CLINIANS Attiva Antistress Hydra Sensitive dvifazis akių ir lūpų makiažo valiklis su dedešvų ekstraktu ir linų sėmenų aliejumi

Kadangi vis nenusistoviu ties laiko patikrintais ir mėgstamais kosmetikos produktais, kadangi nuolat bandau kažką naujo, - pasitaiko įsigyti ir tokių dalykėlių, dėl kurių keiksnoji save ir sprendi dilemą: kankintis bandant sunaudoti ar tiesiog mesti lauk, sulaužant savo nuostatą sunaudoti visą priemonę, prieš jai pasiekiant konteinerius? Taigi, taip atsitiko ir su Clinians kompanijos dvifaziu valikliu. Atrodo jau atradau kelis man labai patinkančius valiklius ir daugiau ieškoti nebereiktų, tačiau tas noras išbandyti kažką naujo, o gal atrasiu kažką dar geriau, dar tobuliau? Kaip jau supratote, taip nenutiko, priešingai, priemone labai nusivyliau. Sekančios mano instagram jau žinote kodėl, kas ir kaip, o visiems kitiems noriu papasakoti kas nutiko ir kodėl šis gaminys tapo vienu prasčiausių, kokius teko bandyti.

"Geri sprendimai atsiranda iš patirties, o patirtis - iš blogų sprendimų."
B. le Patneris



Produktas: CLINIANS Attiva Antistress Hydra Sensitive dvifazis akių ir lūpų makiažo valiklis su dedešvų ekstraktu ir linų sėmenų aliejumi
Gamintojas: "Mirato". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: nuvalyti įprastą bei vandeniui atsparų akių ir lūpų makiažą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: puikiai valo net ir atsparesnį makiažą
Labiausiai nepatiko: alergizuoja odą aplink akis
Tūris: 150 ml
Kaina*: 5,79 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 0,5/5

Ką žada gamintojas: Skirtas vandeniui atspariai ir ilgai išliekančiai kosmetikai valyti. Pašalina visų tipų akių ir lūpų makiažą. Dviejų - vandens ir aliejaus - sluoksnių, kurie suaktyvinami suplakus buteliuką. Vandens sluoksnis papildytas aliejumi, kuris pasižymi raminamosiomis savybėmis. Aliejaus sluoksnis papildytas linų sėmenų aliejumi, kuris valo ir švelnina odą.
Naudojimas: gerai supurtyti buteliuką sumaišyti abu gaminio sluoksnius. Užpilti valiklio ant vatos lapelio. Valyti akių vokus, blakstienas ir lūpas.


Keistos formos pakuotė platėjanti į viršų būdinga kompanijos tonikų bei makiažo valiklių buteliukams.  Platus dangtelis ant viršaus atsikemša lengvai ir patogiai, tačiau dozuoti labai labai nepatogus. Pirmiausia - anga ties centru palieka daug vietos iš šonų, tad norint įsipilti produkto reikia pilnai vertikaliai apversti buteliuką, o tokiu kampu dozuoti labai sunku. Jei paverčiu horizontaliai (kaip ir esu įpratusi), produktas nuteka buteliuko sienelėmis. Be viso to, dangtelis neturi sandarumo! Jei buteliukas pavirsta pro dangtelio sujungimą "kaspinėlį" valiklis teka lauk tad apie keliones su tokiu buteliuku reikia pamiršti, o ir namuose užtikrinti vietą, kur jis nenuvirs ir laikysis stabiliai tvirtai. Dizaine naudojama pastelinių spalvų paletė mano akiai atrodo visai patraukliai - būtent dėl to ir susigundžiau pirkti produktą, tačiau deja, buteliukas visiškai nepraktiškas, nepatogus ir nesandarus.

Kvapas visai malonus, labiau kosmetinis. Nors jaučiu ir gėlių užuominų ir aliejams būdingo aromato lašelį.

Konsistencija dvifazė: rausvai violetine spalva dažyti aliejai guli viršuje, o skaidrus vandens pagrindo sluoksnis apačioje.


Sudėtis: Aqua, Cyclopentasiloxane, Malva Sylvestris Extract (Mellow), Linum Usitatissimum Seed Oil (Linseed), Tocopheryl Acetate, Glycerin, Sodium Chloride, Dimethicone, Disodium EDTA, Lactic Acid, Benzophenone-3, Phenoxyethanol, Sodium Methylparaben, CI 60725, CI 61565, CI 26100.


Poveikis. Kaip ir visi dvifaziai aliejai, produktas naudojamas gerai suplakus abu sluoksnius. Čia dar kartą išryškėja nesandaraus dangtelio problema - purtant ties dangteliu atsiranda šlapumas, reiškia net ir tokiu paprastu veiksmu priemonė teka lauk. O purtyti tai tenka daug - sluoksniai greitai nusistovi ir net antram diskeliui tenka vėl purtyti pakuotę...

Valiklis tobulai lengvai nuvalo bet kokį makiažą, iš tiesų bet kokį - tiek vandeniui atsparius tušus, tiek sunkiai įveikiamus supermatinius lūpdažius. Jau norėjau džiūgauti atradusi dar vieną tobulą valiklį, net jei jo pakuotė nesandari, tačiau bene iš karto pajutau kad kažkas negerai! Ir iš tiesų, užteko žvilgtelėti į veidrodį ir pasibaisėti - mano akių vokai buvo raudoni ir ištinę, tarsi būčiau sugelta bičių! Tragiška! Puoliau plauti kelis kartus prausikliu, paskui tik vandeniu, bet tinimas praėjo tik po geros paros! Antrą kartą imti produktą į rankas bijojau, bet privalėjau įsitikinti, kad tai ši priemonė. Su baime širdyje antrą kartą valiau tik vieną akį ir o siaubas... ji vėl buvo ištinusi! Reiškia sukėlė alergiją!!!  Aš nedrįstu spėlioti kas nutiko produktui ir kodėl taip yra. Galbūt priemonė sugedo supilta į nesandarų buteliuką? O gal mane alergizuoja kuri sudėtinė dalis? Galiausiai tai tikriausiai nėra labai svarbu, žinau tik viena, - šis valiklis man visiškai netinka. Po dviejų naudojimų juo valau tik kosmetikos patepliojimus ant rankų, kai fotografuoju naujiems įrašams ir viskas, tam ir ketinu pabaigti priemonę, o prie veido ji liestis tikrai negali...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai