JANE IREDALE presuota mineralinė pudra su SPF 20 "Amber"

Artėjant vasarai vis labiau imu galvoti apie vasarišką kosmetiką ir savo kūną. Realiai negaliu patikėti, kad tik dabar susirūpinau savo figūra ir odos išvaizda... Aš nemėgstu sporto, tačiau nuo kovo pasidarau iki 4 treniruočių per savaitę. Gaila, bet lengvų pasitampymo pratimų regis man visiškai nepakako... Nuo rytojaus prie popiečio tempimo/ lankstymo pratimų prisideda jėgos pratimai ryte ir lengvas bėgiojimas. O bėgiojimo aš nekenčiu, bet reikia! Iki šiol, nei vienais metais, niekada, niekada, nesirūpinau savo kūno formomis - savaime pastorėju, savaime numetu, užauga žandai, paskui dingsta, o kad reiktų kažkaip labai susirūpinti - niekad negalvojau. Sportuoti sportuodavau, bet niekad neužsibrėždavau tikslų, judėjau dėl savo pačios savijautos ir tiesiog noro būti stipresne bei sveikesne. pastarąsias dienas atidžiau stebiu savo kūną ir matau, kad oda iš tiesų praradusi stangrumą ir figūra, nors vis dar lieka, tačiau primena "Skiny Fat". Žinau, kad iki vasaros nelabai kažką galiu pakeisti, tačiau norėtųsi dar kelis metus išlaikyti tą figūrą, kuria džiaugiausi nuo paauglystės. Suprantu, kad man nebe niolika, esu gimdžiusi moteris ir matydama giminės pavyzdį po 30-dešimtmečio žinau, kad figūra greit ima kisti, kristi, stambėti tam tikrose vietose, o aš taip noriu dar truputį pasidžiaugti, kad įlendu į 34 dydžio kelnes, kad jaučiuosi lengva, proporcinga ir turiu stangrią odą. Puikiai suprantu, kad tai gali pasirodyti tuštybių mugė, bet taip nėra - viskas šiam pasaulyje gali būti palaikyta tuštybe, absoliučiai viskas, išskyrus kvėpavimą 😅

Keičiantis mano kūnui (vožtelėjo 30-mečio genetika po gerų metelių), keičiantis mano odai, keičiasi ir mano makiažo poreikiai. Kažkada mylėjau full coverage (liet. pilno dengimo) produktus, o pastaruoju metu man visai nesinori jokio sunkaus makiažo. O dar ir vasara artėja, kai tikriausiai visos 98% laiko nenaudosime jokio arba dažysimės visiškai minimaliai. Vasara tiesiog puikus metas visoms lengvoms mineralinėms priemonėmis ir apie vieną jų šiandien.

"Laikas - nuostabus mokytojas, deja, užmušantis savo mokinius."
H. Berliozas



Produktas: JANE IREDALE presuota mineralinė pudra su SPF 20 "Amber"
Gamintojas: "Jane Iredale". Pagaminta JAV
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: visiškai natūralus, antros odos efektas
Labiausiai nepatiko: brangoka
Tūris: nenurodytas (pilno dydžio pakuotėje 9,9 g)
Kaina*: 52,99 EUR (plius dėžutė - 13,99 EUR)
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė (ČIA ir ČIA)
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Makiažo pagrindas, pudra, maskuoklis ir apsaugos nuo saulės priemonė viename. Presuota mineralinė pudra pagaminta iš mikronizuotų mineralų dalelių, pigmentas – koncentruotas, todėl net mažiausias gaminio kiekis nepriekaištingai padengia odą ir tampa makiažo pagrindu, pudra, maskuokliu bei apsauga nuo saulės viename.

Plataus spektro apsauga nuo saulės UVA/UVB SPF 20.
Labai atsparus vandeniui, stipriai pigmentuotas.
Tepamas lengvai ir tolygiai, ilgai išlieka ir puikiai padengia.
Makiažo pagrindo sluoksnis išsklaido šviesą, todėl oda atrodo nepriekaištinga, sveika ir jauna.
Sutraukia poras ir paslepia smulkias raukšleles.
Sudėtyje nėra aliejų, talko, dažų ir parabenų.
Švelnus, saugus jautrioms akims, sudėtyje yra odai naudingų sudedamųjų dalių.
Nesubėga į raukšleles, ilgai išlieka.
Tepant drėgną arba sausą galima išgauti skirtingus efektus.
Puikiai tinka naudoti kaip akių šešėlius, skaistalus ar makiažo pagrindą.
Produktas yra papildymas, todėl parduodamas be dėžutės presuotai pudrai.

Naudojimas: Sukamuoju judesiu perbraukite pudros bloką „Handi (TM) Brush“ teptuku. Lengvai nukratykite pudros perteklių. Tepti pradėkite nuo vietos, kurią norite padengti stipriau, teptuku brūkštelėdami iš viršaus į apačią. Tada paskirstykite užteptus mineralus po visą veidą ir kaklą. Norėdami išlyginti odos nelygumus ir paruošti ją presuotiems mineralams, užtepkite drėkinamojo kremo „Dream Tint (R)“ arba matinį atspalvį suteikiančio grunto „Absence (R) Oil Control Primer“. „Absence (R)“ kontroliuoja odos riebalų išsiskyrimą ir tinka kaip gruntas visiems odos tipams, norint išlaikyti lygią spalvą.
Naudokite šviesesnius atspalvius veido centre, tamsesnius – arčiau kontūro linijų. Taip išryškinsite veido centrą, efektas bus panašus į pasiekiamą naudojant skaistalus.
Užtepę skaistalų, ištušuokite viską teptuku „Handi (TM)“, neimdami daugiau mineralinio makiažo pagrindo.


Mano rankose - visiškai mažytė, mini pakuotė, kokios prekyboje gauti tikrai negalima, tad apie saviškę norisi pasakyti tik tiek, kad pakuotė plastikinė, su skaidriu dangteliu ir absoliučiu informacijos nebuvimu. Šiam įrašui paruošti teko nemenkai pasiknaisioti internete ir surinkti pagrindinę informaciją. Perkant pilno dydžio pudros pakuotę, jūs įsigysite jos papildymą - lizdą su produktu, tačiau be jokio indelio priemonei. Tad įsigyjant šią pudrą atskirai reiktų pirkti ir pudros indelį, kuris vėliau pildomas jau minėtais papildymais - baigėsi vienas, išimi lizdą lauk ir dedi naują papildymą.


Kvapas. Pudra visiškai neutralaus kvapo, bekvapė. Gamintojas pasirinko nenaudoti jokių kvapiųjų medžiagų, skirtų pamaloninti mūsų uoslę ir tai labai sveikintina.

Konsistencija. Presuota pudra tvirta indelyje ir nesudaro daug palaidų dalelių, džiugina, kad ji švelnesnė ir drėgnesnė nei vidutinės pudros - būdama sausiaodė, drėgnesnius produktus mėgstu labiau.


Sudėtis: Titanium Dioxide (14 %), Zinc Oxide (3 %), Mica, Boron Nitride, Dimethicone, Stearic Acid, Plankton Extract, Algae Extract, Pinus Strobus (Pine) Bark Extract, Punica Granatum (Pomegranate) Extract.
May Contain: Iron Oxides, Ultramarines, Chromium Oxide Greens.

Netestuota su gyvūnais
Tinka veganams
Be gliuteno.


Poveikis. Mineralinę pudrą ant veido odos šiuo metu dengiu ant kremo nuo saulės ir iš tiesų ji dengiasi dieviškai lengvai, lengvai sluoksniuojasi, jei norisi intensyvesnio efekto. kalbant apie maskuojamąjį efektą - jis yra aiškiai matomas spalvos koregavimo atžvilgiu, tačiau tikrai nepaspės ir nesulygins randelių, gilių porų ar raukšlelių. Vertinant efektą pastebiu, jog ji suteikia labai natūralų, antros odos efektą. Per pudrą aiškiai matau savo apgamus, matau spuogelius, matau raukšleles, tačiau vaizdas ženkliai geresnis negu be jokio makiažo.

Kairėje - be makiažo (tik paryškinti antakiai)
Dešinėje - mineralinis pagrindas ir lūpų dažai

Oda su mineraliniu pagrindu jaučiasi puikiai. Saugi sudėtis nuteikia maloniai, natūralus efektas man patinka, jausmas, lyg ant odos visiškai nieko nėra irgi. Aš nepastebiu, kiek pudra išlieka ant veido, tik vakare valydama makiažo likučius matau pudrą ant vatos diskelio, reiškia ji išlieka puikiai. Smagu matyti ir saulės filtrą kosmetikos priemonėse, nors pasigilinusi puikiai suvokiu kad jis negali pilnai apsaugoti odos dėl nedidelio pudros naudojamo kiekio kvadratiniame odos centimetre.

Viskas su šia pudra labai tvarkoje ir labai gerai. Vasaros metu, dar labiau šylant orams ji bus naudojama dar dažniau nei šiuo metu. Norisi man paliesti ir priemonės kainą - 50+ Eur tik už papildą yra nemaži pinigai ir tikrai nesutikčiau tiek mokėti už tiesiog mineralinę pudrą (ieškantiems pigesnių alternatyvų, turime puikią Gosh mineralinę pudrą). Galbūt pasitaikius gerai nuolaidai, mano kišenė atsivertų šiai priemonei, tačiau šiai dienai, kad ir kaip džiugintų produkto visuma, tačiau tikrai ne, ne už pilną kainą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai