EVELINE Maximum Nails Growth - priemonė maksimaliai skatinanti nagų augimą

Berods jau nuo metų pradžios nerašau apie nagų lakus. O priežastis labai paprasta - nusprendžiau juos šiek tiek pagydyti specialiomis priemonėmis ir kurį laiką nelakuoti. Šiam reikalui mano rankose atsidūrė Eveline kompanijos nagų lakas, skatinantis jų augimą ir žadantis sustiprinti nagučius. Po ilgų bandymų ir kartu su paskutiniu dengimu ant nagų, noriu papasakoti kaip sekėsi su juo draugauti? Ar tikrai paskatina augimą ir stiprina nagą? Ir žinoma - aspektai, kurie man nepatiko. 

"Aš žinau žmogaus gyvenime tik dvi nelaimes: sąžinės griaužimą ir ligą."
L. Tolstojus


Produktas: EVELINE Maximum Nails Growth - priemonė maksimaliai skatinanti nagų augimą
Gamintojas: "Eveline Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: skatinti nagų augimą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: iš tiesų skatina augimą
Labiausiai nepatiko: ant priemonės negalima dengti spalvoto lako
Tūris: 12 ml
Kaina*: 2,89 EUR 
Kur galima įsigyti: Martina, Eurokos
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Prafesionali, intensyvi nagų priežiūros priemonė stiprina nagus ir skatina jų augimą Sudėtyje esantys šilko proteinai sutvirtina ir stangrina nago plokštelę. Po 10 dienų priemonės naudojimo kurso, nagai taps ilgi ir gražūs.
Naudojimas: kiekvieną dieną užtepti ant nagų vieną sluoksnį priemonės. Po 5 dienų, priemonę nuvalyti nuo nagų. Procedūrą pakartoti iš naujo, užtepdami naują sluoksnį. Priemonę naudoti tol kol nagai nesustiprės ir nepradės greičiau augti. 


Elementarūs dalykai - pakuotė visai tokia, kaip daugumos nagų lakų. Stiklinis buteliukas su užsukamu dangteliu ir vidutinio pločio, kiek ilgesniu šepetėliu. Šepetėlis patogus lakuotis, o ir nagų lako konsistencija duoda savų pliusų. Nagų augimą skatinanti priemonė atkeliauja kartoninėje dėžutėje su krūva visos reikalingos informacijos.

Konsistencija. Skystoka, lengvai pasidengianti ir didelio kruopštumo su priemone nereikia - net ir nelabai gražiai padengus ji tarsi pati pabėga ten kur reikia ir tolygiai pasiskirsto ant nago plokštelės. Svarbu priemonės nepadauginti, mat perteklius garantuotai sutekės į nago kraštelius.


Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Phthalic Anhydride/ Trimellitic Anchydride/ Glycols, Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Aqua, Formaldehyde, Acetyl Triethyl Citrate, Stearalkonium Hectorite, Adipic Acid/ Fumaric Acid/ Phthalic Acid/ Tricyclodecane Dimethanol Copolymer, CI 77891, N-Butyl Alcohol, Lauroyl Silk Amino Acids, Citric Acid, Styrene/ Acrylates Copolymer, CI 19140, CI 77491, Talc.


Poveikis. Iš tiesų lengvas ne tik dengimas, bet ir priemonės naudojimas: kasdien, penkias dienas iš eilės ant nago plokštelės dengi vis po vieną priemonės sluoksnį ir leidi išdžiūti. Šeštą dieną viską nuvalai ir pradedi iš naujo. Man patinka priemonės spalva, tokia pieniškai rausva ir suteikia nagui gražaus, sveiko atspalvio efektą - su tokiu galima drąsiai vaikščioti. Na, o jei norėtųsi paspalvinti nagą - to daryti ant konkrečiai šios priemonės negalima. Tiesą pasakius tai vienas labiausiai erzinančių faktų - iki šiol labai mėgau priemones, kurios stiprina nagus, bet ant viršaus galima dengti spalvotą laką, o čia - deja ne.

Pirmą mėnesį aš nejaučiau absoliučiai jokio efekto. Prieš įpusėjant buteliuką mano nagų situacija pablogėjo. Jie ir toliau sluoksniavosi kaip ir prieš priemonės naudojimą, bet negana to - ėmė labai stipriai lūžinėti. Ir ne šiaip nulūžta kamputis, bet lūžinėja kiekvienas nagas, kelis art dienoje! Anksčiau mano nagai nelūžinėdavo, tad norėjau padėti priemonę ir nurašyti kaip netinkančią man, tačiau kažkur išgirdusi, kad reikia šį etapą pralaukti, nusprendžiau naudoti ir toliau.


Nagų lūžinėjimas baigėsi likus daugmaž ketvirtadaliui priemonės. Kalbant apie poveikį nagams - nagų lakas iš tiesų efektyviai skatina nagų augimą - nuo pat pradžių pastebėjau greičiau augančius nagus ir ne kartą pavyko užauginti itin ilgus. Tik va, nulūžus silpnesniems, juos vis tekdavo nukirpti ir auginti vėl. O stiprinamasis efektas iki pat galo atrodė niekinis... Na nesijautė to poveikio sluoksniuojantiems nagams... Galiausiai tik prieš porą savaičių, atidžiau apžiūrėjusi nagus pastebėjau, kad sluoksniuojasi tik vienas nagas iš 10! Reiškia besisluoksniuojantiems nagams teigiama nauda irgi jaučiama, tik kad tokiam rezultatui reikalinga sunaudoti beveik visą buteliuką ir pralaukti ne vieną mėnesį!

Maximum Grow priemonė man tikrai netapo tuo vienu tobulu variantu. Spartesnis augimas 100% yra, nagų stiprinimas yra, tačiau pastebimas gerokai vėliau. Nelabai patinka faktas, kad ant priemonė nieko lakuoti negalima. Tačiau vertinant apskritai - dėmesio verta, be to, labai smagi skubantiems - jokio nusilaupiusio manikiūro. O kai kasdien atnaujini vis po sluoksnį - nagai visuomet (beveik) atrodo gerai be ilgai trunkančių manikiūrų. Greit užtepei, super greit išdžiūvo ir tu pasiruošusi dienos darbams su apsaugota nagų plokštele. Tad galutinis mano vertinimas - labai patiko, bet nebuvo pats tobuliausias mano norams patenkinti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai

Rašyti komentarą