#45/2018 Grožio šiukšlynėlis. Balandžio mėnesį baigiau...

Labas,
Po kelių dienų pertraukos, jau įsikėlusi į naujus namus, apsikrovusi dėžėmis ir krūva neišpakuotų maišų, su tapetuojamomis sienomis viename kambaryje, špakliojamomis kitame, - sveikinuosi su jumis visa išsiilgusi savo blogo ir socialinių platformų. Mano namai pagaliau išvalyti, ir nors gyvename ant remonto slenksčių, su senais baldais ir dar daug kur nesuremontuotomis namų erdvėmis, bet... labai noriu prisijungti ir papasakoti apie savo baigtus produktus. Labai daug jums prifilmavau ir vaizdų Youtube filmukams, bet kol kas nežinau nei kada spėsiu viską sukelti ir sumontuoti, nei ar geriau daryti vieną ilgesnį, ar kelis trumpesnius. Tad... šiuo metu klausimų daugiau nei atsakymų, aišku tik viena - baigtų produktų dėžė kupina. Žeriam viską lauk ir žiūrim kas viduje?

"Gyvenimas - tai amžinybės miniatūra."
R. V. Emersonas


Kūnui I

Lush priemonės yra nuostabios, visomis prasmėmis. Žinau, kad ne viskas visuomet man patinka, kartais užkliūva kvapai, kurie ne visad įtinka mano uoslei, kremai ne visuomet pasiteisina, tačiau vonios priemonės yra nuostabios! "Perlų motinos" kvapas nuostabiai gundantis, gaivus ir maloniai svajingas... Mmmm, labai patiko, mėgavausi abu kartus!
Mielai kartosiu tik gavusi tokią galimybę.

2. L'OCCITANE EN PROVENCE Aromachologie gaivinamoji prausimosi želė rankoms ir kūnui, 240 ml
Gera, kokybiška dušo želė, kuri turėjo tokį maloniai gaivinantį aromatą, suteikiantį žvalumo rytais! Kokybei, prausimui ar apskritai jokiems aspektams neturiu jokių priekaištų. Galbūt vien dėl kainos nepirkčiau antrą kartą - nesu linkusi investuoti į greit nuo odos nuplaunamas priemones, tačiau iš esmės labai patiko.

3. FRESH JUICE "Banana & Mango Mousse" bananų ir mangų kvapo vonios putos, 1000 ml
Nusivyliau... ir pigiu, sintetiniu kvapu ir sudėtimi, ir savo pojūčiais vonios procedūros metu. Apskritai, kas kartą bandydama šios kompanijos gaminius suprantu, kad naudojimas visai neatneša džiaugsmo ir dažniau aplanko nusivylimo jausmas. Todėl imu galvoti, kad visgi šitos kompanijos produkcija manęs visai netenkina. Nors ir sunaudojau visą buteliuką, tačiau putų kartoti nesiruošiu, nieko gero.

Kūnui II

Gana riebus kremas, kuris tinka sausai, sudiržusiai odai, tad tiesiog tobulas rudens, žiemos ar ankstyvo pavasario metu, tačiau tikriausiai ne geriausias pasirinkimas vasaros metui. Normalus kremas padedantis pamaitinti kūno odą ir nuraminti jos sudirgimus bei pasausėjimus. Mielai kartočiau, tačiau tik šaltuoju metų laiku.

5. DOVE Derma SPA Goodness³ kūno losjonas švelniai, lygiai ir spindinčiai odai, 200 ml
Man labai patinka šios linijos kvapas, na o losjonas, daugmaž standartinis, kaip ir visos Derma SPA linijos losjonai: lengvas, greitai susigeriantis, bet visai gerai drėkinantis ir maitinantis kūno odą. Nors efektas nėra ilgalaikis, tačiau man patiko, mielai kartosiu.

6. AVÈNE TriXera Nutrition Nutri-fluid Balm maitinamasis odos balzamas veidui ir kūnui, sausai ir jautriai odai, 200 ml
Tačiau iš visų losjonų kūnui pats nuostabiausias man buvo šitas: nors ir neturi ypatingai malonaus kvapo, bet jo sudėtis džiugina, losjonas itin greit susigerdavo ir jį naudodavau net savo mažylio odai. Nors gamintojas sako, kad tinka ir kaip veido kremas, bet čia nesutiksiu - mano veido odai jis nepatiko, užtat kūnui visą šaltąjį sezoną buvo tikras stebuklas. Mielai pakartočiau.

Plaukams

Labai, labai labai patikęs reikalas kasdienai, kai plaukams pritrūkdavo spindesio, gyvybingumo ar paklusnumo. Net netikėjau, kad tokia žema kaina galiu gauti tokį gerą produktą. Šių dienų bėgyje pastebėjau, kad šitų purškaliukų turi Eurokos parduotuvė! Gundžiausi prigriebti, bet kol kas bandysiu DD kremą plaukams iš Elgon, o užsipirkti į priekį visai nenoriu. Tačiau, mielai pakartočiau dar ne kartą. Šiuo metu man jo labai trūksta - tai be abejonės vienas geriausių pavasario plaukų priežiūros produktų.

8. SCHWARZKOPF BC Bonacure Moisture Kick micellar cleansing conditioner - micelinis plaunamas kondicionierius su hialurono rūgštimi, normaliems ir sausiems plaukams, 50 ml
Tikėjausi stebuklo, tačiau deja, po poros naudojimų pasiekus buteliuko dugną, stebuklas nebuvo toks didelis, kokio norėčiau ar tikėčiausi. Švelniai ir gerai išplovė plaukus, tačiau man to nėra gana - trūko ir papildomo, stipresnio kondicionavimo ir putojimo nebuvimas buvo neįprastas. Tačiau nemeluosiu, kad priemonė sukėlė smalsumą - knieti įsigyti normalaus dydžio plaunamą kondicionierių, oi knieti...

Veidui I

Lacura kompanijos produktai man toks viduriukas - gana paprasti, neturi nieko įmantraus, tačiau sudėtys visuomet būna labai jau vidutinės, kaip beje ir šio prausiklio. Efektas buvo geras, neblogas, tačiau ar tikrai vertas bandymų, aš abejoju: na kas iš to, kad priemonė be kvapų ir dažiklių, jei sudėtinės dalys tikrai nesipuikuoja žalia spalva. Nežinau, toks labai vidutiniškas reikalas ir net neįsivaizduoju, ar kartočiau.

10. NIDA brandžios veido odos kremas Anti-Age su gintaro rūgštimi, 50 ml
Iš pirmo žvilgsnio kremas drėkina ir nieko blogo odai nedaro, net sudėtinės dalys atrodo visai neblogai. Tačiau gamintojas mus apgaudinėja kremo efektyvumu - jis atrodo gerokai praskiestas vandeniu ir rišamąja medžiaga, mat įpusėjus dienai mano oda ima niežėti nuo drėkinimo trūkumo! O to man niekad nebūna net su pigiausiais kremais. Esmė ta, kad Nida kompanijos produktai nors ir pigūs, nors ir nieko blogo nedaro, tačiau jie nėra veiksmingi ir neduoda apskritai jokios naudos. O kam tepti ant savo odos tik tam kad tepti? Sunaudojau likutį pėdos, bet net neketinu šio kremo (o tikriausiai ir Nidos produkcijos) kartoti.

11. NIDA paakių kremas su hialurono rūgštimis, 50 ml
Ta pati situacija, kaip ir su veido kremu - prižadėta, apgauta, o efekto realiai net nėra. Ir tas bauginančiai didelis 50 ml kiekis... ar tik nespėja sugesti kol sunaudoji? Aš iki galo net nesiruošiau naudoti - likučiai nusėdo ant mano pėdų odos (ir nepasakyčiau, kad jos labai džiaugėsi). Tikrai nesiruošiu kartoti.

12. AVÈNE Eau Thermale purškiamas terminio šaltinio vanduo jautriai odai, 50 ml
Vienas geriausių terminių vandenukų, kokius esu naudojusi. Dažniausiai veidą purkšdavau vakare, po makiažo norėdama atgaivinti veido odą. Tiesiog idealiai smulki dulksna ir malonus pojūtis ant odos. Labai patiko, mielai pakartosiu.

Veidui II: kaukės

13. STARSKIN "Eye Catcher" smoothing bio-cellulose second skin eye mask - lyginanti lakštinė celiuliozės paakių kaukė, 1 pora
Veiksminga kaukė, kuri daro viską, ką žada, išskyrus, sakyčiau raukšleles. Galbūt jos vizualiai šiek tiek mažiau matomos, bet tikrai nėra panaikinamos. Patiko, tik nepasakyčiau, kad tai kasdienė priemonė - tokios nuolat neįpirkčiau - kažkokioms progoms taip, bet tikrai ne dažnam naudojimui (bent jau su mano, vidutiniškais finansais).

14. DIZAO Express jauninanti lakštinė kaukė veidui "Anti-Age" su raudonojo vyno ekstraktu, 1 vnt.
Nieko per daug gero apie kaukę pasakyti negaliu - iš pradžių atrodo kad veikia, tačiau kai nuplauni nemalonų lipnumą, jokio poveikio beveik nebelieka... Nežinau, kažkokia vidutinė (geriausiu atveju), bet antrą kart nekartočiau, visai nesužavėjo.

15. MANFRIEND Black Pearl gelinės paakių kaukės su kolagenu, 60 vnt.
Nežinau, lyg ir apžvalga buvo normali, bet kuo toliau kaukę naudojau, tuo labiau kito mano nuomonė. Pastebėjau, kad ir paakių oda kartais tampa jautresnė - nepasitikiu šituo produktu, nepasitikiu nurodyta sudėtimi ir manau, kad tai tikrai nėra geras dalykas. Reikia užsisakyti normalią korėjietišką - bus aišku, kiek prasta šita kaukė... Nekartosiu.

16. CIEN "Q10" stangrinanti ir lyginanti, kovojanti su raukšlėmis veido kaukė su vynuogių aliejumi ir hialurono rūgštimi, 2x8 ml
Visai nebloga kaukė, palikusi geresnį įspūdį, nei Dizao su vynu! Pamaitina, kiek padrėkina odą, apskritai jaučiasi maloniai. Aišku, poveikis vienkartinis, tačiau visai neblogas. Pakartočiau.

Rankoms ir nagams

17. ATTIS Creamy gabalinis muilas su glicerinu ir lanolinu, 100 g
Muilas būtų visai normalus, jei taip siaubingai nesausintų rankų odos. Nepatiko ir antrą kartą tokios priemonės nekartočiau.

18. AquaV "Luxury Handwash" prabangus skystas kreminis muilas rankoms su perlų ekstraktu, 250 ml
Vienas mylimiausių skystų rankų muilų jau kelis metus. Berods apie jį rašau tiek dažnai, kad imsiu jums atsibosti... Kiek plačiau rasite atskirame įraše, o šiam kartui noriu tik pasakyti, kad labai labai šitą muilą myliu ir būtinai kartosiu.

19. CORINE DE FARME "Express" nagų lako valiklis, 200 ml
Labai stiprus ir labai efektyvus, greitai bet kokį laką šalinantis valiklis, tiek kad aš labai abejoju, ar toks būtų tinkamas naudoti labai ilgą laiką. Todėl net jei ir kartočiau, tik prieš šventinius laikotarpius, ar kaip antrą valiklio buteliuką, kai reikia pašalinti blizgučius ar sunkiau nuvalomą laką. Šiaip neblogas, ir labai apsidžiaugčiau, jei gamintojai stiklo pakuotę pakeistų į storo plastiko...

20. BURT'S BEES "Ultimate Care" rankų kremas labai sausai odai su baobabų aliejumi, 50 g
Labai erzino kvapas ir sakyčiau kad maitinamasis efektas tokiai riebiai formulei galėtų būti intensyvesnis... Nežinau, man atrodo šitas kremas toks labiau vidutinis, iš Burt's Bees kompanijos tikėjausi daugiau. Ir nors paprastai sakau, kad kartočiau viską iš šios kompanijos, bet šį kartą manau kad ne.

21. ORLY Rich Renewal drėkinantis rankų kremas "Pretty" baltosios arbatos + vanilės su prieskoniais aromato, 6 ml
MĖGINYS.
Labai patiko tiek kvapu, tiek ilgai išliekančiu, maloniu drėkinamuoju poveikiu rankų odai. Pasitepus ji atrodė jaunesnė, lygesnė, gražesnė, sveikesnė ir jautėsi labai maloniai. Pirmas įspūdis net labai labai geras - mielai nusipirkčiau pilno dydžio pakuotės kremą.

Burnos higienai

22. VADEMECUM Non-Stop White 2in1 - balinamoji dantų pasta ir burnos skalavimo skystis viename, 75 ml
Nepatiko. Nežinau, atrodo paprastos pastos geba ir geriau išvalyti ir geriau pašalinti apnašas, ir šiek tiek balinti... Šita pasta net valyti normaliai negebėjo, jau nekalbu apie balinimo efektą. Nusivyliau, nekartočiau.

23. TEPE tarpdančių šepetėliai (dydis 0/ 0,4 mm), 6 vnt.
Dar vienas nepatikęs dalykas! Iš šitos kompanijos tikėjausi gero ir kokybiško produkto, tačiau... vos po poros naudojimų šepetėlį buvo galima mesti lauk, jis visas susilankstydavo, būdavo nebetinkamas naudoti. Jei prieš tai nebūčiau bandžiusi kitos kompanijos šepetėlių tarpdančiams, galvočiau, kad tai normalu. Dabar žinau, kad ne - nieko gero. Nekartočiau.

24. JORDAN šepetėlis pieniniams dantukams
Vaikiškas šepetėlis, kurį metas keisti - visai fainas, mano mažyliui patinka, tik labai greitai nugriaužia ir nukandžioja šepetėlį.

25. - 26. COLGATE 360 dantų šepetėliai
O čia mano ir mano vyro. Man šitie iš Colgate patinka - ir valo gerai, ir nusidėvi ne taip greit, kaip kiti. Mielai kartojami ir jau ne pirmą kartą.

Nematomos grožio smulkmenos

27. CAROLI Essentials Maxi-Pads dideli vatos diskeliai, 40 vnt.
Šituos dar pirkau "Dalli" vokiškų prekių parduotuvėje (pakuotė po 1,00 EUR), tačiau jų jau mačiau ir Eurokos parduotuvėse (po 1,19 EUR). Visai geri diskeliai, tik Cleanic kvadratiniai buvo daug smagesni naudoti. Kadangi daugiau didelių nerandu, mielai ir toliau pirksiu šituos.

28. BELLA Cotton Wiping & Cleaning įprasto dydžio vatos diskeliai, 80 vnt.
Šitie man irgi labai patinka, kokybiški, tvirti, patvarūs ir nesukeliantys jokių papildomų problemų (neplyšta, netyžta, neatsiskiria plaušeliais). Mielai kartojami.

Dekoratyvinė kosmetika

29. - 30. GOLDEN ROSE Beauty Balm BB kremas (atspalvis "03 Natural"), 2 x 1,5 ml
MĖGINYS.
Visai neblogas BB kremas, kuris turi lengvą/ vidutinį maskavimą, nors didesnės poros ir raukšlelės tikrai liks matomos. Man gal kiek kliūva lipnumo jausmas, kurį būtinai norisi pašalinti sausa pudra, tad visa BB kremo koncepcija netenka prasmės - produktas tampa labiau makiažo pagrindu nei BB kremu. Bet iš esmės, nors stebuklų ir nėra, visai neblogas kremas.

31. AVON Mark. Big & Darling Volume apimtį didinantis juodas blakstienų tušas, 10 ml
Gal pradėkim nuo gerų dalykų? Man patiko efektas, tačiau tušas per porą savaičių tapo netinkamas naudoti, ėmė byrėti po akimis, vis stipriau lipinti blakstienas, todėl jau senai norėjosi mesti lauk ir nesukti galvos. Realiai su juo pasidažiau vos kelis kartus. Kažkaip gaila, nors žinojau, kad šios kompanijos tušai dažniausiai pasižymi va tokia, nekokia reputacija ir prastoka kokybe. Tikrai neketinu kartoti - Essence ir Catrice turi gerokai pigesnių ir geresnių variantų!

32. NYX PROFESSIONAL MAKEUP The Skinny mascara - ypač plonas, vandeniui atsparus blakstienų tušas (atspalvis "TSM01 Black"), 2,8 ml
Idealiai gerai atskiria ir labai lengvai paryškina kiekvieną blakstieną. Gaila, tačiau problema ta, kad šitą tušą pirkau kaip vandeniui atsparų, o jis tikrai toks nėra - po treniruotės baseine viskas nuteka lauk, o nuvalyti jį nuo paakių odos gana sudėtinga. Gaila, tačiau mano pagrindiniam poreikiu visai nepasiteisino, tad antrą kartą pirkčiau nebent kaip įprastą, o ne ale vandeniui atsparų tušą.

33. BARRY M "Flawlwss" Mist & Fix makiažo fiksatorius "Dewy Finish", 50 ml
Pastebėjau, kad su skirtingais makiažo pagrindais jis reaguoja labai skirtingai: dažnai labai gražiai nugula ant veido odos ir suteikia sulieto makiažo ir sveikata spinduliuojančios odos efektą. Tačiau pasitaikydavo situacijų, kai paryškindavo poras ir veido netobulumus. Tad santykiai su šia priemone labai prieštaringi: tai mylėjau, tai nekenčiau. Turbūt vien dėl to nekartočiau produkto ir ieškočiau tokio, kuris pilnai pateisintų mano lūkesčius, su kiekvienu makiažo pagrindu ir kiekviena mano odos situacija.

34. ESSENCE "Soft Touch Mousse Concealer" - maskuojamasis kremas. Atspalvis "10 soft beige", 5 g
Šitą maskuoklį turiu jau senai ir nors įraše jį labai gyriau, tačiau esu linkusi manyti, kad turiu atradusi daug geresnių variantų. Paakiams jis netinkamas ir per sunkus, tuo tarpu ant veido, nors ir gražiai padengia, gerai maskuoja, tačiau po kurio laiko sukrenta į poras ir jas stipriai išryškina. Nekartočiau, yra daug geresnių ir daug geriau veikiančių maskuoklių.

Aromatai

35. "Suddenly Diamonds" parfumuotas vanduo iš Lidl, 50 ml
Tai ne pirmieji mano kvepalai iš Lidl - prieš tai buvau nusipirkusi Chalon, bet padovanojau. Nepatinka man jie ir nežinau, kam gali patikti. Nebaigiau ir šio... Visų jų bėda yra ta, kad tik pasipurškus ant odos kvapas atrodo malonus, bet po kokio pusvalandžio viskas ima nemaloniai virsti pigiena atsiduodančiu kvapu,, kurio negaliu pakęsti ant savo odos. Jau geriau žvaigždiniai aromatai, ar natūrali kūno švara, nei tokie kvapai. Tiesa, galbūt taip reaguoja tik mano oda? Garantuoti negaliu, bet gaila pinigų pigiai atsiduodantiems kvapams. Tad sakau sau "STOP" aromatams iš Lidl parduotuvių.

36. RIHANNA "RiRi" kvapnusis vanduo, 1,5 ml
MĖGINYS.
Man patinka Rihanna, tačiau šitas jos aromatas yra visiškas šlamštas - atrodo sukurtas atmestinai, kad tik sukurti ir bet kur užklijuoti savo vardą... Kvapas labai primena vaikiškus kvepalus, sintentinių vaisinių saldainių kvapus ir kažkokius vaikiškus vitaminus, visiškai neišlieka ant mano odos ir manau tikrai nevertas dėmesio. Aš ilgą laiką gundžiausi Rihanna "Rogue" aromatu,, bet pakako pasipurkšti parduotuvėje ir šiek tiek pavaikščioti, kad suprasčiau, jog visiškai nieko nelaiko ant odos. Atrodo šiuo žvaigždinius kvapus galiu braukti iš savo potencialių pirkinių sąrašo.


Viskas mano mielosios, tokie buvo mano baigti ir ne visai baigti produktai balandį. Kol spėjau sukurpti įrašą, sutemo ir atėjo naktis, užtat apvadai kambaryje suklijuoti, belieka priveržti grindjuostes. Galiausiai džiaugiuosi ištuštinusi balandžio šiukšlynėlį ir galėsiu drąsiai kaupti jau gegužės mėnesio baigtuosius.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai