2018/05 Gegužės mėnesio pirkiniai ir naujienos: Mixa, Avene, Australian Gold ir kt.

Visą dieną po truputį krapštinėjausi prie savo grožio kampelio, kurio nedrįstu vadinti kosmetiniu staliuku - nors ir staliukas, bet tikrai ne tikras kosmetinis. Tik dabar suvokiau, kad gi šiandien paskutinė mėnesio diena, kai pagal tradicijas turėčiau parodyti jums savo naujus pirkinius! Tad nieko nelaukusi, traukiu viską iš maišelių, dėžučių ir rodau jums. Visada tik nusipirkusi viską dedu į vieną dėžutę, bet šį kart viskas pasklido visur namuose, ir garantuotai kažkas liko pamiršta... Et, tiek jau to - tai, ką prisiminiau, surinkau, nufotografavau, tą ir parodysiu.

"Gyvenime galite gauti viską, ko tik panorėsite, jei tik pakankamai padėsite kitiems gauti tai, ko jie nori."
Z. Ziglaras


Saulės kosmetika

1. AUSTRALIAN GOLD Botanical SPF 30 - apsauginis purškiklis nuo saulės, 177 ml
Atsparus vandeniui, nelipnus ir purškiamas - labai fainas ir kol kas mano nuomonė apie jį gera. Nusipirkau sau.
Eurovaistinė, 34,99 EUR

2. EUCERIN Sensitive Protect Kids SPF 50 + apsauginis purškiklis nuo saulės, 200 ml
Vėlgi, renkuosi purškiamą priemonę ir vaikui - būtinai atsparią vandeniui. Kol kas labai smagiai naudojasi ir noriu tikėti, pakankamaii gerai apsaugo nuo saulės.
Eurovaistinė, 16,39 EUR

3. AUSTRALIAN GOLD Aloe Freeze - šaldantis purškiamas gelis po deginimosi, 237 ml
Labai labai maloniai vėsinantis gelis po deginimosi. Sakyčiau visai gerai nuramina odą po saulės vonių, tik kad kvapas labai įdomus, toks labiau burnos skalavimo skysčio. Cha-ha
Eurovaistinė, 25,99 EUR

4. SAMBA SUN Turbo Activator įdegį skatinantis losjonas, 150 ml
Kol kas dar neturėjau progos normaliai pagulėti prieš saulutę, bet... paprastai aš nepaprastai sunkiai įdegu (nors niekad nenudegu), todėl seniau labai mėgdavau priemones, skatinančias įdegį. Norėjau pirkti Australian Gold, bet buvo išparduota, tad daug nesitikėdama įsigijau šitą.
Eurovaistinė, 2,99 EUR

Veido priežiūra

5. ECO LABORATORIE "Omolaživajuščiaja" veido prausimosi putos, 150 ml
Nepatinka man veidą prausti aliejumi, oi kaip nepatinka. Namuose nebeturėjau jokių normalių prausimo priemonių veidui, todėl bandysiu šitą. Kadangi kompanijos produktai man visai patinka, labai noriu tikėtis gero rezultato.
Eurokos, 5,49 EUR

6. AVÈNE Eau Thermale purškiamas terminio šaltinio vanduo jautriai odai, 50 ml
Tobulas dalykas ir šiuo metu nebepakeičiamas dalykas odai gaivinti. Kai taip karšta, neįsivaizduoju geresnio būdo atsigaivinti! Dabar mano namuose net pora tokių buteliukų, tai vis purškaliojuosi. Nesinori daug kartotis apie nerealią priemonę - plačiau galima paskaityti įraše. Tik norisi labai rekomenduoti.
Eurovaistinė, 5,44 EUR

Dekoratyvinė

7. QVS blakstienų rietiklis
Man labai nesiseka su blakstienų rietikliais - nusipirkau tokį jau ne pigiausią variantą, gana garsios firmos ir nieko visiškai neriečia! Galbūt šitas pigutis paries bent jau padoriai?
Eurokos, 2,99 EUR

8. ESSENCE Volume On! lūpų blizgesys, suteikiantis apimties "01 Less is more", 6 ml
Pirkau Eurokos internetinėje parduotuvėje ir šitas buvo pridėtas dovanų. Šaldantis lūpų blizgesys pats tas vasarai!
Eurokos, dovana

Pėdoms + vasarai

9. DR. KONOPKA’S atstatomasis kojų kremas, 75 ml
Atrodo pakankamai lengvas vasarai. Nežinau kaip jūs esate įpratusios, bet pėdas kremu lepinu visus metus, tik vasarą norisi lengvesnės konsistencijos ir labiau drėkinančios, nei maitinančios priemonės pėdų odai.
Eurovaistinė, 4,99 EUR

10. MOUSTICARE® odos purškalas nuo uodų, kitų geliančių vabzdžių ir erkių FAMILY, 125 ml
Vasara - ne tik smagių malonumų, bet ir įvairių vabzdžių puotavimo metas. Mano vaikas jau spėtas apkramtyti uodų, tačiau surasti tinkamą tokio amžiaus vaikui priemonę yra sunku. Praeitą vasarą naudojau arbatmedžio aliejų, tačiau nepasakyčiau, kad buvo tikrai veiksmingas - atbaidydavo tik šiek tiek... Šitas purškalas tinka ir nėščioms, ir suaugusiems ir vaikučiams nuo 6 mėnesių amžiaus.
Eurovaistinė, 13,39 EUR

Grožio priedai

11. Donegal kempinė kūnui
Jau senai laikas pakeisti saviškę, kuri man tarnauja (bijau ir pasakyti) jau daugiau nei 10 metų - išskalbiu aukštoje temperatūroje ir vėl naudoju. Buvo labai labai kokybiška, tik jau nebe tas pats, kaip nauja, tad bandysiu pakeisti į šią. Man asmeniškai patinka tokios ilgos - labai patogios nugarai pasiekti, tai ilgą laiką ieškojau ne tos plastikinės be va tokios, iš plaušo.
Eurovaistinė, 2,89 EUR

12. BODYLAB kempinės veidui, 3 vnt.
Viena jau vonioje ir naudojama visokioms kaukėms nuplauti. Tai celiuliozės kempinėlės ir turėtų būti švelnios, bet kol kas man nelabai patinka, kažkokios ašrokos veido odai, tarsi braižo...
Eurovaistinė, 1,99 EUR
Pati nerealiausia šio mėnesio staigmena, privertusi šokinėti iš džiaugsmo! Visą turinį jums jau parodžiau, o jei dar neskaitėte, kviečiu paspausti ant nuorodos, esančios ant pavadinimo.

L'Oreal SKIN

14. L'OREAL Revitalift Cicacream naktinis veido kremas nuo raukšlių, 50 ml
15. L'OREAL Revitalift Cicacream dieninis veido kremas nuo raukšlių, 40 ml
16. L'OREAL Revitalift Cicacream paakių kremas nuo senėjimo požymių, 15 ml

Nors šiai linijai esu truputėlį per jauna, tačiau vis dar manau, kad noriu ją išbandyti pati. Žavi ir pažadai ir aprašymai. Na, nesu 100% tikra, bet... jei visgi apsispręsčiau nenaudoti - mano abi mamos (anyta ir mama) mielai sunaudos. Ačiū L'Oreal!

L'Oreal MAKEUP

17. L'OREAL Bonjour Nudista BB kremas, 30 ml
18. L'OREAL La Vie En Glow hailaiterių paletė "02 Cool Glow", 5 g
19. L'OREAL Glow Mon Amour "01 Sparkling Love" skystas hailaiteris, 15 ml

Švytėsim vasarą! Viską jau išbandžiau ir brandinu nuomonei bloge - kol kas labai patiko paletė ir lašiukai, bet pirmas įspūdis kartais būna apgaulingas, tad, laukite įrašų, būtinai papasakosiu kas ir kaip.

L'Oreal MAKEUP

Nerealūs lūpų dažai ir labai fainas efektas, pojūtis, spalvos. Kaupiuosi įrašui, bandau visus kuo geriau nufotografuoti ir jau greit papasakosiu jums.

L'Oreal HAIR


Jeigu kasdien dažome veido odą, kodėl nepadažius savo plaukų dienai? Viena iš smagiausių L'Oreal vasaros naujienų - plaukų makiažas vienai dienai! Kol kas ant plaukų nebandžiau - pastarąjame mano filmuke matėte, nelabai man sekasi su plaukų eksperimentais... Tačiau tikrai išbandysiu, o kai kuriuos padovanosiu ir jums. Ačiū L'Oreal!

Avene

33. AVENE apsauginis fluidas nuo saulės veidui, su atspalviu, SPF 50+, 50 ml
Va kaip nutinka, būtent veidui apsaugos deginantis neįsigijau! Pasitepiau kelis kartus sode, tai labai malonios tekstūros, o spalva tinkama praktiškai visoms, standartinio odos atspalvio lietuvaitėms. Kol kas labai patinka! Įspūdžius papasakosiu kiek vėliau.
Ačiū Avene už rūpestį mano veido oda.

MIXA


Mixa kompanijos gaminiai man labai patinka - jie iš tiesų verti savo kainos. Tik pastaraisiais mėnesiais niekaip neradau man tinkančios serijos. Lyg ir odai reiktų kažko rimtesnio, nei tik raminimas. Tad šį kart labai džiaugiuosi šia linija su hialurono - būtinai pakalbėsime plačiau!


39. GARNIER Neo purškiamas dezodorantas - antiperspirantas, 150 ml
40. GARNIER Neo kreminis dezodorantas - antiperspirantas, 40 ml

Oi, pamenu dar blogo pradžioje bandžiau Neo dezodorantus (ČIA) ir man jie visai patiko, bet šitie, atnaujinti tikrai ženkliai geresni! Niekaip nesuprantu, kokio aromato šitie rožiniai turėtų būti - kažkokių pavadinimų neturi. Ką gi, naudoju jau kuris laikas ir labai greit bus metas nuomonei apie juos.

Viskas, tokie vasariški buvo mano pirkiniai ir naujienos. Kaip visuomet, jei kažkas domina labiau - rašykite, bandysiu suorganizuoti apžvalgas kuo greičiau. O kol kas, geros vasaros pradžios - iki jos liko vos kelios minutės!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai