MAYBELLINE "Lemonade Craze" akių šešėlių paletė

Vasara ir dekoratyvinė kosmetika! Kiek save pamenu, visad mėgau ryškias spalvas, tik ne visuomet drįsdavau jomis puoštis ir galbūt kartais išgirstu/ perskaitau/ pamatau informaciją, kad moterys virš 30-ties neturėtų rinktis spalvoto makiažo, manęs kažkaip ta informacija nelabai jaudina - vis dar noriu džiaugtis ryškesnėmis spalvomis, tad taip ir darau. Viena iš ryškesnių šiuo metu turimų palečių be abejonės - Maybelline Lemonade Craze! Ryški koralinė, sodri geltona ir intensyvi rožinė, keli spindintys atspalviai ir manyčiau tiesiog tobula paletė visiems vasariškiems makiažams.

"Žmogus negali gyventi atsiskyręs, jam reikia bendrauti."
J. V. Gėtė



Produktas: MAYBELLINE "Lemonade Craze" akių šešėlių paletė
Gamintojas: "Gemey - Maybelline". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai gerai pigmentuotos spalvos
Labiausiai nepatiko: atspalviai šiek tiek byra
Tūris: 12 g
Kaina*: 16,32 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Džiaukitės lengvai derinamų neutralių atspalvių harmonija ir ryškių atspalvių pliūpsniais su MAYBELLINE NEW YORK LEMONADE CRAZE akių šešėlių palete. Ši gaivi, citrusiniais vaisiais kvepianti klasikinės paletės alternatyva dovanoja begalinę akių šešėlių derinių įvairovę. Galbūt norite sukurti dūminių akių efektą, o gal – subtilų nude? Šioje universalioje paletėje gausu saulės įkvėptų atspalvių – nuo švelnesnių iki žėrinčių ir tamsių, kurie padidina bei pabrėžia akis ir puikiai dera su keletu ypač ryškių atspalvių, padedančių Jūsų akims prikaustyti žvilgsnius! Kreminė formulė lengvai dengiasi ir užtikrina sodrią spalvą vienu potėpiu.

Naudojimas:

LEMONADE POP:
1. Padenkite SUNNIES atspalvį ant akies voko iki pat antakių.
2. Padenkite OLD FASHIONED akies raukšlėje ir pagal blasktienų augimo liniją ir išsklaidykite.
3. Ant judriojo voko padenkite LEMONADE CRAZE atspalvį.
4. Vidiniame akies kamputyje naudokite MAIN SQUEEZE atspalvį.

PINK LEMONADE:
1. Padenkite BERRY ICE ant akie voko iki pat antakių.
2. Padenkite OLD FASHIONED akies raukšlėje ir išsklaidykite.
3. Ant judriojo voko padenkite ICE POP.
4. Nuo vidinio kampučio iki centro naudokite STRAWBERRY LEMONADE.

PEACH LEMONADE:
1. Padenkite SHERBET nuo voko iki antakio kaukiuko.
2. Į akies raukšlę naudokite SWEET TEA.
3. Ant judriojo voko ir ties apatine blakstienų augimo linija naudokite CORAL PUNCH.
4. Vidiniame akies kamputyje naudokite CITRUS atspalvį.

Trys siūlomi makiažai arba rinkitės savo spalvų derinius ir kurkite. Neribotos galimybės ir daugybė ypač sodrių spalvų akių makiažo įvaizdžių.


Plastikiniame pakuotės pagrinde sudėtos spalvos neturi jokių aiškesnių kraštelių, tad spalvos šiek tiek pakeliauja pas kaimynus, paletė gana greitai pasiteplioja, tad norint turėti gražų vaizdą, reikia kiek pavalyti. Skaidraus plastiko dangtelis su ryškiu geltonu apvadu atrodo gan paprastai. Didžiausia puošmena ir žaviausias vaizdas būtent pačios akių šešėlių spalvos.

Labai faina ir smagu matyti prie kiekvienos spalvos pavadinimus. Suprantu, kad dažnai tai būna tiesiog smulkmena, į kurią daug kas nekreipia dėmesio. Man smagu matyti vardus, o rašant įrašą, daug lengviau kalbėti apie spalvas turint jų vardą, negu bandyti apibūdinti vargšiukių bevardžių atspalvius ar bandyti numeruoti ir vardinti kažkokiais paraleliniais numeriaiis. Yra pavadinimas ir viskas iš karto aiškiau. O šičia dar ir pavadinimai smagūs ir labai vasariški - "šerbetas", "padengtas cukrumi", "braškinis limonadas", "senamadiškas" ir t.t.

Kvapas. Neutralus, labai silpnas, sakyčiau lengvai galima vadinti tiesiog bekvape priemone.

Konsistencija. Kiekvieno atspalvio konsistencija šiek tiek skiriasi viena nuo kitos, tačiau iš esmės 


Sudėtis:
G951666 - Talc, Synthetic Fluorphlogopite, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Magnesium Myristate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Stearyl Dimethicone, Calcium Sodium Borosilicate, Nylon-12, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Silica, Diisostearyl Malate, Caprylyl Glycol, Alumina, Dimethicone, Calcium Aluminum Borosilicate, Dehydroacetic Acid, Phenoxyethanol, Octadecene, Isododecane, Hexylene Glycol, Pentaerythrityl Tetra-di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Aqua, Maltodextrin, Tin Oxide, Aluminum Hydroxide.
May contain: Mica, CI 77491, CI 77492, CI 77499/ Iron Oxides, CI 77891/ Titanium Dioxide, CI 77713/ Magnesium Carbonate, CI 75470/ Carmine, CI 77266/ Nano Black 2, CI 77007/ Ultramarines, CI 19140/ Yellow 5 Lake, CI 77288/ Chromium Oxide Greens, CI 77510/ Ferric Ferrocyanide, CI 77742/ Manganese Violet, CI 42090/ Blue 1 Lake.

G2014996 - Talc, Synthetic FluorphlogopiteCalcium Sodium Borosilicate, Triethylhexanoin, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Caprylyl Glycol, Alumina, Dehydroacetic Acid, Isododecane, Phenoxyethanol, Silica Dimethyl Silylate (nano)/ Silica Dimethyl Silylate, Hexylene Glycol, Tin Oxide, Calcium Aluminum Borosilicate, Silica, Maltodextrin.
May contain: Mica, CI 77891/ Titanium Dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499/ Iron Oxides, CI 75470/ Carmine, CI 19140/ Yellow 5 Lake.


Poveikis.  Paletė sudaryta iš skirtingų atspalvių tekstūrų: yra ir matinių, ir blizgių atspalvių su skirtingo kiekio ir dydžio blizgučiais. Tikriausiai neverta kiekvieno atspalvio imti ir aptarinėti? Man labiausiai patiko ryškiai geltona "Lemonade Craze", ruda su blizgučiais "Sugar Coated", koralinė "Coral Punch" bei ryškiai rožinė "Icepop". Visas paletės spalvas jau spėjau išbandyti ir galiu daryti išvadą, kad atspalviai puikiai pigmentuoti, tačiau ne visi labai gerai išlieka, kiek kuriems reikia sluoksniuoti produktą, o geriausia su jais būtų naudoti ir akių šešėlių pagrindą. Žemiau rasite porą mano makiažo variantų - tačiau norisi pabrėžti, kad nesu nei kosmetologė, nei mokausi makiažo meno, nei kada tą dariau apart kelių seminarų, per kuriuos anksčiau tikrai mažai ką išmokdavai. Tad prašau mano darbų nelyginti su profesionalais. Deja, nelabai smagu, kad visi atspalviai birūs, sukuria labai daug palaidų dalelių paletėje, o jei gerai nenupurtai šepetėlio, - ir po akimis.


Kalbant apie atspalvius, geriausiai išsilaiko tos ryškiosios spalvos, o greičiausiai blėsta šviesios bei rudos matinės. Iš šviesiųjų patvariausia ir apskritai geriausia man pasirodė "Sunnies" spalva. Atspalviai akivaizdžiai blunka dienos metu ir išlieka gal apie 6-8 valandas - norint intensyvesnių spalvų ir ilgesnio išlikimo, tikrai naudočiau akių šešėlių pagrindą (nuotraukose makiažai be pagrindo). Galiausiai aš manau kad paletė maždaug ties viduriuku - ne visos spalvos tobulai pigmentuotos, byra ir neišlieka labai jau ilgai. Tačiau aš labai džiūgauju dėl atspalvių ir ketinu pagaliau išmokti dailiai pasidažyti su ryškiomis spalvomis. Kad vasara būtų gaivi kaip limonadas. Kad vasara būtų spalvinga.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. O man ji nepatiko. Tas byrėjimas varė iš proto. Jis tikrai labai stiprus 😁 bandžiau su n+ šepetėlių, bet visada paakiai atrodydavo baisiai :( nors spalvos puikios!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tik dėl byrėjimo? Aš labai intensyviai nupurtydavau ir po akimis man neprikrisdavo kažkaip :D Tai kai įpratau - naudojimas nebebuvo problematiškas :)

      Panaikinti
    2. Pigmentacija so so tokia, byrėjimas.. :D jau iškrausčiau ją iš savo namų, fui 😁

      Panaikinti

Rašyti komentarą