BRITNEY SPEARS "Cosmic Radiance" kvapnusis vanduo moterims

Paskutiniams pavasario kvepalams pasirinkau žvaigždinius Britney Spears "Cosmic Radiance" kvepalus. Niekada nebuvau, nesu ir tikriausiai niekad nebūsiu prieš pigius kvepalus, pigią kosmetiką, apskritai kaina yra tik pinigai. Visuomet galima rasti perliukų tiek tarp brangių, tiek tarp pigių; kaina niekuomet nereprezentuoja ir neapibrėžia kokybės. Daug svarbiau už kainą yra to dalyko kokybė ir kiek ji mus realiai tenkina. Man norisi skaniai kvepėti, kad nereiktų plėšti banko dėl vieno aromato buteliuko - prestižas ar pasirodymas dėl to, kad turi kažką (pra)bangaus visiškai ne man. Tačiau lygiai taip pat, niekuomet nesirinkčiau kvapo, kuris man nepatinka arba nepatenkina mano lūkesčių. Studijų laikais neretai pirkdavau pigesnius kvepalus, puikiai pamenu mėgau C-Thru ir žinote, iš šitos kompanijos pirkčiau dar kartą. Tačiau pamenu ir baisių pigienų iš prekybcentrių ar kiosko tipo parduotuvėlių į kuriuos šiandien negalėčiau nei pažiūrėti, na gal greičiau nenorėčiau uostyti. Puikiai pamenu ir savo paauglystės metus, kai ėmė populiarėti Britney Spears - su draugėmis rinkdavome iškarpas ir klijuodavome į albumus - sąsiuvinius, klausydavome dainų, susirinkdavome pakaitomis pas vieną ar kitą ir stebėdavome MTV muzikinius klipus. Die-vin-da-vo-me! Tais metais turėti mylimos žvaigždutės kvepalus būtų buvęs absoliutus kosmosas! Šiai dienai - aš juos turiu, tačiau B. Spears asmenybė man nebereiškia nieko, apart smagių prisiminimų ir namų tvarkymo bei treniruočių su pop muzika, tarp kurių įkrenta ir vienas kitas pop žvaigždės įrašas. Tad šiandien šiek tiek apie Cosmic Radiance kvapą, atsiribojant nuo žvaigždės asmenybės.

 "Laimė - tai nepaprastas dalykas: labai sunku ją rasti savyje ir visai neįmanoma kitur."N. S. de Šamforas  


Produktas: BRITNEY SPEARS "Cosmic Radiance" kvapnusis vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "EA Fragrances Co". Pagaminta IPrancūzijoje
Tūris: 50 ml
Kaina: apie 19,99 EUR
Kur galima įsigyti: pigu.lt, kvepalusala.lt, kvepalupasaulis.lt ir kt.
Leidimo metai: 2011 m.
Aromato kūrėjas: Honorine Blanc ir Harry Fremont
Kvapo kategorija: gėlių - vaisių

Gamintojo aprašymas: Po sėkmingo Britney Spears Radiance aromato pasirodymo, kuris nustebino įmantriu buteliuku, puoštu skaidriais turkio ir rausvos spalvos kvadratėliais, naujasis Cosmic Radiance pasiekia mus panašiame buteliuke, tačiau skamba naujais akordais!
Britney Spears Cosmic Radiance sukurti įkvėpė žvaigždė, danguje spindinti ryškiau nei visos kitos - kitos galaktikos gražuolė. Naujasis Britney kosminis aromatas atsiveria stipriais ir nuotaiką keliančiais citrusais, o širdyje suskamba gaivūs, spindintys baltų gėlių puokštės žiedlapiai. Pagrindinės aromato natos žiba šiluma, sklindančia iš ambros, švelnios vanilės ir kreminių santalų.


Viršutinė nata: mandarinai, kriaušės, ličiai
Širdies nata: bijūnai, jazminai, gardenijos, tuberozos
Apatinė nata: muskusas, santalai, gintaras, vanilė.


Sudėtis: deja, dėžutės jau senokai nebeturiu, tad sudėtinių dalių pateikti negaliu. Jų nepavyko rasti ir internete, tačiau reiktų tikėtis alkoholio, kvapiųjų medžiagų ir jas išlaikančių ingredientų - tiesiog standartinės šios kategorijos aromatų sudėties.

ČIA

Pakuotė. Kartoninę dėžutę esu senai išmetusi, tačiau aiškiai pamenu, kad ji buvo ryškiai rožinė, puošta spirale sudėliotais spindinčiais ir juodais karoliukais. Nieko labai patrauklaus, greičiau net šiek tiek infantilu. Tačiau patraukliai man pasirodė stiklinis buteliukas, primenantis sidabro, baltus ir juodus kristalus ar brangakmenius, suklijuotus ant vertikalaus, siauro iš šonų buteliuko. Iš tiesų tai buteliukas suformuotas su tais iškiliais brangakmeniais, tačiau balta ir juoda spalva yra uždažyta ant išlikimo viršaus. Nežinau ar visos pakuotės tokios, bet maniškė nėra labai kokybiška - atrodo kad visas raštas kiek per daug pasislinkęs į kairę pusę tad maniškio "priklijuotų brangakmenių" efektas nėra geras ar labai efektingas. Juodas plastiko dangtelis irgi turi tą pačią idėją - brangakmenio briaunuotą formą ir vienintelis rožinis aspektas ant buteliuko - tik jo puršktukas, kurio uždengus dangteliu matosi vos juostelė. Kažkaip net gaila, kad nebuvo pasistengta kokybiškai sukurti priemonės dizaino ir suprantu, kad moku nedaug, tačiau to tobulo efekto vistiek norisi.


Kvapas. Aromatas atsiveria stipriais citrusinių vaisių akordais su kriaušėmis ir trupučiu ličių. Visa ši nata šiek tiek priemena vaisių salotas ar vaisinį kokteilį. Vaisinė nata ilgai neužsibūna ir užleidžia vietą gėlių puokštei iš jazminų, gardenijų ir tuberozų. Aiškiausiai čia jaučiasi gardenijos, bent jau ant mano odos ir sukuria tokią jaukią natą, tarsi šilta diena pavasarį prie vandens telkinio, gal ne jūros, bet kokio jaukaus ežeriuko, supamo to jaukus, malonaus ir net šiek tiek gundančio gėlių aromato. Galiausiai ima ryškėti apatinė nata, kurioje jau aiškiai dominuoja vanilė, papildanti gėlių puokštę saldumu. Nemėgstu pernelyg stipraus kvepalų saldumo, tad džiūgauju, kad čia viskas labai subalansuota - saldumas nėra pernelyg saldus; nei gėlės nei vaisiai neužgožia vienas kito - jų aromate po vienodai, lygiaverčiai laviruoja per visą aromatą. 

Aromatas jaunatviškas, tačiau moteriškas. Man jis pasirodė lengvas, paprastas ir švarus. Ant mano odos išdžiūvus dominuoja vanilė, tuberoza ir kriaušės, sukuriantys kremišką, saldų, gėlių aromatą. Minkštą ir gana paprastą. Žinau, kad labai daug žmonių šis kvapas asocijuojasi su seksualumu, gundymu ir panašiais dalykais. Jei gundytų paauglė ar jauna mergaičiukė - galbūt taip. Tačiau aš į kvapą žiūriu kaip į tiesiog jaukų kreminį aromatą (tikrai keisčiau šio kvapo kategoriją į gurmanišką - gėlių), lyg dailūs šilkiniai apatiniai, skirti tapo pačios jaukumui, o ne aplinkinių gundymui.

ČIA

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☁ pavasario sezonui;
     ☄ dienos metui.

Kvapas, kaip ir būdinga EDP versijos aromatams, išlieka apie 3-6 valandas, tačiau mano atveju labai dažnai man jį jau norisi atnaujinti po 3,5-4 valandų. Taip, iš tiesų likučius galima jausti ir po 6 valandų, tačiau tai nėra kvapas, greičiau kažkokie likučiai ir tiek. Kvapas galbūt nėra pats draugiškiausias biurui, mat jaučiamas per maždaug ištiestą ranką, - tai jei kolegos ir jūsų stalai šalia. Visgi, mano atveju kvapas labai dažnai, maždaug per 1,5-2 valandas nuslopsta ir tampa jaučiamas tik prie pat odos, tad nebeturėtų erzinti aplinkinių.


Įdomus aromatas, keistokas, nes mano nuomonė (kiek teko skaityti apžvalgų) nesutampa su kitomis. Ant mano odos jis atsiskleidžia kreminiu saldžiu aromatu su dominuojančia vanile, ličiais ir baltomis gėlėmis. Tai paprastas, jaunatviškas aromatas, skirtas tik sau ir tik savo malonumui. Ar man patinka? Patinka, tačiau nemėgtu jo vasaros metu, mat saldumas greitai tampa erzinantis ir per sunkus - tai išskirtinai pavasario aromatas, kol temperatūra nešokteli aukščiau +18 laipsnių.

Aromatas panašus į:
- BRITNEY SPEARS "Radiance"
- JUICY COUTURE "Viva la Juicy"
- REVLON "Charlie Red"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai