LIRENE "Vitamin Energy" intensyviai drėkinanti veido kaukė su Barbadoso vyšniomis

Gegužė man buvo iššūkių metas, todėl nesumeluodama galiu pripažinti, kad veido kaukes šį mėnesį naudojau tik tris kartus ir šita Lirene su vyšniomis yra ta trečioji, žadanti intensyviai drėkinti veido odą. Gana greit keliausiu pasidaryti aparatinių veido procedūrų ir šiek tiek palepinti odą. Ilgai galvojau apie mezoterapiją, tačiau adatinės kol kas dar nenoriu daryti, tačiau aparatinė jau laukia manęs! Galbūt pavyks šiek tiek pafilmuoti ir kuriam vloge papasakoti kaip tai vyksta bei kokius rezultatus duoda mano odai.

Na, o kol kas, noriu šiek tiek intensyviau palepinti savo veido odą, tad bandau vieną iš turimų vienkartinių kaukių ir pasakoju savo įspūdžius.

"Žmogus išrado kalbą, kad galėtų patenkinti savo poreikį skųstis."
Lily Tomlin


Produktas: LIRENE "Vitamin Energy" intensyviai drėkinanti veido kaukė su Barbadoso vyšniomis
Gamintojas: "Dr Irena Eris Cosmetic Laboratories". Pagaminta Piaseczno, Lenkijoje
Paskirtis: veido odai - intensyviai drėkinti, atgaivinti odą
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: odos komforto jausmas
Labiausiai nepatiko: sudėtis - labai daug nesaugių ir žalingų ingredientų
Tūris: 8 ml
Kaina*: 1,19 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, www.pigu.lt, Maxima ir kitur, kur prekiaujama Lirene kompanijos kosmetika
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Drėkinanti, vitamininė kaukė. Sudėtyje yra daug vitamino C, kuris veikia kaip stiprus antioksidantas, galintis slopinti priešlaikinį odos senėjimą, drėkina ir atgaivina odą sumažina poras.
Naudojimas: pagal poreikį užtepti ant švarios veido ir kaklo odos, palaikyti 10 min., nuvalyti kaukės likučius servetėle. Nereikia nuplauti!


Vienkartinė kaukė supakuota vienkartiniame plastikiniame maišelyje. Man smagu, kad jis nėra didelis, mažutis ir kompaktiškas. Pakuotės dizainas vasariškas - puoštas vyšniomis ir raudonais akcentais - tad nori nenori patraukė mano žvilgsnį parduotuvės lentynoje.

Kvapas visiškai neprimena vyšnių (nors taip tikėjausi...). Kvapas kosmetinis, stiprus, intensyvus ir labai ilgai išlieka ant veido odos, sakyčiau dar bent pusdienį po kaukės naudojimo!

Konsistencija. Kaukė baltos spalvos, kreminės konsistencijos. Primena vidutiniškai tirštą veido kremą.

Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Isohexadecane, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Glycerin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Dimethicone, PEG-20 Methyl Glucose Sesquistearate, Methyl Gluceth-20, Ceteareth-20, Methyl Glucose Sesquistearate, Glyceryl Polyacrylate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Allantoin, Triethanolamine, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (nano), Propylene Glycol, BHA, Ethoxydiglycol, Decyl GlucosideGlucose, Citrus Medica Limonum (Lemon) Juice, Butylene Glycol, Malpighia Punicifolia (Acerola) Fruit Extract, Xanthan Gum, Ascorbyl Acid, Phenoxyethanol, Methylparaben, Diazolidinyl Urea, Propylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Potassium Sorbate, Parfum, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Caramel.


Poveikis. Tokios kreminės konsistencijos veido kaukę lengviausia ir patogiausia dengti pirštais. Tolygiai paskirstyti ant odos neįmanoma, vistiek matosi pirštai, dryžiai, bet čia ne grožio konkursas, todėl net nepergyvenu dėl padengimo, svarbu daugmaž tolygaus storio sluoksnis ant veido ir kaklo odos.  

Palaikius 10 minučių, gamintojas sako, kad kaukės nuplauti nereikia - likučius pakanka nuvalyti servetėle! Tačiau tiesą sakant aš nepasitikiu sudėtinėmis dalimis - juose labai daug vidutinio saugumo, nesaugių ir žalingų ingredientų. Ar tikrai jų likučius saugu palikti ant veido odos? Pabandžiau tik nuvalyti ir kol kas plauti nesinori, bet turėdama antrą, tikrai pabandyčiau likučius nuplauti - įdomu, ar efektas nedingtų?


Efektu odai esu maloniai nustebinta! Dar kaukei esant ant veido odos pajutau malonų komforto jausmą ir tikrai gerą drėkinimą! O nuvalius kaukę mano oda tapo lygi, gražiai skaistaus atspalvio, sudrėkinta. Tiesą sakant nesinorėjo ir drėkinamojo kremo tepti, bent jau ne iš kart po kaukės. Na taip, po poros valandų pajutau lengvą tempimo jausmą ir skubėjau palepinti kremu, tačiau vis tiek - įprastai tik nusiprausus veido odą tepia, o čia - nieko panašaus.

Šitą kaukę apskritai vertinčiau tvirtu ketvertu, tačiau problema man pasirodė sudėtinės dalys, na kabinėjuosi, kabinėjuosi. Pataisius sudėtį į saugesnę, galėtų būti labai labai labai gera veido kaukė. Nepaisant visko - efektas labai patiko!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai