CATRICE The Little Black One Volume Mascara Waterproof - vandeniui atsparus apimties suteikiantis blakstienų tušas "010 Like Jackie O"

Paskutinė diena prieš operaciją ir aš vis dar nežinau ar ryt mane operuos ar ne? Tačiau šiandien vistiek ketinu susikrauti reikiamus daiktus: vieną rankinę su daiktais dienai vežiuosi su savimi, o kitą sukrausiu ir paliksiu namie tam atvejui jei neišleistų tą pačią dieną. Žodžiu, tiesiog nuvažiuosiu ir tuomet jau pagal situaciją - sukilusios anginos nebejaučiu, patinimai nuslūgo, tačiau kutena gerklę viršuje, o ką tai reiškia - aš nežinau ir nesuprantu. Tačiau kryžiuoju pirštus, kad viskas pavyktų. Šiaip jau tokiose situacijose tiesiog atidėčiau kuriam laikui, bet ne šitą operaciją ir ne dabar, be to, jaučiu kaip gerėja valandomis, tad tikiuosi. Bloge esu paruošusi kelis įrašus visiems galimiems atvejams, tik nežinau ar turėsiu galimybę jais dalintis, tad labai kviečiu užsukti kasdien, net jei nebus paskatinimo paskyrose.

Na o šį kart noriu pakalbėti apie blakstienų tušą iš Catrice, kuris prisižadėjo būti atsparus vandeniui. Apskritai tiek Catrice, tiek Essence tušai man patinka ir turi labai neblogą, o neretai ir stulbinančiai gerą kainos ir kokybės santykį. Tačiau šiuo atveju... man regis tai prasčiausias kompanijos tušas, kokį esu bandžiusi.

"Vaizduotė - tai ginklas kovojant su realybe."
D. Goltjeras


Produktas: CATRICE The Little Black One Volume Mascara Waterproof - vandeniui atsparus apimties suteikiantis blakstienų tušas "010 Like Jackie O"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: graži pakuotė
Labiausiai nepatiko: jokio atsparumo vandeniui
Tūris: 11 ml
Kaina*: 4,69 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 1/5

Ką žada gamintojas: Vandeniui atsparus tušas suteikia blakstienoms daugiau apimties. Elipsės formos elastomerinis šepetėlis padengia ir atskiria kiekvieną blakstieną. Dėka išskirtinio šerelių išdėstymo net ir mažos blakstienos tampa ryškios. Šepetėlis nesulipina blakstienų. Tušas ypač tinka trumpoms blakstienoms prižiūrėti.


Vienintelis aspektas šiame tuše, kuris man nuoširdžiai patinka yra tušo pakuotė. Jos forma kaip ir standartinė, tačiau pagrindas atrodo kaip aptrauktas oda su tarsi įsiūtomis mėlynomis etiketėmis. Atrodo įdomiai ir nori nenori krapštai su nagais, kad suprastum, kas čia per medžiaga. O iš tiesų tai elementarus plastikas ir lipni popierinė pakuotė - gana paprasta, bet smagiai apgauna akis ir nuteikia labai maloniai.

Elastingas ir lankstus silikoninis šepetėlis nedidelio dydžio su ties centru ilgiausiais ir ties galais trumpiausiais šereliais. Šepetėlis patogus pasiekti net ir trumpiausias blakstienas, tačiau tankinimo darbams jis netinkamai suformuotas ir negeba to padaryti.

Kvapas. Standartinis blakstienų tušams, nieko išskirtinio.

Konsistencija. Nuolat kintanti konsistencija: pradžioje ne tai kad skysta, bet šlapia. Po poros savaičių staigiai sutirštėja, o nepraėjus nei mėnesiui staiga sušoka į gumuliukus.


Sudėtis: AQUA (WATER), COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, GLYCERYL STEARATE, ACRYLATES COPOLYMER, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), PALMITIC ACID, STEARIC ACID, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, BUTYLENE GLYCOL, C12-16 ALCOHOLS, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, AMINOMETHYL PROPANOL, POLYVINYL ALCOHOL, TOCOPHEROL, TROPOLONE, LECITHIN, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, SODIUM DEHYDROACETATE, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES).

Netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Aš visiškai nesupratau šio tušo ir man niekaip nepavyko su juo susidraugauti. Pirmomis porą savaičių tušas buvo skystas, atrodytų nieko keisto, dauguma tušų tik atidarius būna per skysti. Tačiau šiuo atveju jis buvo netgi sakyčiau šlapias ir nors ryškino blakstienas juoda spalva, bet nuo šlapumo jos lipdavo, formuodavosi netvarkinga kryptimi ir tekdavo jas intensyviai šukuoti šukytėmis ne tik kad atskirti vieną nuo kitos, tačiau ir bandyti suformuoti į tvarkingai augančių plaukelių liniją (apie trokštamą vėduoklės efektą čia jau net neverta kalbėti). Po poros savaičių tušas kiek patirštėjo ir jau atrodė, kad galėsiu normaliai pasidažyti, bet vieną dieną atidarius jame ėmiau pastebėti sutirštėjimus ir sukritimus ir vientisus gumulus tušo tektūroje. Toks jausmas, lyg priemonė būtų pasenusi ir nebetinkama naudoti. Šiuo atveju tušas "nesušlapindavo" blakstienų tiek intensyviai, bet per tiršta formulė jas dar intensyviau lipino kartu, dažantis ėmiau stebėti kad vienur pasidengia didelis kiekis masės, o kitur - blakstienos atrodydavo lyg visiškai nedažytos priemones - gaudavosi kažkoks iškandžiotų, netvarkingų, netolygių blakstienų efektas...

Nepamenu nei vienos dienos su šiuo tušu, kai mano blakstienos iš tiesų būtų gražiai padažytos. Atrodo šiam tušui suteikiau labai daug antrųjų šansų ir progų įrodyti kad klystu, tačiau situacija niekad manęs netenkino. O ir efektas man pasirodė klaikokas. Tušas žadėjo suteikti apimties, tačiau apimties čia nebuvo, tik netolygiai paryškinta spalva. Trūko man čia visko - ir ilgio, kurio gamintojas nežadėjo, ir tankumo, kuris turėjo būti pagrindinis efektas. Kita vertus gamintojas žadėjo atskirtų blakstienų efektą be jokio sulipimo, o visą naudojimo laiką stebėjau būtent tokią elgseną.


Galiausiai tušas dar prisižadėjo būti atsparaus vandeniui formulės... Visais atvejais stengiuosi rinktis vandeniui neatsparias versijas, mat jos visuomet dažo gražiau ir vakare nereikai vargti jas nuvalant. Su šituo tušu vakare vargti tikrai nereikia - paprasčiausias vandenukas pakelia tušą nuo blakstienų be didesnio vargo. Tai apie kokį mes ten atparumą vandeniui kalbėjome? Nors ašaras tušas sugebėjo atlaikyti, tragedijos nebuvo, tačiau irgi toli gražu ne tobulai...

Galiausiai po nepilno mėnesio naudojimo tušas sugalvojo, kad dabar jis ims ir pradės byrėti! Dienos eigoje nuo to meto kasdien pastebėdavau prikritusių tamsių gumulėlių ir neapsikenčiau daugiau bandyti ir pateisinti blakstienų tušą - mano poreikių jis netenkino, savo pažadų neišpildė, greit sugedo ir visomis prasmėmis, išskyrus pakuotę, man pasirodė tragiškai prastas kompanijos gaminys.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai