GLOBAL WHITE balinantis burnos skalavimo skystis

Rašydama apie muilą, skystą muilą, dantų pastą ar burnos skalavimo skystį, visuomet apsiriboju vos keliais sakiniais ir stengiuosi viską pateikti kuo trumpiau. Žinau, kad apie 1/3 jūsų tokio tipo įrašų neskaito, todėl dažniausiai socialiniuose tinkluose apžvalga nesidalinu: manau, kad toms, kurioms aktualu atranda tokio tipo įrašus tiesiog apsilankiusios tinklaraštyje, na o toms, kurioms neįdomu, apžvalga net neužkliūva už akių.

Global White burnos skalavimo skystį gavau dovanų, pirkdama Elevita parduotuvėje, nors šiuo metu skaliklių ten nėra, o ir kompanijos produktų nelikę nė ženklo, bet norisi pasidalinti, jog ši kompanija žymi ir populiari dantų balinimo sistema, kuri berods labai veiksminga, na bent jau sprendžiant iš atsiliepimų. O kaip burnos skalavimo skystis?

"Labiausiai nesuvokiama pasaulyje yra tai, kad tas pasaulis yra suvokiamas."
Albertas Einšteinas



Produktas: GLOBAL WHITE balinantis burnos skalavimo skystis
Gamintojas: "Gladcor", Maskva, Rusija
Paskirtis: suteikti gaivumo burnos ertmei, stiprinti, balinti emalį, saugoti nuo ėduonies ir akmenų
Tinkamas tipas: suaugusiems
Labiausiai patiko: matomas balinamasis efektas
Labiausiai nepatiko: stipriai užputoja burnoje
Tūris: 300 ml
Kaina*: apie 5 Eur
Kur galima įsigyti: Elevita

Ką žada gamintojas: Deguonies balinimas. Saugiai balina ir stiprina dantis, remineralizuoja emalį, teikia gaivumo, saugo nuo ėduonies ir dantų akmenų.
Naudijimas: kruopščiai skalaukite dantis apie 15 s. Rekomenduojama naudoti ne rečiau 2 kartų į dieną. Tinka naudoti kasdien, suaugusiems bei asmenims nuo 18 metų. Nenaudoti vaikams iki 3 metų.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Gluconate, Sodium Benzoate, Sodium Perborate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Sodium Citrate, Magnesium Sulfate, Cellulose Gum, Sodium Fluoride, Sodium Chloride, Sodium Saccharin, Sodium Methylparaben, Citric Acid, Limonene.
Sudėtyje yra fluorido F = 250 ppm.


Mano potyriai. Pirmiausia noriu paminėti,, kad man visiškai neimponuoja buteliuko dizainas - nieko ypatingo čia nematau, o dar tie užrašai kirilica manęs visiškai nežavi. Aišku, skonio reikalas, bet man net į akis nekristų tokia pakuotė ir tikėčiausi super pigaus ir karčiai prasto skaliklio.

Pats blogiausias dalykas čia man yra labai stiprus putojimas - net nereikia per daug skalauti burnoje ir viskas tampa putomis. Man nepatinka stiprus tokių priemonių putojimas - su šituo skalikliu jaučiuosi lyg šampūno būčiau prisipylusi į burną... Fe...

Nepaisant to, man pats skystis tinka - jo kvapas mėtinis, o skonis gaivus, lyg ir mėtos, bet negriaužiantis burnos. Negaliu pakęsti pernelyg stiprių, burną griaužiančių skysčių. Tad tas stiprus putojimas labai nublanksta prieš gerą skonį ir stiprumą. Ir nors arktinio gaivumo čia nerasi, tačiau man pakankamai tos gaivos ir švaros pojūčio. Visgi, geriausias šios priemonės aspektas yra balinimas - taip taip, šiuo atveju gamintojas neprisižadėjo tuščiai - baliklis iš tiesų palaipsniui pabalina dantukus. Savaime suprantama, tai nebus itin didelis efektas, kaip kad po dantų balinimo ir netgi silpnesnis už dantų pastos balinimą (priklausomai nuo pastos, nes ne visos balina), tačiau balina! Čia tikriausiai didžiausia mano nuostaba, nes tikrai nesitikėjau iš burnos skalavimo skysčio dar ir balinamojo efekto. Man patiko - jeigu ne labai stiprus putojimas - būtų net labai geras burnos skalavimo skystis!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai