PIRMAS ĮSPŪDIS. GREEN FEEL'S drėkinamasis veido kremas su ekologišku moliūgų ekstraktu

Ne paslaptis, kad mano draugystė su Green Feel's kompanija prasidėjo labai jau taip sau. Bandžiau kelias priemones kūno odai ir man patiko, tuo tarpu veido kosmetika nebuvo labai stebinanti, vidutinė. Po kiek laiko tiesiog praradau susidomėjimą kompanijos produktais, nors pripažinsiu, seku juos socialiniuose tinkluose ir stebiu naujienas. Pastaruoju metu domiuosi Anti-Age linija, naujomis priemonėmis su kanapėmis ir plaukų priežiūros produktais. Tačiau kol kas šiame įraše tik mėginio dydžio nuomonė apie drėkinantį veido kremą su moliūgais.

"Net užimdamas aukštą padėtį gyvenime, elkis su visais kaip su lygiais."
Menandras



Ką žada gamintojas: Tai natūralios sudėties kremas, intensyviai drėkinantis veido odą. Kreme esantis ekologiškas moliūgų ekstraktas pasižymi šiomis ypatybėmis: intensyviai drėkina sausėti linkusią odą, mažina jos jautrumą, atkuria lygios, švelnios odos pojūtį. Priemonė patikrinta dermatologų ir hipoalerginiais testais. Sudėtyje nėra konservantų ir sintetinių kvapiklių, taigi puikiai tinka jautriai odai prižiūrėti. Rekomenduojama naudoti 2 kartus per dieną: ryte ir vakare ant švarios veido odos. Tinka visų tipų odai.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Caprylic/ Capric Triglyceride, Olea Europaea Fruit Oil, Hydroxystearyl Alcohol, Hydroxystearyl Glucoside, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Sea Water, Cucurbita Pepo Seed Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Phenethyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Citric Acid.

Kiekis: mėginio kiekis nenurodytas. Pilno dydžio pakuotė 50 ml
Kaina: 5,99 EUR
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kosmetikos skyriuose, kosmetikos parduotuvėse


Mano potyriai. Šis veido kremas nėra kompanijos naujiena, tiesą pasakius tai gana senas produktas, bent jau poros metų tai tikrai. Ironiška, tačiau pieš porą metų stovėdama prie šios kosmetikos lentynos rinkausi veido kremą tarp šio ir Anti-age (pasirinkau Anti-age).

Šis veido kremas kiek keistokos konsistencijos: toks jausmas, kad masė nevienalytė, tarsi su grūdeliais ar gumuliukais. Hmm, čia tik mėginys ar ir kremas toks įdomus? Kremas iš tiesų lengvos tekstūros su šiek tiek slidoku pojūčiu. Tas slidumas šiek tiek primena silikono bazių slidumą, tačiau odos neerzina, nekemša, tik suteikia nepaprastą švelnumo jausmą. Kremas greitai įsigeria į odą ir pirmiausia ką pastebiu, labai smagų ir labai malonų odos komfortą. Kiekvienu kremo naudojimo kartu įsitikinau, jog jis intensyviai ir labai gerai drėkina odą. Man patiko, net labai patiko! Labai smagu, kad gamintojas atsisakė kvapiųjų medžiagų kremo sudėtyje, konservantų, kas leido gamintojams išgryninti sudėtį, panaudoti saugias medžiagas. Tad mano pirmas įspūdis labai geras ir oda labai patenkinta kremo poveikiu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai