DOVE Nourishing Secrets rankų kremas "Restoring Ritual" su kokosų aliejumi ir migdolų pieneliu, sausai odai

Pasitaiko produktų, kuriuos naudoji daug ilgiau, negu iš tikrųjų sunaudotum, jums būna? Tokie produktai būna arba super geri, kuriuos kaip ir taupai, naudoji po mažytį lašiuką, arba tie, kurių nemėgsti ir naudoji labai labai retai. Dove Nourishing Secrets rankų kremą naudoju regis jau nuo rudens ir tikrai ne dėl to, kad kremą būčiau įsimylėjusi... Toli gražu...

"Laikas atskleidžia visa, kas slapta, ir slepia visa, kas aišku."
Sofoklis



Produktas: DOVE Nourishing Secrets rankų kremas "Restoring Ritual" su kokosų aliejumi ir migdolų pieneliu, sausai odai
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: drėkinti, pamaitinti, atkurti rankų odą
Tinkamas tipas: sausai odai
Labiausiai patiko: priemonė skalsi
Labiausiai nepatiko: palieka plėvelę ant rankų
Tūris: 75 ml
Kaina*: 3,39 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur - kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose 
Įvertinimas: 1,5/5

Ką žada gamintojas: Malonios tekstūros, greitai ir lengvai įsigeria, padeda atstatyti natūralų drėgmės lygį. Suteikia malonų, kokosų ir migdolų natomis persmelktą kvapą. Oda tampa minkšta, lygi, pamaitinta, priemonė paskatina ląstelių regeneraciją. Itin turtinga formulė, todėl rekomenduojama naudoti ypač sausai odai.
Naudojimas: nedidelį kiekį produkto sukamaisiais judesiais įtrinkite į rankų odą. Leiskite įsigerti.


Plastikinė priemonės pakuotė tiesiog gana paprasta tūbelė su atkemšamu dangteliu apačioje. Priemonės dizaine vyrauja balta spalva, puošta kokosų paveikslėliu ir tikriausiai kokosų mylėtojas sugundytų įsigyti. Pakuotės plastikas vidutinio kietumo, tačiau išspaudžiant kremą niekuomet nekyla jokių sunkumų, dozuoti reikiamu kiekiu paprasta ir lengva.

Kvapas yra tiesiog baisus... Nežinau, galbūt tik man? Aš negaliu pakęsti sintetinio, dirbtinio kokosų kvapo kosmetikos priemonėse. Man patinka natūralus kokosų kvapas, man patinka kokosų sviestas - kvepia rafaelo saldainiais, tiesiog tobulai! O čia sintetinis ir nemalonus... o dar ir asociacijas kelia, pamenu prieš n metų turėjau labai labai pigų kokosų kūno kremą, kurio visi ingredientai buvo gryna chemija, o kvapas... lygiai toks pat baisus.

Konsistencija. Rankų kremas lengvos, losjoną primenančios konsistencijos. 


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Stearic Acid, Caprylic/ Capric Triglyceride, Dimethicone, Glycol Stearate, PEG-100 Stearate, 1,2-Hexanediol, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer, Cetyl Alcohol, Cocos Nucifera Oil, Cyclopentasiloxane, Decylene Glycol, Disodium EDTA, Glyceryl Stearate, Helianthus Annuus Seed Oil, Isomerized Linoleic Acid, Methylparaben, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Pentylene Glycol, Petrolatum, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Propylene Glycol, Propylparaben, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Sine Adipe Lac, Stearamide AMP, Tocopheryl Acetate, Trideceth-9, Triethanolamine, Coumarin, CI 77891


Poveikis. Nepatinka man šitas kremas, visiškai nepatinka... Pasitepusi juo rankas jaučiu, kad ant paviršiaus lieka plėvelė, o naudojant vos vos daugiau produkto - viskas beprotiškai ilgai geriasi. Tad naudoti reikia labai atsargiai, o ir kremas tokiu atveju tampa labai skalsus. Tik kas iš to skalsumo, kai poveikis labai menkai ko vertas. Drėkinamasis ar maitinamasis poveikis toks silpnas, kad net truputį pasausėjusias rankas vargiai drėkina. O pastaruoju metu pleiskanojančios rankos, aš net neimu šio kremo į rankas. Tiesiog, nieko gero, poveikio nėra, nepakanka, kvapas baisus ir vis galvoju, kad laikas su šiuo kremu tiesiog atsisveikinti, rankos jo nesiekia, rezultatu nesu patenkina ir naudoti nematau jokios prasmės.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai