MAYBELLINE Lash Sensational Intense Black Lash Multiplying mascara - intensyvaus juodo atspalvio blakstienų tušas

Prieš kelis metus, pasirodžius originaliajam Maybelline Lash Sensational tušui, bene kiekviena mergina jį išbandžiusi gyrė, gandas pasklido plačiai ir greit nebuvo nė vienos, kuri neturėjo savo rankose ar ant savo blakstienų. Tiesą pasakius aš tuo metu nesusigundžiau. Pagalvojau, kad galbūt kažkada, tačiau taip ir nenusipirkau.

Šiandien mano rankose atnaujintos versijos, itin juodas tušas, kurio deja palyginti su senąja formule negaliu (išskyrus vienu aspektu - sudėtinės šių tušų dalys praktiškai identiškos!), tačiau būtinai papasakosiu savo potyrius ir nuomonę apie šį produktą. 

"Tai, kas silpniesiems atrodo kliūtis, stipriesiems yra akmenys pasilypėti."
Thomas Carlyle


Produktas: MAYBELLINE Lash Sensational Intense Black Lash Multiplying mascara - intensyvaus juodo atspalvio blakstienų tušas
Gamintojas: "Gemey Paris". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - blakstienoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: tepa gana daug košės ant blakstienų
Tūris: 9,5 ml
Kaina*: 11,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, pigu.lt, Maxima ir t.t. (daugumoje parduotuvių, kur prekiaujama Maybelline kosmetika)
Įvertinimas: 4,5-5/5

Ką žada gamintojas: Ypač juodos formulės Sensational blakstienų tušas su blakstienas „milijonizuojančiu“ elastomeriniu šepetėliu suteikia išskleistų lyg vėduoklė blakstienų efektą.
Lash Sensational blakstienų tušas kruopščiai padengia kiekvieną blakstieną ir suteikia ypač juodą, išskleistų lyg vėduoklė blakstienų efektą. Nepatikėsi, kad turi tiek daug blakstienų! Šepetėlis apgaubia blakstienas prie pat jų augimo linijos, o 6 skirtingų tipų šereliai pasiekia ir nudažo trumpas ir ilgas blakstienas nuo šaknų iki galiukų.

Naudojimas:
1 žingsnis. Lenkta vidine šepetėlio puse pasiek blakstienų šaknis.
2 žingsnis. Perbrauk blakstienas per visą jų ilgį nuo šaknų iki galiukų.
Patarimas. Tepdama kitą blakstienų tušo sluoksnį, neleisk ankstesniajam išdžiūti.

Rezultatas:
Išskirtinis blakstienas lyg vėduoklę išskleidžiantis šepetėlis su dešimčia šerelių sluoksnių atskleidžia didžiulę blakstienų gausą ir suteikia sensacingą, ypač juodą, lyg vėduoklė plačiai išskleistų blakstienų efektą.

Patikrintas oftalmologų.
Tinka naudoti nešiojančioms kontaktinius lęšius.


Tušo pakuotė prislopintos, pilkai - rožinės spalvos tūbelė, labai panaši į Colasal tušų pakuotes, tik kiek ilgesnė. Atkreipkite dėmesį, pirkadmi tušą, kad yra net kelios skirtingos versijos - šita intensyviai juoda skiriasi nuo originaliosios pavadinimą įrėminančiu juodu langeliu. 

Tušo šepetėlis silikoninis, išlenktas ir suformuotas blakstienos forma. Ties išlenkimu esantys šereliai itin trumpi, tuo tapu kitoje pusėje - ilgesni.

Kvapas įprastas kitiems blakstienų tušams, gal kiek silpnesnis.

Konsistencija vidutinio tirštumo.


Sudėtis: AQUA, PROPYLENE GLYCOL, STYRENE/ ACRYLATES/ AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, POLYURETHANE-35, CERA ALBA / BEESWAX, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, GLYCERYL STEARATE, CETYL ALCOHOL, PEG-200 GLYCERYL STEARATE, ETHYLENEDIAMINE/ STEARYL DIMER DILINOLEATE COPOLYMER, COPERNICIA CERIFERA CERA / CARNAUBA WAX, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, ETHYLENE/ VA COPOLYMER, ALCOHOL DENAT., PARAFFIN, AMINOMETHYL PROPANEDIOL, PHENOXYETHANOL, GLYCERIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CAPRYLYL GLYCOL, BUTYLENE GLYCOL, XANTHAN GUM, SODIUM LAURETH SULFATE, DISODIUM EDTA, PVP, METHYLPARABEN, TETRASODIUM EDTA, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, SILICA.
MAY CONTAIN: CI 77266 (NANO)/ BLACK 2, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES, MICA, CI 77742 / MANGANESE VIOLET, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CI 77007 / ULTRAMARINES, CI 75470 / CARMINE, CI 77288 / CHROMIUM OXIDE GREENS, CI 77510 / FERRIC FERROCYANIDE.


Poveikis. Blakstienų tušas tepa kiek daugokai košės ant blakstienų, tad tenka šiek tiek padirbėti išsklaidant produktą, tačiau didelių rūpesčių nesukelia ir nepasakyčiau, kad dengimas yra kažkiek apsunkinamas. Nesuprantu, ar šitas šepetėlis man didokas, tačiau dažnai dažydamasi vis pataikau nusitepti odą aplink akis, galbūt reikia būti kiek atsargesnei?

Kalbant apie efektą, pastebėjau, kad jis priklauso nuo to, kaip dažysitės. Man labiausiai patinka dažytis pirmiausia ta labiau įdubusia puse, tuomet viską paryškinti išgaubta. Būtent taip dažantis pavyksta išgauti gražų vėduoklės efektą. Tušas pailgina, paryškina, šiek tiek padirbėjus ir atskiria blakstienas viena nuo kitos. Suteikia natūraliai įspūdingų blakstienų efektą. 


Man laikosi visą dieną, be nutrupėjimų, be tepimo ir nusivalo, ne itin sunkiai, bet tenka šiek tiek pavargti. Man efektas labai patinka, tiesa, jei palyginti su anksčiau bandytu kokosiniu iš Maybelline, tai anas man patiko labiau, čia šiek tiek trūksta to tankinančio efekto. Ir efektu šiek tiek primena mano mylimą L'Oreal Million Lashes blakstienų tušą. Bet apskritai, geras, kokybiškas ir labai patikęs tušas. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai