PRESTIGE Gloss Full Color lūpų blizgesys "LCG - 03 Sublime Pink"

Aš nepaprastai džiaugiuosi, kad į matiniai lūpų dažai pamažu lipa nuo podiumo ir užleidžia vietą lūpų blizgesiams. Ne, matiniai dažai tikrai niekur nedingsta, tiesiog kaip sporte, nuo pirmos prizinės vietos leidžiasi iki antrosios ir vis dar lieka labai populiarūs, tačiau blizgesiai grįžta su didele populiarumo banga. Ir pati pastebiu, jog į rankas dažniau imu tiesiog blizgesį nei lūpų dažus, o dar artėja vasara, kai norisi jaustis patogiai visomis prasmėmis! Šiandien apie labai patogius lūpų dažus iš Prestige ir noriu jums papasakoti.

"Kelią pažinsi geriau, juo keliaudamas negu tyrinėdamas žemėlapyje."
Dž. Braunas



Produktas: PRESTIGE Gloss Full Color lūpų blizgesys "LCG - 03 Sublime Pink"
Gamintojas: "Prestige Cosmetics" JAV. Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai patogiai/ maloniai jaučiasi ant lūpų
Labiausiai nepatiko: trumpai išlieka
Tūris: 6 ml
Kaina*: 6,39 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Švelnus, prabangus ir nelimpnus lūpų blizgesys turi intensyvią pigmentaciją ir suteikia ilgai išliekantį drėkinimą. Itin tolygiai pasidengia, suteikia tolygią spalvą ir suteikia lūpoms komfortą bei tobulą išvaizdą. 

PRESTIGE COSMETICS – JAV kosmetikos įmonė, jau antrąją dešimtį metų siūlo savo kosmetiką ir Lietuvos klientėms. Šiuo metu šios įmonės grožio priemonės parduodamos JAV, Europoje, Australijoje, Pietų Amerikoje ir Azijoje. Visi PRESTIGE COSMETICS produktai kuriami įmonės pasaulinėse būstinėse Pompano Beach (Florida) bei Bolonijoje (Italija). PRESTIGE COSMETICS produktų linija nuolat atspindi naujausias tarptautinės mados ir socialines tendencijas.


Skaidri kvadratinė pakuotė su veidrodiniu/ sidabrišku užsukamu dangteliu atrodo labai dailiai, minimaliai ir patraukliai akims. Mano pakuotė jau pasidėvėjusi, bet puikiai pamenu, kaip nerealiai ji atrodė būdama visiškai nauja. Man labai patinka, jog uždarant pakuotę pasigirsta 'click' garsas - jaučiuosi iš tiesų saugesnė dėdama tokį blizgesį į rankinę, kosmetinę ar džinsų kišenę.

Lūpų blizgesio aplikatorius kirstos formos, aptrauktas minkšta, švelnia medžiaga ir tiesiog idealiai tinka tiek priemonės konsistencijai, kad tobulai ir lengvai pasidengia ant lūpų.

Kvapas. Kvepiantys lūpų blizgesiai nėra jokia naujiena, tačiau realiai jokios funkcijos kvapas neteikia. Tačiau dažantis vistiek smagu, kad kvepia saldžiu, maloniu aromatu. 

Konsistencija. Iš pirmo žvilgsnio atrodo skystoka, tačiau turi sviestinio riebumo.


Sudėtis: Diisostearyl Malate, Polybutene, Mica, Dipentaerythrityl Tri-polyhydroxystearate, Glyceryl Behenate/ Eicosadioate, Parfum, Caprylyl Glycol, BHT, Dehydroacetic Acid.
May contain: CI 15850, CI 15985, CI 19140, CI 42090, CI 45410, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891, CI 75470, CI 73360.


Poveikis. Man labai patinka šio blizgesio tekstūra - atrodo lyg ir skystoka, lyg ir lengva, tačiau turi riebumo ir nepaprastai maloniai slysta ant lūpų. Toks jausmas, kad sudrėkintų ir pamaitintų lūpas, kuo šiaip jau nesinori tikėti, o ir nuvalius dažus tokio efekto nepastebiu. Tačiau taip maloniai jaučiasi ant lūpų visą buvimo laiką, kad tiesiog nerealu! Turėtų labai patikti sausas lūpas turinčioms merginoms dar ir dėl to, kad pamaskuoja lūpų šerpetojimus ir daro juos vizualiai mažiau pastebimus. Kalbant apie pigmentaciją - ji nėra pati geriausia, kokią teko bandyti. Pirmu sluoksniu išgaunama lengva spalva, tačiau 2-3 perbraukimai su produkto paėmimu iš tūbelės suteikia visiškai intensyvią spalvą, kokios gali tikėtis iš gerai pigmentuotų priemonių.

"LCG-03 Sublime Pink" atspalvis ryškiai rožinis, intensyvus, tačiau kiek tamsesnis, ne baby pink. Man atrodo rožiniai atspalviai ilgą laiką man tiko labiausiai ir tokias spalvas visuomet mylėjau labiausiai. Vasaros metu rožinė yra mano nude. Tamsėjant plaukams tokia spalva po truputį traukiasi iš pačių mylimiausiųjų, bet kol kas man ji labai labai patinka!


Na ir tikriausiai labai aktualus yra tokios priemonės išlikimas. Deja, tačiau atspalvis labai greitai nusivalgo nuo lūpų tiek valgant, tiek geriant, apie būčkius tikriausiai jau ir taip aišku, kaip ir visi standartiniai blizgesiai. Tiek kad šiltuoju metų laiku atnaujinti priemonę nematau visiškai jokių problemų. Galiausiai man šitas blizgesys patinka - jo formulė neturi lipnumo, ant lūpų jaučiasi labai maloniai ir jų nesausina, lengva sluoksniuoti iki norimo ryškumo arba palikti vos matomą, beveik natūralų efektą. Super smagi, vasariška priemonė.

Lūpų blizgesys, lūpų dažai, ar skysti matiniai lūpų dažai? Kokios formulės lūpų kosmetiką mėgstate labiausiai?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai