PHYTO "Phytomillesime" šampūnas ir kaukė dažytiems plaukams

Labas, kaip gyvenate? Kokios nuotaikos naujai savaitei? Aš po truputį įsikuriu naujuose namuose - pagaliau baigiau pačio nereikšmingiausio estetikos prasme - sandėliuko remontą. Aišku, jo galima netvarkyti, nekeisti ir viską palikti paskutinėje vietoje. Bet... prisikrovus sandėliuką, tikiu jo visiškai nebenorės iškraustyti, galiausiai numosi rankas, nes vistiek ten niekas nieko nemato ir jis liks toks, koks buvo. O remontas vyko iš esmės: nulupome senus tapetus, kuriems jau virš 20 metų buvo! Ištapetavome likučiais nuo miegamojo, sudėjom naujas lentynas, galiausiai nusprendžiau, kad dar jas noriu nudažyti pora sluoksnių baltų dažų. O su pakeistu apšvietimu - tamsusis buto kambariukas tapo šviesiuoju - baltas, šviesus ir puikiai apšviestas. Pagaliau bus galima keliauti į vaiko kambarį ir užsiimti kapitaliniu remontu ten.

Pastaruoju metu negaliu pasigirti išbandomų priemonių gausa - atrodo viską naudoju tą patį, buteliukai visiškai netuštėja, nors turiu ne vieną mini produktą. Pradedant nuo šio įrašo žvaigždžių - Phyto šampūno ir kaukės dažytiems plaukams. 

"Sunku padaryti kvailystę, kurios sėkmingai nebūtų padaręs jau kas nors kitas."
Vilhelmas Švėbelis



Produktas: PHYTO "Phytomillesime" šampūnas ir kaukė dažytiems plaukams 
Gamintojas: "Ales Groupe Laboratories Phytosolba". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: išplauti plaukus, apsaugoti spalvą, stiprinti, švelninti, suteikti plaukams spindesio
Tinkamas tipas: dažytiems plaukams
Labiausiai patiko: spindesio ir švelnumo efektas
Labiausiai nepatiko: kaukė galėtų būti labiau maitinanti
Tūris: maniškio pakuotės kelioninio dydžio - po 50 ml kiekviena. Įprastai parduodama po 200 ml tiek šampūno, tiek kaukės kiekio
Kaina*: 200 ml šampūno - 21,99 EUR; 200 ml kaukės - 45,99 EUR (šampūnus ir kaukes, tik šios linijos nemačiau, galima įsigyti ir kelioninio dydžio pakuotėse po 50 ml, šampūnas apie 5,99 EUR)
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, loverte.com, Benų vaistinė
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: 
Šampūnas: Šampūnas dažytiems bei šviesintiems plaukams, apsaugantis nuo spalvos blukimo. Specialiai sukurta linija dažytų plaukų spalvai nuo blukimo apsaugoti. Produktas „užrakina“ spalvos pigmentus plauko pluoštuose ir taip apsaugo nuo blukimo. Pasižymi apsauga nuo išorinių neigiamų faktorių, plaukų spalva išlaikoma intensyvi ir spindinti. Šampūnas apsaugo plaukų spalvą nuo blukimo ir plaukai tampa neapsakomai švelnūs ir blizgūs.
Naudojimas: Sudrėkintus plaukus ištrinkite nedideliu šampūno kiekiu, nuskalaukite. Pakartokite procesą, palaikydami produktą apie 2 minutes, ir vėl nuskalaukite.

Kaukė: Kaukė dažytiems bei šviesintiems plaukams, apsauganti nuo spalvos blukimo. Specialiai sukurta linija dažytų plaukų spalvai nuo blukimo apsaugoti. Produktas „užrakina“ spalvos pigmentus plauko pluoštuose ir apsaugo nuo blukimo. Pasižymi apsauga nuo išorinių neigiamų faktorių, plaukų spalva išlaikoma intensyvi ir spindinti. Kaukė atstato ir sustiprina plaukų pluoštą, nusilpusį dėl dažų poveikio, suteikia plaukams papildomo švytėjimo, išryškina sruogelėmis dažytų plaukų tekstūrą.
Naudojimas: Nusausintus plaukus po galvos plovimo procedūros įtrinkite nedideliu kiekiu kaukės, palaikykite 3–5 minutes ir nuplaukite.


Man labai labai labai patinka kompanijos produktų pakuotės. Pas mane pakuotės mini, tačiau atrodo taip pat, kaip įprasto dydžio pakuotės. Kuo aš čia taip žaviuosi? Priemonių pakuotės metalinės! Gelsvos spalvos metalas džiugina akis ir atrodo visai kitaip nei plastika. Tiesa, kaukės pakuotė dar turi plastikinį įdėklą. Ir dizaino prasme, ir pakuote - nepaprastai džiugina akis.

Prisikabinčiau tik prie šampūno dangtelio - dozavimo anga po dangteliu labai didelė, tad pripratus prie mažesnių, man dozuoti buvo sunkoka. Vis įsipildavau per daug produkto į delną, o dalis jo nubėgdavo palei buteliuko kraštus. Galbūt galima prie to įprasti, tik kad mano turimas kiekis neleido spėti susigyventi ir įprasti prie kitokio dozavimo.


Kvapas. Man šampūno ir kaukės kvapas skiriasi ir net nėra labai panašus vienas į kitą. Abiejų aiškiai kosmetiniai, tačiau sunkoka pasakyti, kas tiksliai. Šampūno kvapas gana gaivus, šiek tiek gėlinis, galbūt su obuoliais? Tuo tarpu kaukė labiau kosmetinio kvapo, sunkesnė, su gėlių aromatu - jokio gaivumo čia nėra. Kvapas ant plaukų net ir po plovimo išlieka, bet ne per ilgiausiai, sakyčiau iki kelių valandų.

Konsistencija. Šampūnas gana skystas, gelinis, gelsvos spalvos. Tuo tarpu kaukė baltos spalvos ir primena kūno losjono konsistenciją - tad yra gerokai lengvesnė, nei įprastos kaukės.


Sudėtis:
ŠAMPŪNAS: Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Glycerin, Pyrus Malus (Apple) Fruit Water, Cocamidopropylamine Oxide, PEG-2 Dimeadowfoamamidoethylmonium Methosulfate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, PEG-15 Cocopolyamine, Ceteareth-60 Myristyl Glycol, Sucrose Cocoate, Parfum, Citric Acid, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Hexylene Glycol, Pyrus Malus (Apple) Flower Water, Coconut Acid, Panthenol, Phospholipids, Tetrasodium EDTA, Glycine Soja (Soybean) Oil, Leontopodium Alpinum Extract, Sodium Benzoate, Oryza Sativa (Rice) Seed Protein, Hydroxycitronellal, Phytic Acid, Potassium Sorbate, Glycolipids, Malus Domestica Fruit Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Gluconolactone, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate.
Augalinės ir natūralios kilmės.

KAUKĖ: Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Water, Cetearyl Alcohol, Aqua, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Parfum, Pyrus Malus (Apple) Flower Water, Argania Spinosa Kernel Oil, Cetrimonium Chloride, Hydrogenated Argania Spinosa Kernel Oil, Chlorphenesin, Polyquaternium-53, Citric Acid, Malus Domestica Fruit Extract, Sodium Benzoate, Oryza Sativa (Rice) Seed Protein, Hydrolyzed Ceratonia Siliqua Seed Extract, Phytic Acid, Tetrasodium EDTA, Potassium Sorbate, Oryza Sativa (Rice) Extract, Zea Mays (Corn) Starch, Gluconolactone, Tocopherol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-7, Hydroxycitronellal, Citronellol.
Augalinės ir natūralios kilmės.


Poveikis. Man labai patiko, kad šampūnas, nors ir putoja neintensyviai, tačiau gerai išplauna plaukus ir... praktiškai nesuvelia plaukų (kas man nutinka su bene visais šampūnais). Tai leidžia manyti, kad pats šampūnas iš savęs turi kondicionuojančių savybių. 

Kalbant apie kaukę - tiesą pasakius man pritrūko intensyvesnio jos poveikio - norėjosi stipresnio maitinimo, stipresnio glotninimo efekto. Nesakau, kad kažkuo prasta, tiesiog norėjosi geresnio ir stipresnio efekto.


Nepaisant kritikos ir kelių trūkumų, man šita porelė labai patiko. Nors ir nepakankamai suglotnina plaukus, tačiau padaro juos minkštus ir švelnius. O ir spalvos apsaugą aš tikrai pastebiu - anksčiau praėjus porai savaičių po dažymo mano plaukai jau būdavo pablukę, netekę spindesio. O su šia porele jie iki šiol sveikai spindi ir beveik tokios pat spalvos, kaip po dažymo. Manau patiktų dažančioms plaukus, tik kaukę rinkčiausi stipresnio poveikio.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai