2018/04 Balandžio mėnesio pirkiniai ir kosmetinės naujienos: Manilla, Phyto, Lierac, CND ir kt.

Labas! Jau kelis metus laikausi tradicijos, su kiekvieno mėnesio pabaiga parodyti jums savo pirkinius ir naujienas, kurios atsirado mano namuose. Šį mėnesį teko pasvarstyti, ar turiu laiko tokio tipo įrašui ir jo paskelbimui, tačiau puikiai žinau, jog jūs pirkinių įrašus labai mėgstate, todėl rašau ir rodau.

O naujienų šį kartą labai daug, nemažai ir mano pačios pirkinių, tad laukia ilgas įrašas, prie kurio rekomenduočiau ir puodelį mėgstamos kavos ar arbatos.

"Tinginystė yra ne kas kita kaip įprotis pailsėti prieš pavargimą."
Jules Renardas



Kūnui

Kaip tikriausiai suprantate, šitas reikalas skirtas mano mažyliui - jis nepaprastai mėgsta vonios putas ir iki šiol nė vienos maudynės dar neapsiėjo be jų. Kadangi mūsų namuose jų nebeliko nė lašelio - papildymas išskirtinai mažyliui.
Drogas, 3,10 EUR

2. GEOMAR "Jojoba" rutulinis depiliacinis vaškas, 100 ml
Išbandžiau depiliaciją šildomo vaško kasetėmis (ir šitas įrašas turėtų pasirodyti gana greit), todėl nusipirkau papildymui, nors dar net neturėjau progos pamatuoti ar tinka mano vaško šildytuvui.
Eurokos, 4,29 EUR

Plaukų priežiūra

Hmm... man nepatinka, kad perkant internetu nenurodyta, ar reiktų purkšti ant drėgnų plaukų, ar tinka ir ant sausų - man mieliau tie produktai, kuriuos galiu pasipurkšti ir ant sausų plaukų, bet kada dienos eigoje. Šitas deja, tinkamas tik drėgniems plaukams. Tačiau ar kada girdėjote apie DD kremą plaukams? Aš ne, tad bus labai įdomu, ką visgi jis daro.
Eurovaistinė, 11,99 EUR

Man nelabai patinka eksperimentuoti ir dažnai keisti kosmetiką savo mažyliui. Tačiau ieškau tikrai patikimų variantų ir kuo natūralesnių sudėčių. Labai sudomino šitas - atrodo tai natūralus šampūnas su labai gera sudėtimi, tačiau... viskas bus aišku kai šiek tiek patyrinėsiu sudėtines dalis (atidžiau) ir panaudosiu.
Hiperfarma, 6,29 EUR

Plaukams dažyti


Priemonės plaukų tonavimui... Vis dar laukiu, kada kuryba.eu įsivež Ice tonavimo kremą - manau turėtų tikti ir gautis gerokai pigiau, nei moku dabar. Tačiau tik atsiranda parduotuvių lentynose, ir iš karto dingsta, net nespėju sureaguoti. Tad kol kas tenkinuosi daniška Keune produkcija (kuri šiaip jau yra gera ir puikios kokybės).
Pas savo kirpėją, 20 Eur (už visas tris)

Rankoms

Didžiulė pakuotė, atnaujinta formulė ir malonus kvapas: dievinu šaltalankių aromatą - labai primena namines sultis ir gardžią šaltalankių uogienę, kurios mama išvirdavo. Mmm...
Maxima, 2,69 EUR

Man patinka, kai gabalinis muilas nespėja baigtis per porą savaičių ar mėnesį. Dėl to, ir dėl nuostabių aromatų labai pamėgau šituos muilus. Kartoju jau nežinau kelintą kartą, tik vis renkuosi kitus aromatus.
Eurokos, 3,99 EUR

10. MARGARITA valomasis rankų gelis su alavijų ekstraktu, 50 ml
Kaip džiaugiuosi, kad pagaliau parduotuvėse galima normaliai įsigyti tokio tipo valomųjų gelių! Jaučiuosi saugesnė tokį apgyvendinusi savo rankinėje ir neturėdama galimybės nusiplauti rankų, jį panaudojusi. Tikriausiai šiek tiek papasakosiu apie jį plačiau.
Drogas, 1,99 EUR

11. ALDO VANDINI "Sensual" rankų balzamas su tamarindu ir imbieru, 20 ml
Šitas miniukas irgi ketina apsigyventi mano rankinėje - labai patogus, itin mažas dydis, nors kiekis visai normalus (kaip kelioninio dydžio pakuotei). Šitą, konkrečiai šitą rankų kremuką esu bandžiusi anksčiau ir man nepaprastai patiko tiek kvapu, tiek poveikiu, tiek forma, tiek kompaktiškumu.
Eurokos, 1,49 EUR

Veidui

Tikriausiai dabar galvojate, kad kažką panašaus matėte Rival de Loop kompanijoje? Tai čia tikrai tas pats garsusis produktas kapsulėmis, tiek kad Rival de Loop gaminiai pakeitė vardą į Isana. Šitos kapsulytės kažkada buvo labai išgirtos ir labai populiarios. Noriu išbandyti pati.
Drogas, 2,99 EUR

13. MANILLA paakių emulsija "Jaunystės žvilgsnis" su vanilės ekstraktu, vitaminų kompleksu, Q-10 ir hialurono rūgštimi, 15 ml
Jau labai labai senai šita kompanija atsidūrusi mano akiratyje ir vis gundo pasmalsauti, ar lietuviška kosmetika paakiams gali būti veiksminga? Kaina nėra iš mažųjų, tad tikiuosi gero efekto.
Manilla, 14,00 EUR

Na, ir porelė paakių kremui - veido kremas, skirtas kiek brandesnei veido odai. Bus labai labai smalsu pabandyti.
Manilla, 14,00 EUR

Grožio smulkmenos

Visai smagu išbandyti naujoves, juo labiau išgirtas rinkoje naujoves! Testuosiu...
Top Beauty, 16,00 EUR

16. PROKUDENT Kids dantų šepetėlis vaikams 0-6 metai 
Drogas, 1,69 EUR

17.-18. LACALUT Sensitive dantų šepetėliai minkštais šereliais
Drogas, 2x2,79 EUR

Man atrodo, kad šepetėlius turėjau pakeisti anksčiau, tačiau gali būti tiesiog pamiršau. O gal dėl to, kad net dabar dabar metami lauk šepetėliai atrodo geriau nei įprastai, visai nenusidėvėję.

19. JORDAN Clinic tarpdančių šepetėliai XS (0,4 mm), 10 vnt.
Baigėsi seni, skubu bandyti naujus. Kuo ilgesnį laiką tokius šepetėlius naudoju, tuo dažniau pagaunu save galvojant - kaip anksčiau gyvenau be šitų šepetėlių?
Drogas, 5,45 EUR

Nematomi, bet būtini

20. COTTON SOUND apvalūs vatos rutuliukai, 40 vnt.
Eurokos, 0,89 EUR

21. CAROLI Essentials standartiniai vatos diskeliai, 80 vnt.
Eurokos, 1,19 EUR

22.-23. CAROLI Essentials Maxi-Pads dideli ovalūs vatos diskeliai, 2x40 vnt.
Eurokos, 2 x 1,29 EUR

Pastebėjau, kad Eurokos parduotuvėse atsirado Caroli vatos diskelių (taip taip, to didžiojo dydžio). Anksčiau juos pirkdavau "Dalli" vokiškų prekių parduotuvėse, bet ten važiuoti reikia automobiliu ir kelionę planuotis iš anksto. Eurokos nusipirkti gerokai patogiau, tik kad ir už patogumą tenka mokėti brangiau. Vokiškuose bent jau šitie dideli kainuoja po 1,00 Eur! Na, o vatos rutuliukų niekad nenaudojau, tad bus visai įdomi patirtis ir galbūt šioks toks atradimas?

Lierac - Phyto naujienos


Kadangi negalėjau sudalyvauti kompanijos organizuojamame renginyje, atstovai mielai sutiko gaminius atsiusti pabandymui. Nuo pat pirmos dienos kamuoja didelis smalsumas, ir nors jau esu viską pabandžiusi, bet būtinai parašysiu ir papasakosiu įraše. Naudojuosi proga ir labai labai dėkoju atstovams už galimybę prisiliesti, pauostyti ir išbandyti pačiai.

L'Oreal Naujienos


OMG, kiek daug naujienų iš L'Oreal kompanijos - akys ir antakiai! Labai ačiū kompanijos atstovams už gausų dekoratyvinės kosmetikos siuntinį!

Garnier naujienos

Žinoma, jau spėjau išbandyti, tačiau kol kas nesu visiškai užtikrinta dėl nuomonės apie šitą priemonę, reikia daugiau bandymų.

Vitrina PRO naujovės


Labai noriu šokti į tikrąjį pavasarį su šituo rinkinuku, tačiau kol kas teks palaukti dar truputį: šiuo metu mano nagai verkia dėl šveitimo, valymo ir remontų... Pasibaigs viskas, ir iš karto bėgsiu lakuotis. Ačiū Vitrina Pro!

Dove I: plaukams


DOVE II: kūnui


DOVE III: kūnui

56. DOVE "Derma SPA" rankų kremas "Cashmere Comfort" labai sausai odai, 75 ml

Labai, labai, labai gausus siuntinys iš Dove, su visa įvairove produktų. Labai dėkoju atstovams už krūvą šaunių gaminių!

Garnier

57. GARNIER Papaya Hair Food plaukų kaukė
, 390 ml
Viskas, tokios buvo mano balandžio naujienos: visko nepaprastai daug ir gausiai. Būtinai sekite naujienas Facebook arba Instagram - bus konkursas! Ir pakomentuokite/ išsakykite savo nuomonę, ar jums patinka keli smulkesni prizai, džiuginantys daugiau žmonių, ar vienas didesnis?

O ką gero nusipirkote jūs per balandį? Gal išbandėte kažką nepaprasto? Pabendraukim?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Ačiū už įrašą, nors šiuo metu ir nelabai turi tam laiko ;) Buvo įdomu susipažinti su tavo kosmetinės naujovėmis. Lauksiu tavo įspūdžių apie Isana ir Lierac, taip pat CND gaminius. Ir tu mane vis gundai su tais muilais - vis pažiūriu į juos Eurokose, bet pagalvoju, kad jie dideli labai - netilps į mano muilinę :D Bet nusipirksiu turbūt kažkada - labai jau gražiai atrodo. Geros tau dienos :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už komentarą :) Būtinai pasistengsiu apie viską papasakoti kaip įmanoma greičiau ;)
      Tiems muilams dabar Eurokos akcija atrakcija. Dėl dydžio pradžioje tikrai keista, bet įprantama, net mano mažiukas dabar jais rankas plaunasi (aišku, kažkiek prilaikau), tai visai smagu ;)

      Panaikinti
  2. Labiau patinka, kai pradžiuginami keletas žmonių ir konkursas vyksta Facebook ;) O mano pirkinių sąraše tik kietas plaukų šampūnas iš Kafe Krasoti, pasisekė ratsi Eurokos, kai jam buvo nemaža nuolaida :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būtinai laisvesnę minutę paskelbsiu konkursą Facebook :) Kaip tas šampūnas? Kaip tik nesenai žiūrinėjausi, bet sustabdžiau save :D

      Panaikinti
  3. Ir as manau, kad geriau maziau prizu, bet daugiau laimingu zmoniu. Labai noretusi greitu laiku sulaukt iraso apie Dove prausimosi priemones!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būtinai padarysiu po prizą keliems skaitytojams ir labai tikiuosi kad netrukus :)
      Pasistengsiu apie dominančius dalykus pakalbėti kiek įmanoma greičiau ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą