2018 pavasario mėgstamiausi / Spring favourites

Dar vienas pavasaris skaičiuoja tradiciškai paskutines dienas. Man asmeniškai šį pavasarį buvo toks metas, kai visai visai ne kosmetikos buvo galvoje, šį pavasarį nelakavau nagų spalvotais lakais ir ne visuomet tinkamai ir laiku pasirūpindavau plaukais ar veidu... Šį pavasarį daug pakavau, paskui kraustėmės, remontavomės ir ne visad viskam atrasdavau laiko.

Tradiciškai pavasario metu daugiausiai dėmesio skiriu išsausėjusiai po žiemos veido odai, pavargusiems plaukams. Viską ruošiu vasarai - maitinu, drėkinu ir bandau prisotinti vitaminais ir maistinėmis medžiagomis bei pasiruošti vasaros šilumai. Nepaisant to laiko trūkumo pasimėgauti kosmetikos priemonėmis, mylimiausių ir mėgiamiausių produktų pavasario metu tikrai turiu, tad kviečiu pasižiūrėti į tuos, kuriais mėgavausi labiausiai.

P.S. pakartotinai nerodysiu tų kelių nuolat naudojamų produktų, nes na, jei kiekviename tokio tipo įraše vis minėčiau tuos pačius - būtų neįdomu skaityti, o man - vis kartotis.

"Mūsų elgesys neturi priklausyti nuo to, ar žmonės mus myli, ar neapkenčia."
E. L. Voinič 




KŪNO PRIEŽIŪROS PRODUKTAI



Pavasarį man vis dar svarbu pasilepinti ilgomis, šiltomis voniomis. Apskritai vonių sezoną uždariau tik gegužės viduryje, tad tikriausiai visai normalu, kad tarp mylimiausiųju keliu ir vonios priemonę? Ja pavasarį buvo šita Lush bomba/ burbulas - kvepėjo dieviškai, vonioje kūrė spalvų šokius, sproginėjo magiški burbuliukai ir iš niekur radosi putos... o didysis kojos pirštas pats pirmas pajuto mėlynos vonios malonumus... Lush priemonės voniai mane visuomet labai maloniai stebina, tačiau ši - buvo viena geriausių! Drauge, tu puikiai pataikei mano skoniui - tiek uoslė, tiek oda liko labai patenkinta.



Kalbant apie kūno prausiklius tikriausiai geriausia kokybė ir labiausiai džiuginantis aromatas buvo šitos iš L'Occitane. Tingiais ankstyvo pavasario rytais nebuvo geriau budinančios ir žvalumo suteikiančios priemonės už šitą. Maloni konsistencija, geras prausimas, tobulas kvapas - tik ar verta daugiau investuoti į nuplaunamą priemonę palieku spręsti kiekvienai jūsų.



Aš niekad negalvojau, kad vyriškas dezodorantas gali pasiteisinti ir būti gera priemone! Dievaži! Tačiau šitas dezodorantas buvo nerealus - apsaugo tikrai geriau nei moteriškas! Tik tikiu, kad mėtinių saldainių kvapas gali būti priimtinas ne visoms. Pasidairykite kitų aromatų ir būtinai išbandykite (jei dar nebandėt) - tikiu - būsite nustebintos gerokai ilgesne apsauga nuo nemalonių kvapų ir prakaitavimo.




Depiliacija šildomu vašku pavasarį buvo mano pirmoji tokio tipo depiliacija - ir man nepaprastai patiko! Iš viso rinkinio labiausiai išskirčiau būtent aliejų - jis nuostabus, ir nuramina po depiliacijos ir puikiai paruošia odą. Na, o kalbant apie tokio tipo depiliaciją - susidariau nuomonę, kad kas kartą tikrai nesirinkčiau  - po kelių kartų ties keliais atsirado gumbeliai, lyg ir įaugę plaukeliai? Nors ir šveičiau ir pakankamai drėkinau odą. Tačiau pamainomis su skutimu - puikus būdas gloniai, lygiai ir gražiai vasariškai odai.

PLAUKŲ PRIEŽIŪROS PRODUKTAI



Ši porelė plaukams buvo pati mylimiausia! Nors iš kaukės tikėjausi ir daugiau maitinimo ir daugiau glotninamojo efekto, tačiau labai gerai apsaugo plaukų spalvą ir tinka net šviesinančius plaukus merginoms! Šito kiekio buvo šiek tiek mažoka tvirtai nuomonei susidaryti, bet manau dažytiems plaukams labai verta dėmesio porelė, ypatingai jei kaukę naudosite kaip kondicionierių, o kaukės funkcijai pasirinksite ką nors stipresnio.



Pirkdama šitą purškaliuką plaukams neturėjau jokių didelių lūkesčių - paprastai produktai sudėti apatinėse lentynose (bent jau Eurokos šitas gyvena apatinėje lentynoje) būna pigūs ir abejotino poveikio. Priemonė iš tiesų pigi, bet... ji puikiai suvaldo plaukus ir tinka naudoti kasdien! Purkšt! Ir tavo širšių lizdas ant galvos tampa lengviau suvaldomas, plaukas blizgesnis, minkštesnis, įgauna paklusnumo ir glotnumo.... Wow... tokio rezultato nesitikėjau ir su kiekvienu naudojimu vis labiau žavėjausi priemonės poveikiu - o juk nesitikėjau nieko! Rekomenduoti galiu drąsiai, kaip lengvą kasdienę priemonę, skirtą pagerinti plaukų išvaizdą!

VEIDO PRIEŽIŪROS PRIEMONĖS



Viena mylimiausių veido švarinimo priemonių - šveitiklis iš Douglas - nei per švelnus, nei per aštrus net ir mano jautriai veido odai. Gerai ir svarbiausia švelniai pašalina negyvas ląsteles, suteikia odai skaistumo. Žodžiu - labai gero santykio, dydžio ir aštrumo dalelės - patiks labiau sausai/ jautriai/ normaliai veido odai.



Pirmiausia norisi paminėti tai, kad veido kaukės efekto man visgi pritrūko - nuraminta ta mano oda buvo po šios kaukės, tačiau norėjosi kažko stipresnio ir labiau pastebimo... Tikriausiai dabar kyla klausimas, kodėl šita kaukė atsidūrė tarp mylimiausių? Man sunku pačiai suprasti kodėl: ji turi kažką tokio... Tai natūrali veido kaukė, su ja jaučiausi kaip kosmetologo kabinete - nepaprastai maloniai.... Tad nors jaučiau tik nuramintą veido odą (ko tuo metu labai reikėjo), tačiau ji man vistiek labai labai patiko.



Šitie veido kremai pavasarį man nelabai įtiko - ir drėkinimo buvo mažoka, ir dirgino kai oda būdavo nors truputį pažeista. Tačiau... užteko sulaukti karštų orų ir... aš su didžiausiu džiaugsmu naudoju jas abi - nieko geriau už super greit susigeriantį kremą, kai taip karšta, negali ir sugalvoti! Tarp šių dviejų labiau rekomenduočiau rinktis sausai - jautriai, net jei oda tokia nėra, mat mišriai odai skirtas kremas labiau primena veido esenciją ar losjoną, negu kremą.



Pats geriausias veido purškiklis! Itin smulki dulksna ir tiesiog tobulas gaivinantis pojūtis ant odos. Pavasarį mėgavausi tik vakarais, nuvaliusi makiažą, o šiuo metu buteliukas eina kaip reikalas: naudoju ir odai atgaivinti, ir kūnui, kai ilgiau pabūnu saulėje, ir vaikučio odai atvėsinti... Kartoju ir nepaprastai džiaugiuosi efektu!



Apie rožių vandenį esu jau pasakojusi - tai nepaprastas, daugiafunkcinis produktas tiek veidui, tiek kūnui, plaukams, ir ne tik gaivinti, bet ir prausti ar tonizuoti. Tiesą pasakius, kaip tonikas rožių vanduo man nelabai, užtat kaip gaivinantis veido purškiklis - super. Beje, tiesiog idealiai gražiai sulieja makiažą ir neleidžia atsirasti nemaloniam tempimo pojūčiui. Žodžiu - liuks! Jei nebandėt, būtinai išbandykite!

DEKORATYVINĖ KOSMETIKA



Apie Eos lūpų balzamus vyrauja daug skirtingų nuomonių - vieniems jie patys geriausi, kiti gi sako, kad visiškai nieko gero. Mano nuomonė dažnai kinta - tai man patinka, tai (pasireiškus rimtesniems lūpų išsausėjimams) vėl nepatinka. Šitas Eos vienas maloniausių šio pavasario balzamų - pipirmėtė lengvai šaldo lūpas ir tas šaldymas dabar, kai už lango taip karšta nepaprastai malonus. Nesirinkčiau tokio balzamo kai reikia gydyti lūpas, tačiau lengvam padrėkinimui man pakanka.



Pats geriausias tušas iš visų, kurios bandžiau pastaruoju metu apskritai. Jau vien kokosų kvapas nuteikia labai net labai maloniai. Pats tušas turi visko po truputį - ir ilgina, atskiria, paryškina, pariečia, patankina... Jokių problemų naudojant nekyla - vienas tobuliausių! <3 Man geresnis net už "Lash Sensational".



Kalbant apie lūpų produktus - pats smagiausias pavasarį buvo pieštuko formos lūpdažis iš Essence. Spalva puikiai tinka kasdienai, kreminė formulė maloniai jaučiasi ant lūpų, lengvai atsinaujina, tolygiai nusivalgo ir padoriai išlieka. Ko daugiau galima norėti iš kasdienės lūpų priemonės? Puikus, tik gaila, kad įsigyti kol kas nėra jokios galimybės...



Dar vienas labai greitas ir labai patogus produktas kasdienai - kai skubi ir visai neturi laiko rimtiems makiažams, šešėliavimams ir kelioms spalvoms. Padengei ir pasiruošusi keliauti. Iš šitų man gražiau atrodo ir labiau patinka rudas atspalvis.




Kai reikia pasidažyti per penkias minutes ir jau bėgti pro duris ar tai reikalų tvarkyti, ar mėgautis dar viena nuostabia diena, nėra nieko geriau už "greitas" priemones. Prie tokių priskirčiau ir šį pieštuką, kurį naudoju kaip makiažo pagrindą. Brūkšt, brūkšt, išsklaidai ir pasiruošusi. O jei turi šviesesnę ir tamsesnę spalvas, dar ir susikontūruoti veidą galimą - verta dėmesio norint, gan natūraliai atrodančio makiažo.



Ar dar yra merginų, kurios nori visiškai matinės veido odos? Aš manau, kad dauguma vis dažniau suteikia veidui sveikai atrodančio spindesio ar bent pasidabina šviesą atspindinčiomis, hailaiterio priemonėmis. Todėl praimeriuo (bazei) mylimiausio ieškojau tarp suteikiančių sveiką spindesį. Pavasariško odos papilkėjimo kaip nebūta! Neapsunkina ir odos ir suteikia tokį visiškai natūralų, sveikata spinduliuojančios odos efektą. Labai patinka.

AROMATAI



Savo tris mylimiausius pavasario aromatus rodžiau jums šiame įraše ir nors tarp jų pasirinkti buvo nepaprastai sunku, tačiau galutinis variantas man lieka Chanel Chance Eau Tendre aromatas, kuris neprimeta man jokio vaidmens ir suteikia prabangą būti savimi, laisvę rinktis, galimybę iškelti gerąsias savo savybes ir kartu būti elegantiška, lengva, moteriškai rafinuota... Pats geriausias šio pavasario draugas!


MYLIMIAUSIA KNYGA


Deja, bet skaitinių šį pavasarį buvo itin mažai, todėl prabangos rinktis tobulą knygą aš neturiu. Visgi, manau kad iš tų dviejų knygų daug smagesnė buvo Vaivos Rykštaitės "Trisdešimt". Tokia lengvo pobūdžio knyga, lyg ir lengvas romanas, kurį gali tiesiog perskaityti ir atsiplaiduoti, arba perskaityti ir giliai susimąstyti, - priklausomai nuo to, kaip visa tai interpretuosi.

MALONIAUSIA STAIGMENA


Eurovaistinės grožio dėžutė! Daug neplepėsiu, galite patys paskaityti mano įpsūdžius,  bet... wow... daug įdomių produktų, vasariška tema pilnai išpildyta ir jokių bereikalingų priemonių! Rekomenduoju pasitaikius progai išbandyti 😉

GERIAUSIAS BLOGERIŠKAS NUTIKIMAS

Turėjo būti mano apsilankymas Biok Laboratorija "K*lig" renginyje, tačiau susidėliojus labai nepalankioms aplinkybėms, deja deja... Todėl mylimiausias šio pavasario nutikimas - kad sulaukiu labai daug jūsų palaikymo tiek Youtube, tiek čia, bloge (galėtų ir mano instagramo žiūrėtojai kažkaip šiek tiek pakilti - būtų smagiau ir istorijas kelti ir kasdien ten rodytis). Tad džiaugiuosi, kad nepaisant pavasario pertraukų - jūs taip pat dažnai mane skaitote, komentuojate ir norite su manimi draugauti! Ačiū jums! 💓 Ačiū tau! 💓

PAVASARIO MUZIKA


Eurovizija!!!! Kelis kartus klausiau nugalėtojos dainos ir... nemanau, kad ji buvo tokia bloga, kaip dauguma teigia. Per kelis kartus susigyvenau su keistais garsais ir ritmu. Visgi, nelikau fanė - mane labiau žavi šios moters charizma, asmenybė ar tai sukurtas personažas, spinduliuojantis pasitikėjimą savimi! Tą būvimą savimi, nebijojimą apsikvailinti, gabėjimą nesukti galvos kas ką pagalvos... O galvotojų šiemet kaip reta daug...


Ir nors esu lietuvė, tačiau Ievos daina man buvo ir yra graži ne todėl, kad karštligiškai palaikau saviškius. Tai nepaprastai tyra, jauki, nuoširdi daina, nukreipianti žvilgsnį nuo sumaterialėjusios visuomenės į tikrą, nesumeluotą jausmą... "I'm not afraid to grow old, if I have your hand to hold..." Galiu klausyti ir klausyti...


Viskas, mano skaitytojos ir skaitytojai. Tokie mano pavasario mėgiamiausi ir mylimiausi produktai ir dalykai, teikę man daugiausiai džiaugsmo. O kokie tavo?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai