SCHAEBENS Totes Meer Maske intensyviai valanti veido kaukė su Negyvosios jūros mineralais, dumblu ir purvu

Taigi, apsukome ratuką veido priežiūroje ir grįžtame prie veido kaukių. Iš tiesų aš tvirtai tikiu rutina praktiškai visur, tik man jos laikytis būna labai labai sunku. Tačiau kalbant tik apie veido priežiūrą - rutina yra esminis aspektas, norint išvengti papildomų veido odos problemų, kurios kai kam yra spuogai, akne, man - inkštirai ir išsausėjusios, pleiskanojančios veido zonos. Nusistačius rutiną ir jos tiksliai laikantis, mano veido oda nesausėja, nesikemša, atrodo švytinti ir sveika. O jūs laikotės savo veido odai tinkamos ir reikiamos rutinos?

Veido kaukes anksčiau rinkdavausi pagal tai, ką labiausiai noriu išbandyti, tačiau pastaruosius kelis mėnesiu labai stebiu savo odos poreikius - kartais oda nori intensyvesnio valymo, kartais - jai būtinas papildomas drėkinimas, o kartais oda atrodo be jokių didesnių reikalavimų ir tais atvejais išbandau skaistinančias ir su amžiaus požymiais kovojančias kaukes. Ir visuomet stengiuosi pakaitomis naudoti tai kremines - želines, tai lakštines kaukes. Šį kartą jaučiu, kad odai reikia truputį daugiau valymo, todėl mano rankose vokiška Schaebens, žadanti giliai valyti veido odą.

"Tik paviršutiniški žmonės gerai save pažįsta."
O. Vaildas


Produktas: SCHAEBENS Totes Meer Maske intensyviai valanti veido kaukė su Negyvosios jūros mineralais, dumblu ir purvu
Gamintojas: "Haus Schaeben" GmbH. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: išvalyti veido odą, pagražinti jos tekstūrą, kovoti su bakterijomis ir inkštirais
Tinkamas tipas: mišriai ir probleminei odai
Labiausiai patiko: odos paviršius tampa švaresnis, skaistesnis
Labiausiai nepatiko: valymas tikrai nėra nei intensyvus, nei gilus
Tūris: 15 ml
Kaina*: 1,89 EUR
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kosmetikos skyriuose (Iki, Maxima ir kt.), Drogas ir kt.
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Kaukė sukurta mišriai ir probleminei odai:
- padės kovoti su spuogais sukeliančiomis bakterijomis ir inkštirais;
- giliai išvalys odą;
- pagražins odos išvaizdą.
Negyvosios jūros purvas giliai drėkina ir minkština odą, išvalo ir pastebimai sutraukia poras. Cinko mineralai padeda odai atsinaujinti, o melsvadumbliai vingrūnės, turintys antioksidacinių savybių, saugo nuo neigiamo aplinkos poveikio.

Naudojimas: tolygiu sluoksniu užtepkite ant švariai nuvalytos veido ir iškirptės srities odos. Netepkite apie akis ir lūpas. Po 10-15 min. nuplaukite šiltu vandeniu. Naudokite 1-3 kartus per savaitę.


Tikriausiai Schaebens kaukes ne viena pastebėjote prekybos centrų kosmetikos skyriuose ir specializuotose kosmetikos parduotuvėse. Kompaktiško dydžio pakuotės paprastai būna gan paprasto, minimalistinio dizaino. Šiuo atveju matome merginos veidą melsvame fone ir mineralų suformuotas į stulpus figūras, kurios čia atrodo tikrai keistai. Elementai nedera vienas su kita ir ant pakuotės atrodo mažų mažiausiai keistai.

Kvapo tikėjausi gaivaus, kažkuo primenančio jūros dvelksmą - visgi, tai kaukė su Negyvosios jūros mineralais. Tačiau man metalo ir žemiškų elementų, kelia asociacijų su tuo, kas teigiama yra kaukėje, na bet tikrai ne jūros dvelksmo. Apskritai smagu, kad aromatas nėra intensyvus ir jaučiasi tik atidžiau jį tyrinėjant, neerzina uoslės ir neblaško intensyviais kvapais.

Konsistencija labai labai tiršta! Tai tirščiausia kaukė, kokią esu bandžiusi (tikriausiai). Primena plasteliną ar play dough masę. Iš esmės kaukė tąsi ir vientisa, bet nevienalytės konsistencijos - matosi kaip ir grūdeliai ar nelygumai, kai dengi ant veido odos.

Sudėtis: Aqua, Silt, Kaolin, Citric Acid, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Zinc Oxide, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Chamomilla Recutita Flower Extract, Spirulina Platensis Powder, Coco-Glucoside, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.

Be parabenų, be GMO, be dažiklių, be kvapiųjų medžiagų.
Tinka veganams.


Poveikis. Nepaisant tirštos kaukės tekstūros, ją gana lengva paskirstyti pirštais ant odos. Dengiau kaukę storu sluoksniu ir pirmiausia nustebau dėl dilgčiojančio jausmo ant skruostų, pagalvojau, ar tik neteks kaukės plauti lauk dar net nespėjus pajusti poveikio? Pastarąjį pusmetį pastebiu, jog mano skruotų oda yra jautri, ko nepasakyčiau apie likusią veido odą. Tad dilgčiojimas labai greitai dingo, kaukė pradėjo stingti ant veido. Kaip ir visos kaukės pagamintos moliniu pagrindu ji greitai sausėja ant veido ir keičia spalvą bei tampa kieta ir sausa. Turint sausą odą reiktų nepamiršti, jog tokių kaukių paviršių reikia drėkinti ir neleisti jai išsausėti ant odos.

KAIRĖJE - tik padengus kaukę ant veido
DEŠINĖJE - kaukė po 12 minučių ant odos

Gamintojas sako, kad priemonę ant veido reikia laikyti 10-15 minučių. Aš laikiau apie 12 ir skubėjau plauti lauk, kad pilnai neišsausėtų ant odos. Ir o varge, nuplauti šią kaukę yra vienas didelis vargas! Ploviau su celiuliozės kempinėle, tačiau vistiek tragedija - kaukės likučiai labai sunkiai plovėsi lauk, ilgai gramdžiau net ir atrodo nedaug padžiūvusias veido sritis.

Na ir galiausiai, koks šios kaukės poveikis? Aš puikiai suvokiu, jog kaukė skirta mišriai ir riebesnei odai, kas yra visiškai priešinga, ką turiu aš. Tik va, ir sausai odai pasitaiko dienų, kai norisi išvalyti odos poras, kai reikia pašalinti inkštirus, tad nekantravau pajusti giluminį/ intensyvų kaukės valymą. Ir tikrai, po kaukės oda atrodo vizualiai švaresnė, paviršius tapo matiškas, bet neišsausintas. Nepasakyčiau, kad kaukė drėkino odą ar ją nuramino, lygiai taip pat visiškai jokio poveikio inkštirams nebuvo - kaip tupėjo ant mano nosies prieš kaukės naudojimą, lygiai taip pat ir liko po kaukės. Visas efektas man pasirodė labiau paviršinis, tad negaliu sakyti, kad tai gilaus valymo kaukė...

Tiesa, kaukės kaklo odai tepti kaip ir nereikėjo - kai toks poveikis, nelabai įsivaizduoju valomojo efekto kaklo odai. Jei pasirinksite kaukės nedengti ant kaklo - jos pilnai pakaks net ne vienam, o dviems kartams (man antrąjam pakako tik labai labai labi plonu sluoksniu). Ką aš manau apie šią kaukę? Žinokite taip sau... valo paviršių, kažkokio stebuklo nedaro. Apskritai kompanijos kaukės man regis arba nelabai tinka, arba jų poveikis iš tiesų tik taip sau. Nors esu girdėjusi ir labai labai gerų atsiliepimų.

Ar esate bandę Schaebens kompanijos kaukes? Kaip vertinate šios kompanijos kaukių kokybę ir poveikį jūsų odai? Ar pateisina lūkesčius?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai