čia tik man, bet tas trumpas tekstukas ant pakuotės priekio parašytas iš tiesų viliojančiai: norisi kuo greičiau griebti ir išbandyti stebuklus žadantį gaminį.

Šviesiai rudos (kiek tamsesnės nei aukso spalvos) dangtelis vidutiniškai tamprus ir gana tvirtas. Produktą naudojau beveik visą vasarą ir dangtelis nenulūžo, netapo laisvesnis, neišsiklaipė ir niekaip kitaip nepakeitė pirminės būklės. O ir atidaryti jį labai lengva: plaunant galvą, atidaryti pakuotę galima vienu pirštu.


Kvapas. Tiek šampūno, tiek kondicionieriaus kvapas identiškas. Kadangi produktų sudėtyje yra imbiero, prieš pradedant naudoti kiek nerimavau, kad gaminiai kvepės imbieru ir nebus itin malonaus kvapo. Tačiau abu gaminiai man nė kiek neprimena tradicinio imbiero: kvapas greičiau kvapnios vaikiškos gumos, su vaisiniu aromatu; jaučiasi saldumas ir silpnas gaivumas, prislopintas kiek dusliu aromatu.

Konsistencija. Šampūnas tradiciškai skystesnės konsistencijos, tačiau vistiek gerokai tirštesnis nei tradicinis skystas šampūnas. Kondicionieriaus tirštumas labai tradicinis, kreminis ir gana tirštas. nors abu produktai dažyti raudona spalva ir gaminiai turėtų būti rausvos spalvos, tačiau ta spalvytė sunkiai matoma, visgi sakyčiau, jog produktas labiau baltas, nei rožinis (na gal švelniai švelniai švelniai rausvas).


Sudėtis:
ŠampūnoWater (Aqua), Sodium C14 16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Dimethicone, Sodium Cocoyl Isethionate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Cocamide DEA, Glycol Distearate, Sodium Chloride, Laureth 4, Laureth 23, Amodimethicone, Trideceth 12, Cetrimonium Chloride, Parfum, DMDM Hydantoin, PEG 23M, Polyquaternium 10, Hedychium Coronarium (White Ginger) Root Extract, Hydrolyzed Keratin, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Panthenol, Citric Acid, CI 17200 (Red 33), Butyl Phenylmethyl Propional, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

KondicionieriausAqua (DI Water), Cetearyl Alcohol, Cetyl AlcoholBehentrimonium Chloride, GlycerinGlycol Distearate, Glycol Stearate, Ceteareth-20, Isopropyl Alcohol, Dimethicone, Tetrasodium EDTA, Cyclopentasiloxane, Hedychium Coronarium (Awapuhi White Ginger) Root Extract, Hydrolyzed Keratin, Theobroma Cacao (Cocoa Butter) Seed Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract (Aloe), Panthenol, Parfum, DMDM Hydantoin, Methylchlorothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 17200 (Red 33), Butyl Phenylmethyl Propional, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.


Poveikis. Plaukų šampūnas labai gerai putoja ir jo reikia visiškai nedaug, vadinasi produkto pakaks ilgesniam laikui nei kitų šampūnų. Trumpai vertinant, šampūnas išplauna plaukus, palieka juos švarius, kvapnius ir lengvus, ir svarbiausia, nesveria, neapsunkina plauko, tačiau jis ir netampa itin lengvas.

Žinoma, mano dažytiems plaukams tik šampūno nepakanka, todėl naudoju ir kondicionierių. Jį mėgstu tepti nuo sprando itin gausiai, o ant likusius plaukus (nuo galvos odos iki sprando) tiesiog tepu pačiais priemonės likučiais - nedideliu kiekiu, kuris lieka po plaukų galiukų ištepimo kondicionieriumi. Ilgą laiką buvo sunkoka pastebėti, ką konkrečiai kondicionierius daro mano plaukams, tačiau senkant produkto kiekiui buteliuke efektas tapo ženklesnis, juolab, jei nenaudoju papildomai kaukės, ir šiandien jau galiu pristatyti savo nuomonę.


Nors tiek šampūno, tiek kondicionieriaus sudėtyje yra plaukus ir odą sausinančių produktų, tačiau plaukų sausinimo per visą naudojimo laikotarpį aš nepastebėjau. Iš kitos pusės, tai yra drėkinamosios priemonės ir jos turėtų suteikti atvirkštinį, drėkinimo, efektą.

Naudodama abu produktus kartu pastebėjau, kad mano plaukučiai tapo gerokai minkštesni, nei prieš naudojimą. Paprastai rudenį mano plaukučiai tampa labai silpni ir ima slinkti bei skilinėti, bet tiek aš, tiek mano kirpėja pastebėjo, kad mano plaukai yra gerokai stipresni ir atrodo sveikiau, o ir rudeninio slinkimo kol kas nesimato.

Nors plaukų šampūnas turi intensyviai drėkinti plaukus ir galvos odą, didelio skirtumo nepastebiu. Taip mano plaukučiai ir ypatingai galiukai ne tik jaučiasi liečiant, bet ir atrodo drėgnesni, bet aš tikėjausi intensyvesnio drėkinamojo efekto.


Manau jog tiek šampūnas, tiek kondicionierius yra geros priemonės plaukų priežiūrai: mano plaukučiai vizualiai atrodo geriau, ir kirpėja giria sveikesnius galiukus bei stipresnius plaukus. Visgi, galutiniame variante man šiek tiek pritrūko intensyvesnio drėkinimo ir kiek stipresnio maitinimo dažymų nualintiems plaukams.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ patogios pakuotės, patrauklios etiketės;
+ malonus vaisių - vaikiškos gumos kvapas;
+ tiršta konsistencija;
+ šampūnas gerai putoja;
+ reikia nedidelio kiekio priemonių;
+ nenusveria, neapsunkina plaukų;
+ nesausina galvos odos ir plaukų;
+ plaukai tampa gerokai minkštesni ir švelnesni;
+ mano plaukai (naudojant šampūną ir kondicionierių) tapo stipresni ir neslenka;
+ plaukai vizualiai atrodo sveikesni.

TRŪKUMAI:
- sudėtyje gana daug vidutinio saugumo (10/ 6) ir žalingų (3/ 4) ingredientų;
- tikėjausi intensyvesnio drėkinamojo efekto;
- pritrūko maitinamojo efekto plaukams.




Ačiū, kad skaitote,

Smagaus savaitgalio,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Atsakymai
    1. Abu šios linijos produktai geri :) Man patiko kondicionieriaus suteikiamas plaukams lengvas glotnumas, tai, ko reikia kiek besišiaušiantiems plaukams :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą