MAYBELLINE Colorama 60 seconds nagų lakas No. 17

Metas pakalbėti apie nagus ir manikiūrus. Už lango tikra vasara, o mano nagai (net pačiai keista) kol kas apie tai net nesignalizuoja, mat šiuo metu vis dar renkuosi prislopintas ir neutralias spalvas, tinkančias daugmaž visiems metų laikams. Konkrečiai apie Maybelline nagų lakus savo bloge nekalbėjau niekada, tikriausiai tiesiog dėl to, kad norėdama išbandyti naują kompaniją, visuomet susiduriu su dilema, kokią spalvą man reiktų pasirinkti? Su savo šiuo metu turima kolekcija regis jau turiu viską, o jei atrodo kad neturiu parduotuvėje, nusipirkusi ir parsinešusi namuose randu praktiškai visiškai identišką spalvą... Labai norėjau išbandyti ir Maybelline, tad galiausiai čiupau neutralią spalvą  ir puoliau bandyti. Tai tikrai nėra mano pirmasis lakavimas ir bandymai su šiuo atspalviu - esu sunaudojusi apie ketvirtį buteliuko bei per kelis kartus susidariusi jau pakankamai tvirtą nuomonę - pasižiūrime?

"Kaklaraištis, batraiščiai ir liežuvis atsiriša pačiu netinkamiausiu momentu."
V. Gžeščikas



Produktas: MAYBELLINE Colorama 60 seconds nagų lakas No. 17
Gamintojas: "Gemey - Maybelline". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: pigmentacija
Labiausiai nepatiko: norėjosi ilgesnio išlikimo
Tūris: 7 ml
Kaina*: 2,95 EUR 
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Maxima ir kt.
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Dėl skaidraus gelinio pagrindo formulės visos šio nagų lako kolekcijos spalvos ypač ryškios  ir gaivios, o dėl naudojamos specialios formulės nagai džiūsta akimirksniu, vos per 60 sekundžių.

Sudėtis: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/ NEOPENTYL GLYCOL/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, TRIMETHYL PENTANYL DIISOBUTYRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, TRIPHENYL PHOSPHATE, PROPYL ACETATE, ISOPHORONE DIAMINE/ ISOPHTHALIC ACID/ TROMETHAMINE COPOLYMER, n-BUTYL ALCOHOL, BIS (GLYCIDOXYPHENYL) PROPANE/ BISAMINOMETHYLNORBORNANE COPOLYMER, STEARALKONIUM HECTORITE, STEARALKONIUM BENTONITE, POLYETHYLENE TEREPHTHALATE, BENZOPHENONE-1, ALUMINA, ALUMINUM HYDROXIDE, POLYURETHANE-33, DIMETHICONE.
MAY CONTAIN: CI 77000/ ALUMINUM POWDER, CI 45370/ ORANGE 5, CI 45350/ YELLOW 8, CI 45350/ YELLOW 7, CI 19140/ YELLOW 5 LAKE, CI 47000/ YELLOW 11, CI 45380/ RED 21, CI 42090/ BLUE 1 LAKE, CI 47005/ YELLOW 10, CI 77510/ FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE, CI 60730/ EXT. VIOLET 2, CI 77120/ BARIUM SULFATE, CI 15850/ RED 6 LAKE, CI 15880/ RED 34 LAKE, CI 42090 / BLUE 1.


Mano nuomonė. Volelio formos stiklo buteliukas skaidriomis sienelėmis su minimalistiniu dizainu ir dominuojančia nagų laką atitinkančia spalva ant etiketės. Vidutinio pločio, kiek ilgesniais šereliai šepetėlis atrodo turėtų būti kirptas tiesiai, bet tai vienur, tai kitur styro netiesiai nukirpti plaukeliai. Toks šepetėlio vaizdas didelio pasitikėjimo nekelia, tačiau dengimui netrukdo. Priešingai - man jis pasirodė itin patogus dengti nagų laką greitai ir be didesnės rizikos nusiteplioti odeles aplink nagus. Nagų lakas atrodo kiek sunkesnės konsistencijos, bet nėra per tirštas ir ant nagų dengiasi dailiai, tolygiai ir be jokio vargo. Konsistencija mano nuomone yra nemenkas privalumas - smagu, kai netenka gaudyti tekančio lako, bet nereikia ir vargti norint tolygiai paskirstyti. Giriu ir nagų lako pigmentaciją - pakanka vos vieno sluoksnio tobulai ryškiam efektui išgauti. Net jei iš įpročio dengsite antrą, rezultatų jis nepakeis ir spalva išliks tokia pat sodri ir intensyvi.

17 numerio atspalvis be abejonės keliauja į neutraliųjų atspalvių nagų lakų kategoriją. Rudos ir raudonos spalvos mišinys primena prislopintų plytų atspalvį ar net šiek tiek kaštoninį, tik čia šiek tiek mažiau rudos ir daugiau rausvos. Spalva kiek skiriasi nuo skirtingo apšvietimo ir jei vienu atspalviu išlenda daugiau rudos, kitu - daugiau raudonos spalvos. 


Kaip jau minėjau - neutralus atspalvis bene visiems gyvenimo etapams. Ir turiu pastebėti, kad skiriasi nuo to, ką matome per buteliuko sieneles. Buteliuke spalva atrodė visiškai nuobodžiai, tačiau nusilakavus nagus negalėjau atsidžiaugti efektu.

Man patiko tekstūra, atspalvis, degimas. Gamintojas prižadėjo, kad nagų lakas išdžius per 60 sekundžių. Laiko neskaičiavau, ir tikiu, kad jis labai priklauso nuo dengiamo sluoksnio storio. Visgi galiu patvirtinti, kad išdžiūva itin sparčiai. Nusilakavai ir labai greitai gali be didesnės baimės daryti tai, ką nori - jokio ilgo laukimo. Aš labai norėjau tikėti, kad lakas ant mano nagučių išsilaikys puikiai ir darbo dienos eigoje man tikrai nereiks jo atnaujinti. Deja, bet būtent išlikimas mane nuvylė labiausiai. Jau trečią dieną ėmė nuskilinėti pavieniai kampučiai, ketvirtą dieną atskilinėjimai buvo dar akivaizdesni. Tad mano nagams jis laiko 3-4 dienas, kas yra apmaudžiai trumpai tokios tekstūros ir konsistencijos (bei mano lūkesčiams) nagų lakui. Turiu ir gerų žinių - nagų lako netolygumus ir nuskilinėjimus lengva paslėpti jei neturima laiko perlakuoti. Pamenu rudenį ketvirtadienį neturėjau laiko naujam lako sluokniui, tad tiesiog užtepiau nauju sluoksniu, prieš tai spalva užpildydama nuskilinėjimus - ir suveikė dar porai dienų. Nagų lakas man patiko, tačiau išlikimo norisi ilgesnio.

Panašūs atspalviai:
- CATRICE Ultimate "118 Take a Brick" - šiek tiek tamsesnis nei Maybelline, tačiau panašus.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai