HEATHCOTE & IVORY "Vintage and Co" dušo želė "Fabrics & Flowers"

Šiandien sekmadienis, ir aš nusprendžiau, kad filmuosiu. Ką jūs galvojat - susiruošiu viską, nufilmuoju, keliu į kompą ir man rodo, kad kompiuteryje nieko nėra - pasižiūriu telefone - kažkoks pažeistas failas! Visas filmukas! Visos 50 minučių filmavimo dingo kažkur pikselių pasaulyje... Aišku, kad paėmė siutas, bet... susikaupiau ir nufilmavau kitą. Prie kurio redagavimo prisėsiu šiandien arba ryt ir labai tikiuosi, kad vėliausiai antradienį įkelsiu į Youtube. Tikiuosi, bet labai bijau prisižadėti - buvau priversta redaguoti nauja programa, kur viskas visiškai kitaip, nei iMovie, tad tenka mokytis visko iš naujo, o ir redagavimas nebėra toks greitas ir sklandus, kaip anksčiau...

Šiemet net nepastėbėjau, kur dingo gegužės mėnuo ir tai, kad mano archyve vos 17 gegužės įrašų! Matau, kad vasara ima veikti ir skaitytojus - tikriausiai ir tu daugiau laiko praleidi gryname ore, nei skaitydama blogus ar žiūrėdama filmukus? Džiaugiuosi - vasaros visuomet per maža.... Tik... aš visuomet tavęs laukiu savo bloge, Youtube, Facebook ar instagram - užsuk vakare, po dienos praleistos prie ežero ar vasariškos iškylos 😉

Na, o šiandienos antram įrašui pasirinkau papasakoti apie dušo želė, kurią Lietuvoje gauti labai sunku. Tiesą sakant labai apsidžiaugčiau, jei kuri parduotuvė įsivežtų Vintage & Co gaminių ar rinkinių, tik aišku protingomis kainomis. Kažkada pastebėjau Eurokos internetinėje parduotuvėje, tačiau prisėdusi vakare įsigyti, jų paprasčiausiai neberadau. Tai dingo ar pardavė turimus likučius? Negalėčiau pasakyti, bet labai tikiuosi, jog galimybė įsigyti bus.

"Gyvenimo kaina tokia didelė, jog kartais reikia mokėti pačiu gyvenimu."
K. Čapekas


Produktas: HEATHCOTE & IVORY "Vintage and Co" dušo želė "Fabrics & Flowers"
Gamintojas: "Heathcote & Ivory" Ltd. Sukurta Anglijoje, pagaminta Kinijoje
Paskirtis: kūno odos nešvarumams pašalinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: praktiškai neįmanoma įsigyti Lietuvoje, o gamintai nesiunčia į kitas šalis 
Kiekis: 65 ml
Kaina*: kadangi priemonę gavau dovanų, tai tikrai negaliu pasakyti, kokio šios priemonės kaina. Mačiau, kad rinkinukas su šia želė kainuoja 10 Britanijos svarų
Kur galima įsigyti: Heathcote & Ivory, kartais pasirodo ir Eurokos parduotuvėse
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Švelniai prausianti dušo želė, su energizuojančiu apelsinų žiedų aromatu.
Naudojimas: Išspauskite nedidelį kiekį priemonės į delnus, pamasažuokite ant drėgnos kūno odos ir nuskalaukite.


Vienas iš tų dalykų, kurie žavi kompanijos gaminiuose be abejonės yra produktų pakuotės. Tiksliau jų dizainas, nes pakuotės gana paprastos - skaidraus plastiko buteliukas. Na o dizainas, visuomet labai gražus... šiuo atveju puoštas gėlėmis ir augaliniais motyvais. Vien žiūrint į tokią pakuotę darosi smagu ir malonu naudoti (gal todėl subaigiau rekordiškai greit?). 

Kvapas yra sekantis dalykas, kuris tiesiog paperka. Labai labai malonus ir vidutiniškai intensyvus kvapas gėlių, tiksliau apelsinų žiedų. Lengvas, moteriškas, gėlinis... Mmmm... gaila tik kad odos po dušo nebelieka, o ir susimaišius su vandeniu kvapas nuslopsta. Šiek tiek gaila, nes sutvarkius kvapo intensyvumą, manau būtų tobula.

Konsistencija. Gelsvos spalvos dušo želė visiškai tokia, kaip dauguma - želinė, vidutinio skystumo.

Sudėtis: kaip suprantu, mano pakuotė mini arba iš kažkokio rinkinio, tad sudėties ant buteliuko nėra. Ieškojau ir internete, bet rasti sudėtinių dalių nepavyko. Gaila, labai smalsu, kas slepiasi šios priemonės sudėtyje.


Poveikis. Dušo želė vidutiniškai putoja ir švariai prausia kūno odą. Tačiau įspūdingiausias čia kvapas - švelnus, malonus, gėliškas. Ir nors kažkada sakiau, kad priemonės turi būti bekvapės (nes tokios gi sveikesnės), bet negaliu paneigti - maudytis kvapiame duše vienas malonumas!

Nejaučiu, kad želė sausintų odą ar kažkaip neigiamai paveiktų. Smagiai susinaudojo ir mielai įsigyčiau dar vieną tokį želiuką vasarai. Patiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai