DOVE Mineral Touch pieštukinis dezodorantas - antiperspirantas su Negyvosios jūros mineralais

Pagaliau akyse šiek tiek prašviesėjus skubu prie planuotų blogo įrašų. Pačiu negeriausiu laiku vėl sukilo pūlinė angina. Šiaip jau mažesnė ar didesnę turiu labai ilgą laiką, neretai sukyla labai labai rimta, skausminga ir sunki. Anginos paūmėjimui dabar pats netinkamiausias metas - trečiadienį laukia operacija ir aš nerimauju, kad jos nenukeltų dar trims mėnesiams. Būtų tikras laiko švaistymas ir labai netinkamas metas vasaros pabaigoje operuoti. Bandau gydytis ir šiandien jau jaučiuosi geriau, tad neprarandu vilties, kad trečiadienį pagaliau pavyks pašalinti ilgametę problemą.

Na o šiandien jums noriu kiek plačiau papasakoti apie Dove pieštukinį dezodorantą. Šios kompanijos kūno priežiūros priemonėmis pasitikiu, esu bandžiusi ne vieną jų dezodorantą ir mėgstu rutulinius bei pieštukinius šios kompanijos dezodorantų variantus. Tad šį kart trumpai apie Negyvosios jūros mineralais papildytą pieštukinį dezodorantą.

"Žemę reikia giliai įdirbti, žinojimą - nuolatos tobulinti."
Kinų išmintis



Produktas: DOVE Mineral Touch pieštukinis dezodorantas - antiperspirantas su Negyvosios jūros mineralais
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Rusijoje
Paskirtis: apsaugoti kūną nuo nemalonaus kvapo ir prakaitavimo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gana gerai apsaugo nuo kvapų ir drėgmės pojūčio
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra aliuminio druskų
Tūris: 40 ml
Kaina*: 3,59 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose, kur prekiaujama Dove gaminiais
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: 1/4 drėkinamojo kremo, 0% alkoholio. Nenaudoti pažeistai odai. Tinka tik pažastims.


Dezodoranto pakuotė standartinė tokio tipo priemonėms - na ir ką čia naujo prigalvosi, tiesa? Plastikinis buteliukas su išsukama priemone - pieštuku. Buteliuko dizainas visiškai minimalistinis, šalia baltos pagrindo spalvos naudojamos tik akiai skanios, gaiviai mėlynos spalvos akcentai ir druskos ar tai mineralus simbolizuojantis paveiksliukas. Tokio tipo dizainai visuomet nuteikia švarai, gaivai ir paprastumui, o kalbant apie dezodorantą - tai visuomet gerai.

Kvapas. Jei iki šiol didžioji dauguma mano dezodorantų kvepėjo gėliniais kvapais. Šiuo atveju nieko panašaus į saldžias gėles, kvapas neturi nė menkiausios saldumo užuomenos - tai labiau gaivus, vandens kvapas ir tikrai kelias asociacijas ir su jūra, ir su mineralais, ir su Negyvąja jūra. Sakyčiau puikus kvapo išpildymas.

Konsistencija. Baltos spalvos, kietas dezodorantas.


Sudėtis: Cyclopentasiloxane, Aluminum Zirconium Tetrachlorohydrex GLY, Stearyl Alcohol, C12-15 Alkyl Benzoate, PPG-14 Butyl Ether, Hydrogenated Castor Oil, PEG-8 Dimethicone, Parfum, Polyethylene, Silica, Helianthus Annuus Seed Oil, Steareth-100, BHT, PEG-4, Maris Sal, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.


Poveikis. Tiek rutuliniai, tiek pieštukiniai dezodorantai turi savų privalumų. Tarkim man lengva pasakyti, kada išdžiūva rutulinis ir gali rengtis, tačiau pieštukinis neturi to drėgmės pojūčio pažastyse tik padengus. Man patinka abu variantai, naudojant pakaitomis, tačiau žinau merginų, kurios prisiekusios tik vieniems ar kitiems ir ne ką mažiau žmonių, kurie vertina purškiamus ir nemėgsta tepamų. Viskas iš esmės priklauso nuo pomėgių ir įpročių.

Šis dezodorantas mane pakankamai gerai apsaugo - įprastą dieną nejaučiu jokių nemalonių kvapų iki pat vakaro, o dezodoranto kvapas jaučiasi apie porą valandų po padengimo. Tačiau aktyviomis dienomis ir tuomet kai sportuoju, po maždaug 4-5 val jau jaučiu pakitusį kvapą. O va drėgmės pažastyse su šia priemone niekad netenka pajausti. Veikia pakankamai gerai ir puikiai tenkina mano poreikius, nors reiktų pabrėžti, kad neturiu labai gausaus prakaitavimo, nepaisant to, kad jis pastarąjį pusmetį pagausėjo (dėl hormoninių preaparatų naudojimo). Drabužių dezodorantas netepa ir nepalieka jokių dėmių, jei aišku rengsimės protingai ir leisime dezodorantui padžiūti ant odos.

Ir visgi, man nesmagu matyti aliuminio druskas šios priemonės sudėtyje - norint saugaus dezodoranto ir gero poveikio, reiktų vengti šios druskos. Nors moksliniai tyrimai (bent jau paskutinį kart kai tikrinau) dar nepatvirtino, tačiau yra teorijų, kad būtent šis ingredientas kemša prakaito liaukas ir gali didinti krūties vėžinius susirgimus. O to norėtųsi vengti kiek įmanoma labiau. Nesinori labai ilgai kapstyti šia tema - rinkoje tikrai turime natūralesnių dezodorantų, tačiau tokiais atvejais tenka labai stipriai nusileisti apsaugos reikalavimams - bent jau anksčiau bandytos buvo tokios.

Gal jūs esate atradę natūralesnių dezodorantų, kurie sugebėtų puikiai apsaugoti nuo nemalonių kvapų?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai