#57/2019 Grožio šiukšlynėlis. Balandžio mėnesį baigiau...

Su darbo diena, ir proga, kad niekas nedirba, na ne visai, beveik niekas! Mes šiandien praleidom dieną lauke, šiek tiek pasitvarkėm vaiko kambaryje, važiavom apsipirkti. Tokia visiškai standartinė diena, tiesa? Ryte dar spėjau nufotografuoti visus subaigtus produktus, ir prie įrašo prisėdau tik vėlai vakare ir nesu tikra, kad baigsiu įrašą laiku. Šį mėnesį baigtuose vyrauja nedidelių pakuočių gaminiai, vos kelios pilno dydžio pakuotės ir truputis dekoratyvinės kosmetikos gaminių. Pasižiūrime?

"Mes labiau užsiėmę kvailysčių kritika, nei protingo paieška."
V. Jalovas

Kūnui

Nepasiteisino ir nepatiko man šis šveitiklis - kaip ir šveistų odą, bet taip suriebina jos paviršių, kad norisi dar kartą plauti. Paprastai riebaliukas odai, kai ji sausesnė, visai geras reikalas, bet ne tuomet, kai jis užkemša ir apsunkina odą taip, kad atrodo ji nebegali kvėpuoti... Nežinau, beprasmis reikalas ir nevykęs kūno šveitiklis.
Nekartočiau.

Ne tobulas produktas, bet labai neblogas. SebaMed priemonės man pasirodė tokios... na ne tobulos - ir sudėtinės dalys neblizga, ir poveikis nėra stebuklingas, tačiau funkciją atlieka.
Abejoju, yra rinkoje geresnių.

Plaukams

3. NATURE BOX Avocado Oil giliai atkurianti kaukė su 100% šalto spaudimo avokadų aliejumi, 200 ml
Na nežinau... Kaukė, kuri nesugeba suvaldyti pasipūtusio plauko, kaukė, kuri nieko neatkuria... ir dar labiau primena kondicionierių, nei kaukę. Aš labai daug tikėjausi iš šių produktų, bet galiausiai poveikis mano plaukams labai jau meh...
Nesužavėjo, šios kaukės tikrai nekartočiau.

Rankoms ir nagams

Patiko. Švelnus, kokybiškas, skalsus ir be acetono. Visą naudojimo laiką džiaugiausi, galbūt tik sunkiau buvo nuvalyti lakus su blizgučiais, tačiau apskritai geras reikalas.
Kartočiau.
Neblogas, greitai susigeria, minkština ir drėkina. Keistoka  kremo konsistencija, mat paprastai atkuriamieji yra gerokai riebesni, o čia to riebaliuko nėra. Tikriausiai puikiai tiktų šiltesniam sezonui, kai reikia greito susigėrimo ir drėkinamojo efekto.
Kartočiau.

Veido odai I

Sužavėjo poveikiu ir švelnumu. Be jokių problemų, lengvai ir švelniai nuvalo visą makiažą, nedirgina ir neerzina, atvirkščiai, atrodo oda jaučiasi super komfortabiliai.
Mielai pakartočiau.

7. BIODERMA "Sensibio H2O" valomasis micelinis vanduo jautriai odai, 100 ml
Oficialiai tai pats geriausias micelinis vanduo, kokį esu bandžiusi, o bandžiau tai ne vieną. Tobulai gerai valo, suteikia malonaus komforto pojūtį. Geriausias ir kokybiškiausias be jokių kalbų ir kol kas be jokios konkurencijos.
Būtinai pakartosiu.

8. LUMENE "Sisu" (Urban Antidotes) Moisture Remedy - drėkinamasis dieninis ir naktinis veido kremas visų tipų odai, 15 ml
Ir dar vienas puikus veido priežiūros produktas! Kremas sausiaodėms turėtų tikti geriausiai dėl kiek sunkesnės konsistencijos. Labai smagu, kad visiškai neapsunkina odos ir greitai susigeria suteikdamas komforto jausmą. Toks tobulas reikalas pavasariui ir rudeniui, o va vasarą jo nesirinkčiau, atrodo kiek per riebus.
Kartočiau.

9. RITUALS... "The Ritual of Namaste" Purify Velvety Smooth Cleansing Foam - švelnus bemuilis veido prausiklis su moringos ir šventojo lotoso ekstraktais, 30 ml
Ir dar vienas tobulas veido priežiūros produktas, kurį sunaudojau iki paskutinio lašelio. Nerealios tekstūros prausiklis suteikia malonų komforto jausmą odai, o efektas nepriekaištingas - man ir atsparesnius tušus nuplaudavo be jokio vargo!
Rimtai svarstau apie pilno dydžio pakuotę, tad tikrai pakartočiau.

Veido odai II

10. - 11. L'OREAL Paris Revitalift Filler [+ Hyaluronic Acid] 7-Day - veido odą stangrinančios ampulės su hialurono rūgštimi ir vitaminu B5, skirtos savaitės kursui 40+, 2 vnt. (7x1,3 ml)
Gerai padrėkina odą, tačiau labai didelio stangrinamojo poveikio ir pokyčio raukšlėms nepajaučiau. Šiek tiek pakilo ties lūpų kampais ir žandikaulio linija, bet efektas nėra stiprus ir ženklus. Sakyčiau neblogas dalykas šiek tiek padrėkinti ir palepinti odą po žiemos, tačiau stebuklų po tokio trumpo laiko ir šių produktų tikėtis nereiktų.
Kartočiau.

12. THE FACE SHOP Baby Face Thermo Firming Mask - šylanti veido kaukė suteikianti odai stangrumo, 50 ml
Nepabaigiau, o taip nutinka itin retai. Kaukė žada stangrinti, tačiau nei stangrinimo, nei drėkinimo, nei valymo, nei absoliučiai jokio efekto odai nėra. Prie viso to, mane nepaprastai erzino ir kaukės naudojimas, šildomojo efekto stoka bei priemonės tekėjimas nuo veido visą kaukės laikymo laiką. neapsikenčiau ir apie pusę pakuotės tiesiog metu lauk - neįmanoma tokiau naudoti, neveiksminga ir netikslinga.
Nekartočiau.

13. RITUALS... "The Ritual of Namaste" Glow anti-aging ampoule booster - aktyvus serumas ampulėse, pristabdantis senėjimo požymius su hialuronu, šafrano gėlėmis ir šventuoju lotosu, 2 ml
Kaukės kiekis man pasirodė kiek per mažas vienam kartui, tad mano nuomonė greičiau yra pirmas įspūdis, nei tvirta nuomonė. Pajutau, kad drėkina, suteikia komforto jausmą, lengvo švytėjimo efektą ir labai labai silpną tvirtumo pojūtį. Sudėtinės dalys irgi nuteikia labai optimistiškai.
Būtų smalsu išbandyti ir panaudoti ilgesnį laiką.

14. RITUALS... "The Ritual of Namaste" Hydrate hydrating ampoule booster - aktyvi pagalba dehdratuotai ir sausai odai ampulės formoje su hialurono rūgštimi ir indiškų rožių vandeniu, 2 ml
O ši ampulė man kiek prastesnė ir efekto prasme ne tokia tinkama mano odai. Taip, drėkina, suteikia komforto bet tai viskas, ką pajutau po vienos ampulės.
Vistiek būtų smalsu panaudoti ilgesnį laiką.

Veido odai III

15. ZEAL So Fresh, So Young! Serum Nutrition Repairing - maitinamoji - atkuriamoji lakštinė veido kaukė "Ganoderma & Tricholoma Matsutake" 
Lengvai drėkino paviršinius sluoksnius ir suteikė gaivumo jausmą. Man norėjosi intensyvesnio poveikio ir nors efektu labai nesiskundžiu, - tačiau kaukė man pasirodė tik vidutinės kokybės.
Galbūt kartočiau.

Atgaivino ir padrėkino odą aplink akis, kaip kad įprastos paakių kaukės, na gal tik zona alink akis didesnė. Šiaip visai smagus žaidimas su kiek kitokios formos kaukėmis, visos jos labai panašios tiek pačios kaukės tekstūra, tiek jos poveikiu.
Kartočiau.

17. VITAMASQUES Sleep in Mask "Pearl" šviesinanti ir spindesio suteikianti naktinė veido kaukė su perlų pudra, 4 g
Iš visų bandytų šios kompanijos tokio tipo kaukių, kaukė su perlų pudra tinkamiausia būtų riebios ir mišrios odos tipams, kadangi ir labai greitai susigeria ir puikiai gaivina odą, suteikia jai komforto jausmo. Man šios kaukės patinka ne tik dėl smagaus žaidimo jas naudojant (kas sakė, kad pateikimas mažiau svarbus, nei poveikis?), bet ir dėl puikaus efekto.
Kartočiau.

18. NATURES BLISS "Seabuckthorn & Goji Berry" drėkinanti veido kaukė su šaltalankių ir goji uogomis, 10 ml
Šita kaukė ideali brandesnei ir sausesnei veido odai. Suteikia labai gerą komfortą (taip, daug kalbu apie odai teikiamą komfortą - kai esi sausiaodė, nejausti tempimo, niežėjimo ir sausumo jausmo yra nepaprastai gera), drėkina ir suteikia gražų sveikos odos spindesį. Puiki kaukė ir labai gera produktų kokybė - norėtųsi šias kaukes matyti ir lietuviškoje rinkoje.
Mielai pakartočiau.

Grožio smulkmenos

19. SEPTONA kosmetiniai krapštukai, 200 vnt.
Labai paprasti krapštukai ir deja, bet plastikiniai. Tiesą sakant parduotuvėse surasti medinius labai labai sunku. Kur jūs randate medinių krapštukų?
Pakartočiau, bet noriu lengviau rasti medinių krapštukų.

20. CAROLI Essentials Maxi-Pads dideli medvilnės padeliai, 40 vnt.
Va tokio dydžio medvilnės diskeliai man patinka labiausiai, tad kartas nuo karto pakartoju. Mintyse turiu idėją pasisiūti daugkartinio naudojimo, bet vis neprisiruošiu.
Pakartočiau.

21. GILLETTE Venus Comfort Glide vienkartinė skustuvo galvutė
Žinau, kad moterys, besidominčios zero waste ir žemės apsauga ima naudoti daukartinius skustuvus su keičiamais peiliukais, kokiais naudodavosi mūsų seneliai. Tačiau net su paprastais skustuvais aš visuomet sugebu įsipjauti, tad bent jau kol kas nekeičiu savo mėgiamiausio būdo plaukeliams šalinti. Keičiu juos palyginus retai, mat užtenka ilgam, tad kol kas apie tai per daug negalvoju.
Būtinai kartosiu.

22. Paroloninė makiažo kempinėlė
Tokiomis makiažą dengiau prieš gerą dešimtmetį, tačiau šiai dienai kartais naudoju nagų dailėmis.

Dekoratyvinė kosmetika

23. - 24. AVON Ideal Flawlwss BB skin loving beauty balm - BB kremas su SPF 15: "Nude" ir "Shell"
MĖGINYS.
BB kremas, kuris labiau primena makiažo pagrindą, nei BB kremą. Visai neblogai maskuoja, suteikia sveiko švytejimo efektą. Visai neblogas, tačiau atspalviai per tamsūs.

25. MAYBELLINE Super Stay Better Skin Flawless Finish - makiažo pagrindas "21 Nude/ Beige Dore"
MĖGINYS.
Šitas makiažo pagrindas tikrai nėra skirtas sausai odai, nors nuotraukose atrodo gražiai, tačiau man sausina ir tempia odą bei paryškina mano odos tekstūros nelygumus. Pabandžiau, bet tai visiškai ne mano odai skirtas produktas.

26. - 27. AVON "Ideal Flawless" Light Foundation - lengvas makiažo pagrindas su SPF 20: "Light" ir "Light Medium"
MĖGINYS.
Labai sunku buvo paskirstyti, dengėsi netolygiai, plėmais ir išgavau tarsi nesipraustos savaitėmis odos efektą. Maskavimo labai mažai, spalvą koregavo minimaliai ir labiau priminė tiesiog kremą su atspalviu, nei makiažo pagrindą. Visai nepatiko ir netiko.

28. ESSENCE "Camoufflage 2in1" makiažo pagrindas ir maskuoklis (atspalvis "10 ivory beige"), 30 ml
Buvo likęs visai nedidelis kiekis, tad sunaudojau. Apskritai makiažo pagrindas labai geras, puikiai maskuoja, gražiai dengiasi, oda atrodo puikiai. Iš tiesų labiausiai gaila, kad šios kompanijos produktai labai greitai keičiasi ir atradus mylimą, po pusmečio ar metų nebegalėsi jo nei nusipirkti, nei pakartoti.
Mielai kartočiau, tačiau jau nebegaminamas.

29. REVOLUTION Pro Fix Amazing Makeup Fixing Spray - purškiamas makiažo fiksatorius, 100 ml
Nepatiko ir labai nepatiko... Smirdėjo chemija, nefiksavo, purškė per stipriai, nesuliejo, ant odos jautėsi nemaloniai... Galiausiai likučius tiesiog metu lauk - visiškai dėmesio neverta priemonė.
Nekartočiau.

30. SO SUSAN Shadow Barricade - Anti-Crease Shadow Primer - akių šešėlių pagrindas, saugantis šešėlius nuo sukritimo (atspalvis "Tidal Haze"), 4 ml
Sutirštėjo, tad likučius metu lauk. Apskritai pagrindas geras, tikrai apsaugo šešėlius ir išlaiko juos tobulus visą dieną, tačiau... atspalvis man gerokai per tamsus, per daugumą šešėlių tiesiog persimuša. Tad per visą naudojimo laiką nepasakyčiau, kad naudojau dažnai ar mane labai džiugino.
Jei turėčiau savo atspalvio - pakartočiau.

31. RIVAL DE LOOP Super Slim Eyebrow Pen - itin plonas antakių pieštukas "03 Peanut" 
Visiškas Catrice plonojo pieštuko atitikmuo tiek efektu, tiek išvaizda. Net ir mano potyriai bei emocijos naudojant labai panašūs - iš tiesų labai patiko, tačiau baigiasi nepaprastai greitai. Ką gi, jei Catrice nuspręstų plonąjį antakių pieštuką išimti iš prekybos - šis galėtų būti beveik identiškas pakaitalas.
Mielai pakartočiau.

32. BENEFIT "they're Real!" ilginamasis blakstienų tušas, 8,5 g
Sudžiūvo ir tapo nenaudojamas po metų laiko - stebėtinai ilgai. Tušas geras, net labai geras, bet iki tobulybės pritrūko kiek didesnio tankinamojo efekto. Patiko, bet tikrai ne geriausia, ką esu bandžiusi.
Kartočiau.

33. MAYBELLINE Tattoo Brow nulupami ilgalaikiai antakių dažai: " Medium Brown" ir "Dark Brown", 4,6 g
Sutirštėjo ir padengti nepatogu. Nežinau kokia mano galutinė nuomonė - visai smagu naudoti ir labai patogu tiek padengti, tiek nuimti. Tačiau kažkas negerai su mano plaukais ar priemonės formule, mat visuomet po dienos plaukeliai įgauna šiltą atspalvį, o trečiąją po dažymo tampa ryži.
Tikriausiai nekartočiau, nors buvo labai patogu.

35. CATRICE "Liquid Camouflage" high coverage - kreminė maskavimo priemonė "005 Light", 5 ml
Pats tobuliausias maskuoklis. Aš dar nesu atradusi geriau man tinkančio! Nesubėga, nesukrenta ir labai gerai maskuoja. Kartoju nuolat!
Tad kartosiu ir dar, tik vasarai imu 010 atspalvį. 005 - labiau skirtas žiemai.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Viskas, štai tokie mano šio mėnesio baigti produktai. Tikriausiai sekantį mėnesį jų kiekis bus labai panašus, tačiau visa tai ateityje. O ką jūs baigėte per balandžio mėnesį?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Medinius krapštukus perku Norfoje, gaila tik, kad pats įpakavimas plastikinis. Kitur neieškojau. Kažkada seniau rašiau Eurokos, ar turės savo el.parduotuvėje tokių krapštukų, atrašė, kad bus, bet panašu, kad nėra :(

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, reikės pasižiūrėti Norfoje :)
      Plastikinį įpakavimą galima mesti į perdirbimą, išėmus raištelius :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą