PIRMAS ĮSPŪDIS. AVON Ideal Flawless invisible coverage makiažo pagrindas su SPF 15 "Natural Beige"

Praeitą vakarą pagaliau ėmiausi tvarkyti savo kosmetiką ir ją apgyvendinti naujuose namuose, ir vėl už akių užkliuvo krūva mėginių, kurių dauguma - makiažo pagrindai. Šituos kažkodėl testuoju lėčiausiai... Todėl dar tą patį vakarą atidariau ir pasitepliojau, na, o sekančią dieną jau prisėdau normalioms nuotraukoms ir  nuomonei, kokią galima susidaryti po poros priemonės pabandymų. Šį kartą makiažo pagrindas bus Avon Ideal Flawless - neseku kompanijos produkcijos, todėl garantuoti, kad jo galima įsigyti. Mėginius gavau jau senokai ir puikiai žinau, kad Avon dažnai keičia produktų pakuotes, todėl gali būti, kad šio pakuotė buvo pakeista ar kiek kitokia nuo tos, kurią parodžiau aš. Na, net nežinau, tiesiog bandau ir pasakoju jums.

"Domėkis savo gyvenimu, nes esi vienintelis, kuris gali iš jo šį tą padaryti."
Ilse Pannek


Ką žada gamintojas: Lengvas vandens pagrindu sukurtas makiažo pagrindas

• Oda išlieka natūraliai matinė visą dieną;
• lengvas-vidutinis padengimas;
• švelnus ir gaivus aromatas.

Vandeniu apsupti pigmentai ir lengvutėlė matinė pudra susilieja į vieną vienumą su oda, neapsunkindami jos. Šis makiažo pagrindas sukuria pudra padengtos odos efektą, tačiau yra lengvas ir savo konsistencija primena vandenį. Tolygiai padenk odą, naudodama teptuką ar pirštus. Nepamiršk išlyginti atspalvį prie žandikaulio ir plaukų augimo linijos. Jeigu sieki gausesnio padengimo, tepk sluoksniais.

Pilno dydžio pakuotė. Paveikslėlis iš ČIA

Sudėtis: Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Aqua, Glycerin, Alumina, Titanium Dioxide, Dimethicone Crosspolymer, PEG-10 Dimethicone, Alcohol Denat., Dimethicone/ PEG-10/ 15 Crosspolymer, Tocopherol, Petrolatum, Polysilicone-11, Boron Nitride, Cetearyl Dimethicone Crossolymer, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Aluminum Hydroxide, Caprylyl Methicone, Stearic Acid, Disodium EDTA, Talc, PEG/ PPG-20/ 23 Dimethicone, Triethoxycaprylylsilane, Aluminum Dimyristate, Disodium Stearoyl Glutamate, Silica, Dipropylene Glycol, Methicone, Laureth-12, Parfum, Methylparaben.
May contain: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, Mica, CI 77163.


Kiekis: mėginuko kiekis nenurodytas. Pilnas gaminio kiekis 30 ml
Kaina: 10,40 EUR (mėginys kainuoja apie 0,50 - 1,00 EUR)
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultantų

Mano nuomonė. Pirmas pastebimiausias dalykas - makiažo pagrindas man per tamsus. Savaime suprantama, jį galima šviesinti šviesinančiais lašiukais, tačiau kai turiu tik mėginį, niekuomet dėl to nesivarginu.

Pagrindas lengvos konsistencijos, lengvai ir tolygiai dengiasi pirštais, neapsunkina veido odos ir nepaprastai gerai maskuoja. Na sakyčiau vidutiniškai, nes pajuodusių paakių neįveikia, tačiau mano nosies poras puikiai paslepia.


Labai gražiai suvienodina odos spalvą ir nepalieka nemalonaus lipnumo, todėl galima nedengti kompaktinės pudros (ko aš ir nedariau), be to, išdžiūvus netepa rankų prisilietus! Išsilaiko visą dieną ir nesukrenta į poras, neparyškina smulkių raukšlelių. Suteikia odai matinį užbaigimą, tačiau neturi to itin sausos odos efekto, kas dažnokai pasitaiko su matiniais makiažo pagrindais.

Mano pirmas įspūdis labai geras, gal visgi reiktų pasižiūrėti, ar šitas pagrindas šiuo metu yra Avon asortimente, nors naujo makiažo pagrindo man šiuo metu tikrai nereikia! Pati esu nustebusi, bet man patiko!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai