EUROVAISTINĖS grožio dėžutė šiltiems įspūdžiams 2018, Gegužė

Pavasario pabaigoje visuomet susirūpinu saulės kosmetika - priemonėmis: nuo saulės apsaugančiais purškaliukais, losjonais, kosmetika po saulės, vaikišku apsauginiu kremu, įdegį skatinančia emulsija ir priemonėmis nuo uodų bei nuo jų įkandimų. Žinia, tokio tipo kosmetika galioja metus laiko - nesunaudojai praeitą vasarą - šią naudoti nebereiktų! Kai tyčia šiuo metu, užsukusi į eurovaistinės internetinę parduotuvę saulės kosmetikai radau dosnią, iki -30% nuolaidą. Pernai pasijuokiau, kad pas mus nuolaidos daromos tik po sezono - baigėsi vasara ir visur visa saulės kosmetika tampa juokingai pigi, o va sezono metu tokių nuolaidų lauk nelaukęs.

Širdis šoktelėjo iš laimės ir ėmiau formuoti savo pirkinių krepšelį, rinkdamasi geriausiai mano ir mažylio poreikius atitinkančias priemones, bet per daug negalvodama apie kainas. Kažkur tarp pasiūlymų šone atsirado ir grožio dėžutės pasiūlymas, smalsumas ėmė kutenti pilvą, kilti aukštyn, kol pirštai patys suvedė kodą ir... dėžutė su mano užsakymu jau buvo pateikta. Niekad nesu pirkusi tokio tipo, būtent šios vaistinės dėžutės, todėl buvo nepaprastai smalsu, o gavusi pagalvojau, kad stumiu tolyn viską, kas suplanuota aprašyti ir noriu parodyti jums, ką galima gauti dovanų bei kas jos viduje!

"Žmonės, amžinai neturintys laiko, paprastai nieko neveikia."
G. K. Lichtenbergas



Kaip gauti Eurovaistinės grožio dėžutę?
Eurovaistinės dėžutės negalima tiesiog imti ir nusipirkti panorėjus. Pastėbėjau, kad ji atsiranda nereguliariai (bent jau man taip atrodo) ir siūloma visiškai nemokamai! Tikriausiai dabar galvoji, kad taip negali būti! Gali! Tik aišku, kaip ir visur yra tam tikros sąlygos - reikia apsipirkti parduotuvėje už 90 EUR ir dėžutę, suvedus kodą, gauni visiškai nemokamai. Šiaip jau, specialiai dėl dėžutės tokios vertės užsakymo tikrai nedaryčiau, na... tiesiog. Bet šį kart reikėjo krūvos priemonių, tad minėta suma susidarė gan lengvai. Pabrėžiu ir tai, kad gaminius vis tiek perkame, tai kodėl nepadarius vieno didesnio užsakymo ir gavus va tokių dovanų? Net neįsivaizduoju, ar sekantį kartą, pasitaikius tokiai progai rinkčiau tą 90 EUR užsakymą? Jei nieko nereiktų - ne, tiesiog šiuo metu aplinkybės buvo šiek tiek kitokios.


Ko galima tikėtis iš nemokamos dėžutės?
Labai nekantravau viską išpakuoti. Tiksliai nepamenu, nei vertės, nežinau ar ji iš viso buvo nurodyta. Neužfiksavau ir kas turėtų sudaryti dėžutės turinį, tad savaime suprantama, manęs laukė didelė staigmena. Pasižiūrim?


Hmm, mano plaukai nei labai stori, nei afro, o ir bangų nedaug turiu, tačiau išbandysiu. TT šepečius naudoju nuolat, tai man daugmaž per metus, pusantrų nusidėvi ir norisi jas pakeisti naujomis. Šiam kartui, kaip suprantu su ilgesniais šereliais. Pastebėjau, kad kartais šukuodamasi įprastais turiu paspausti, kad pasiekti visus plaukus, tad galbūt šitos tiks dar geriau.
Dovana pradžiugino. Vertė 16,99 Eur


Nepilno dydžio produktas! Esu kažką girdėjusi apie micelinius pienelius, tačiau kadangi su pieneliais iš viso nedraugauju, tai net nežinau.... Kompanija man asmeniškai irgi negirdėta, tad tai bus nauji potyriai ir galbūt nauji atradimai.
Nei labai nudžiugino, nei nuliūdino. 250 ml kainuoja 25,99 Eur, tai šio vertė apie 5 Eur


Man atrodo turiu šios kompanijos rankų kaukę būtent tokio tipo pakuotėje, tik reiktų pasižiūrėti. Hmm... dar nesu paruošusi pėdų vasaros sezonui, laukia pedikiūras, todėl labai pradžiugino.
Vertė 2,79 Eur


Su sausais šampūnais draugauju labai retai, tik išskirtinėmis progomis. Tiesą pasakius, net jei plaukai ne pačios geriausios formos, stengiuosi ieškoti šukuosenos slepiančios problemą, o ne sauso šampūno. Tiesiog tokio tipo priemonės nėra pats geriausias sprendimas, bet kartais labai praverčia, kai skubi, o artėjant vasaros sezonui - tokių progų paprastai būna daugiau, o ir kompaktiškas, kelionėms tinkamas dydis džiugina.
Labiau pradžiugino, nei nuliūdino. 150 ml kainuoja 10,83 Eur, tai šito vertė apie 3,61 Eur


Dušo želė reikalingas, bet ne būtinai džiuginantis reikalas. Šitų Numismed esu bandžiusi kelias - visai nieko, bet kadangi nesiskundžiu jautria ar itin sausa oda, tai kažkokio labai didelio poreikio nejaučiu. Sueis ilgųjų savaitgalių ar trumpų išvykų metu.
200 ml kainuoja 8,79 Eur. Šito vertė apie 2,20 EUR


Girdėta, bet dar nepažinta kompanija gundo ir vilioja. Tačiau čia situacija kaip ir su sausu šampūnu - servetėlių praktiškai nenaudoju, bent jau veidui valyti. Tačiau pradėjusi dažniau dažytis, būtinai pabandysiu.
Sukėlė smalsumą. Vertė 4,79 EUR


Labai įdomus dalykėlis su sakyčiau net labai aukštu SPF faktoriumi! Turėtų būti labai smagus naudoti vasarą, tad šitą imsiu iš karto fotografuoti ir išbandžiusi būtinai papasakosiu jums.
Labai pradžiugino. Vertė 5,99 Eur


8. NUTRILESS Chocolate Chip sojų ir avižinių dribsnių batonėlis su šokolado gabaliukais, 60 g
Netikiu aš visais tais dietiniais batonėliais, juo labiau su visokiais ten šokoladais. Jeigu įdomu šitas turi 227 kcal, 23 g cukraus ir 0,49 g druskos. Žiauriai daug cukraus, bet kadangi aš niekad nesilaikau dietos, sulapnojau iš karto - tai skanus, bet labai saldus.
Vertė 1,99 Eur


Užsakymo metu užsisakiau vieną pati, o antrą radau dėžutėje. Tai nepaprastai geras vandenukas - maloni dulksna ir geras gaivinimas. Naudojau žiemą, naudosiu ir vasarą!
Nepaprastai pradžiugino. Vertė 5,44 Eur


Aš esu lengvai išprotėjusi dėl vienkartinių veido kaukių - tai greičiausias ir lengviausias būdas išbandyti ir atrasti tinkamus produktus savo odai, atgaivinti, padrėkinti, suteikti gražesnę išvaizdą. Mizon kompanija jau gerai žinoma Lietuvoje ir stebina gerų atsiliepimų gausa.
Bandysiu su didžiausiu džiaugsmu. Vertė 1,99 EUR


Šitos atnaujintos Lumene linijos mane jau senokai gundė, bet vis atrasdavau kažką, ką norėjau pabandyti labiau ar seniau, tai ir likdavau nenusipirkusi. O ir nemaža kaina bei skirtingi atsiliepimai vis stabdė - ką gi, bandysiu tą, kuris saugo nuo aplinkos poveikio.
50 ml kainuoja 32,99 Eur. 15 ml vertė apie 9,90 Eur


Juokas juokais, bet žinau, kad dauguma žmonių gavę pastą nuliūsta, o mane šita visai džiugina. Naudojamas dalykas, kurį vistiek naudoji, nepriklausomai nuo to, tau įdomu ar nelabai. Iki pilnos laimės galėtų būti balinamoji.
Vertė 4,59 Eur


13. JANE IREDALE "Amber" presuota mineralinė pudra
Dėl šitos priemonės likau nesupratusi kas čia iš viso? Jokios informacijos apie produktą - liečiant panašu į veido pudros mėginį. Gal jūs žinote?
Pasimetusi. Jei tai pudra 9,9 g - 52,99 Eur. Vertė gal kokie 8 Eur? Neaišku, kiek čia to produkto yra, koks 1,5 g?


Šito Eurovaistinėje kol kas nėra, o gal tiesiog nebėra? Tai sunku pasakyti, kokia jo tikroji vertė. Visgi, tokie produktai greit susinaudoja, tad su mielu noru sunaudosiu kelionių metu.
Visai džiaugiuosi. Vertė? 200 ml apie 12,99 Eur, tai šito apie 4,90 Eur


15. FUTURA Silica vitaminai plaukams, odai ir nagams, 15 vnt.
Šituos papildus žiūrėjau ankstyvą pavasarį, bet nenusipirkau ir net nepamenu kodėl. Visai smagu, kad nors ir mažesniu kiekiu, jie pas mane galiausiai atkeliavo. Išgersiu ir įspūdžiais pasidalinsiu tuštučių įraše.
90 kaps - 15,49 EUR. Šito pakelio vertė apie 2,60 Eur


Šitos pudros esu bandžiusi mėginį ir man ji visiškai netinka - po poros valandų šlykščiai sukrenta net į smulkiausias poras o veidas atrodo pavargęs, dėmėtas ir susenęs. Viena prasčiausių pudrų, kokią esu naudojusi, bet gal tik mano odos tipui, mat esu girdėjusi, kad kai kurioms tai pati geriausia pudra pasaulyje. Liūdesiukas dėl šitos - net neatidarysiu pakuotės... Tačiau pagalvojau, kad tai bus puikus prizas ateinančiam konkursui, tiesa?
Vertė 18,05 Eur


Na, ir dar buvo skrajutė su idėja - pirk vieną gaminį ir įvedus kodą gauk kitą dovanų.

Ką galvoju apie dėžutės turinį?
Man dėžutė labai patiko - gavau ją nemokamai, bet net jei būčiau pirkusi, būčiau labai patenkinta! Produktų vertę sudaro apie 98,83 Eur! Tai iš tiesų viskas nemokama, sumokėjau tik už savo užsakymą (kurį parodysiu pirkiniuose). Aišku, dėžutėje nemažai produktų, kurie lyg ir yra dideli mėginiai, ant kelių net puikavosi "not for sale" lipdukas. Keli gaminiai galimai jau išimami iš prekybos arba visiškai aiškaus mėginio tipo. Tačiau nepaisant to, man visitek patiko. Pirmą kart iš tokios gausybės naudosiu viską (išskyrus paskutinę pudrą), mat viskas tinkama mano odai ir spalviniam tipui. Atrodo vaistinės darbuotojai atsakingai rinko dėžutės turinį ir gaminius dėjo tokius, kurie tiktų daugumai, kaip beje ir spalvas - universalias, lietuvaitėms tinkamas, kasdienes.

Dėžutės tematika turėjo būti vasara ir šilti įspūdžiai - kelioniniai ir nedideli dydžiai puikiai tiks atostogų metu, o gaminių pobūdis - saulės nualintai odai, greit sutvarkomiems plaukams, pedikiūrui, gaivinimui - viskas, ko tikrai reikia ne kažkuriuo kitu, bet būtent vasaros sezonu. Ploju atsistojusi - pilnai išpildyta idėja, puiki vertė, kruopštumas renkant ir jokių nereikalingų produktų! (Tik va ant to Jane Iredale galėjo pažymėti, kas ten). Nenusivyliau nė trupučio ir jaučiuosi maloniai nustebinta ir nudžiuginta. Pasitaikys proga - čiupkit, man atrodo, kad nenusivilsite 😉




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai