REVOLUTION skaistalai "Now!"

Aš niekada, niekada nenaudoju bronzinės pudros ir skaistalų vienu metu, na beveik niekada. Tiesiog visuomet jaučiuosi per daug prisidažiusi skruostus, net jei juos priliečiu tik vos vos. Anksčiau labai mėgau bronzines pudras ir skaistalų praktiškai neturėjau. Šiai dienai bronzinės pudros išskirtinai pavasario ir vasaros reikalas, tuo tarpu skaistalai karaliauja šaltuoju metų laiku. Keisčiausia, kad nors jau senai atšilo ir orai lepina šiluma, bet bronzinių pudrų man dar nelabai norisi. O kol mano kasdienės kosmetikos stalčiuje vis dar guli kelios skaistalų pakuotės, apie vienus iš jų ir noriu papasakoti.

"Padaryti galima viską. Sunkiausia būna sužinoti, kaip tai padaryti."
E. Alenas



Produktas: REVOLUTION skaistalai "Now!"
Gamintojas: "TAM beauty" London, UK Pagaminta PRC (Kinijoje)
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: itin lengvai sklaidosi
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 3,4 g
Kaina*: £ 3,36
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, pigu.lt, revolutionbeauty.com ir kt.
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Intensyvių spalvų skaistalai. Lengvai sklaidosi ir maišosi, sukuria natūralų raudonį, kuris išlieka visą dieną. 


Plastikinė skaistalų pakuotė visiškai paprasta: juodas plastiko dugnas ir skaidrus dangtelis visiškai elementarus. Niekuo labai neišsiskiria ir priemonės dizainas - puošta tiesiog užrašu ir jokių dekoratyvių dalelių. Nedidelė ir kompaktiška pakuotė draugiška keliaujant, tačiau labai netvirta - dangtelis lengvai nusiima, o plastikas vargiai atlaikytų ilgesnes keliones ar neatsargų elgesį.

Kvapas. Kvapiųjų medžiagų priemonės sudėtyje nenaudojama, tad kvapas turėtų būti neutralus. Tačiau iš esmės nemalonus ir cheminis aromatas nėra malonus uoslei - primena senovinius skaistalus.

Konsistencija. Švelni, vidutinio drėgnumo konsistencijos pudra. Aš paprastai labiau mėgstu vos vos drėgnesnes, tačiau didelio skirtumo rezultatui drėgnumas tikrai neturi.


Sudėtis: Talc, Mica, Paraffinum Liquidum, Methylparaben, Propylparaben, Tocopheryl Acetate, Tocopherol.
May contain: CI 77891, CI 15850, CI 77499, CI 16035, CI 77491, Tin Oxide, CI 77007.


Poveikis. Pirmiausia pradėsiu nuo priemonės pigmentacijos. Ji šiek tiek silpnesnė nei žymieji Essence skaistalai, tačiau gerai ir pakankamai pigmentuota. Smagu, kai pigmentacija nėra itin stipri, padauginti nėra labai paprasta, tačiau puikiai pakanka paryškinti skruostus. Pigmentacija labai gera dar ir dėl itin lengvo dengimo ir sklaidymo.

NOW!  skaistalų atspalvis švelniai rožinis ir turi nedaug pavienių blizgučių, tačiau jų beveik nesimato ir jie atrodo beveik kaip matiniai. Tačiau būtent dėl tų blizgių dalelių jie atrodo gaiviai ir turi tokį lengvą, gaivų ir natūralų švytėjimo efektą. Nei per daug, nei per mažai!


Man dauguma skaistalų išlieka labai gerai. Šitie puikiai išlieka 8 valandas ir po to jau ima dingti nuo odos vis nusitrindami, o gal nubyrėdami. Skaistalai puikūs, skaistalai iš tiesų labai gerai atrodo, lengvai sklaidosi. Man priekaištai tikrai aiškūs pirmiausia dėl pakuotės - ji tragiška, nepatvari ir visiškai "skysta" - galima tikrai pasistengti ir bent jau dangtelį padoriai pritvirtinti prie pagrindo. Bet užvis labiausiai mane erzina sudėtinės dalys. Nors ingredientų mažai, tačiau jie tragiški, nesaugūs ir žalingi. Žiūrint į Essence skaistalų pavyzdį, tikrai buvo galima išvengti dalies žalingų ingredientų. Efektas geras, bet kai pasigilini, produktas ne pats geriausias pasirinkimas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai