BŪK nagų lakas No.206

Pakako savaitės gražių, šiltų ir saulėtų orų ir mane aplankė visiško pavasario nuotaika! Iš spintos glūdumos dienos šviesą išvydo suknelės ir lengvi gėlėti marškinėliai. Pasikeitė ir mano manikiūro spalvos - tiesą sakant jis labai priklauso nuo oro už lango! Va ryt jau darysiu naują ir dar net neįsivaizduoju, nei kokios spalvos noriu, nei kaip jis atrodys, mat jau senai nebeplanuoju tokių dalykų į priekį. Na o praeitą kartą man norėjosi kažko ryškesnio, tačiau dar ne visai vasariško. Mano akys kažkodėl krypo į kelis skirtingo intensyvumo violetinius atspalvius ir akys nusprendė, kad violetiniam Buk (tai BŪK ar BUK visgi?) nagų lakui pats tinkamiausias metas.

"Jie gali todėl, kad jie mano, jog gali."
Vergilijus



Produktas: BUK nagų lakas No.206
Gamintojas: EU Coop Bergerac NC, Prancūzija. Pagaminta EU
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: atspalvis
Labiausiai nepatiko: kiek prastesnė pigmentacija
Tūris: 9 ml
Kaina*: 0,90 EUR
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kosmetikos skyriuose (tikrai yra Maxima, Rimi, Iki, tikriausiai ir kituose)
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: gamintojas nepateikia jokio aprašymo

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocelluose, Phthalic Anhydride/ Trimellitic Anhydride/ Glycols Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Steralkonium Hectorite, Adipic Acid/ Fumaric Acid/ Tricyclodecane Dimethiconol Copolymer, Polyethylene Terephthalate, Mica, Silica, N-Butyl Alcohol, Calcium Aluminum Borosilicate, Calcium Sodium Borosilicate, Synthetic Fluorphilogopite, Aluminum Calcium Sodium Silicate, Styrenes/ Acrylates Copolymer, Bis (Butyl Benzoxazolyl) Thiophene, Alumina, Iron Powder, Ethylcellulose, Isobutyl Phenoxy Epoxy Resin, Polymethyl Methacrylate, Polyurethane - 11, Benzophenone-3, Aluminum Hydroxide, Citric Acid, Phosphoric Acid, Tin Oxide, Acetone.
May Contain: CI 77891, CI 77742, CI 77499, CI 19140, CI 15880, CI 77510, CI 15850, CI 42090, CI 77491, CI 73360, CI 77000, CI 17007, CI 77163, CI 77891 (Nano), CI 12085, CI 77266 (Nano), CI 77492, CI 75470, CI 75470, CI 77288, CI 77820.


Mano nuomonė. Apie Būk kompanijos nagų lakus tikriausiai žino kiekviena mergina, pradėjusi domėtis nagų lakais? Visos pradėjome nuo kažko - aš, nuo pirmo savo rinkinio iš Būk. Anksčiau būdavo tokie rinkinukai iš dviejų lakų prancūziškam manikiūrui atlikti iš balto ir rožinio nagų lako. Na ir vargau aš su tuo prancūzu ilgai, kol išmokau... gaudavosi kreivai, šleivai, tačiau rezultatu kaskart vis labiau buvau patenkinta. Šiandien pagalvoju, kad pradedančiąjai startuoti su prancūziškais manikiūrais, kai dar nelabai moki lakuotis nagus - ne pats tinkamiausias sprendimas, užtat kiek prisiminimų! Paskui pamenu tikrai sekė dar keli neutralūs ir raudoni nagų lakai iš Būk, kol pradėjau domėtis kitais nagų lakų gamintojais. Tad taip, Būk buvo visko pradžia.

Violetinis nagų lakas vidutinės konsistencijos ir visai lengvai dengiasi ant nagų. Tačiau turiu pastebėti, kad pigmentacija tikrai nėra tobula ir vieno sluoksnio nepakanka. Pirmasis sluoksnis ir nesigauna labai tolygus - būtinai reikia kito. Tačiau labai nesijaudinu - daugumai nagų lakų, nepriklausomai nuo jų kainos, reikia dviejų sluoksnių. Smagu, kad nagų lakas labai greitai džiūva, tad antram sluoksniui nereikia ilgo laiko.

Vienas sluoksnis

No.206 atspalvis aiškiai violetinis, tačiau šis apibūdinimas nėra tikslus, tiesa? Violetinių atspalvių turime labai daug nuo šviesiausių, iki tamsiausių. Mano akimis šis būtų tamsiai alyvinis arba sodriai alyvinis su daugiausia violetinio pigmento. Graži, intensyvi spalva be jokių blizgių dalelių ar priedų - gryna ir kreminė, tolygi. Išdžiūvusi suteikia nagams intensyvų spindesį.

Du sluoksniai

Nagų lakas išlieka 3-4 dienas ir tai, palyginus su kitais Būk nagų lakais yra ilgai. Trečiąją dieną pastebėjau pradėjusius trintis galiukus, o sekančią - kai kuriuose vietose nagų lako paviršius suskilinėjo. Manikiūrą nusivaliau tik dar po poros dienų, tačiau tiek laukti tikrai nereiktų. Mano akimis šis lakas turi nuostabiai gražų ir unikalų atspalvį ir palyginus gerą kokybė (lyginu su šios kompanijos bandytais lakais). Esu labai patenkinta, nors realistiškai suvokiu, kad Būk niekad nepasižymėjo išskirtine kokybe. Ir vistiek, šis lakas man patinka, o jums?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai