NUMIS MED "Urea 5%" dušo gelis su 5 proc. šlapalo, ypač sausai odai

Bandau dar vieną mažytę Numis Med dušo želė pakuotę, taip taip, per kelis metus bandau regis jau trečią, iš kurių antroji su šlapalu (tik ana buvo su 3 proc). Perkant Eurovaistinės internetinėje parduotuvėje, tokių miniukų kartas nuo karto galima gauti dovanų, ir visai smagu jas išbandyti ir panaudoti tai, ko regis pati niekad neplanuoji pirkti.

" - Cha, cha! Aš tave pralinksminau! - triumfuodamas suriaumojo Tigras ir padarė salto.
- Kodėl manai, kad esu pralinksmėjęs? - nustebo asiliukas.
- Juk tu šypsojaisi!
- Tai iš sielvarto, - paaiškino Nulėpausis."
Iš "Gerų minčių kalendorius"



Produktas: NUMIS MED "Urea 5%" dušo gelis su 5 proc. šlapalo, ypač sausai odai
Gamintojas: "MANN & SCHRÖDER" GmbH. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: švelniai nuplauti nešvarumus, stiprinti natūralų odos barjerą, sumažina niežulį, švelnina odą
Tinkamas tipas: labai sausai odai
Labiausiai patiko: labai švelnus prausimas
Labiausiai nepatiko: ilgalaikės apsaugos nuo odos pleiskanojimo ir tempimo nesuteikia
Tūris: mano turima pakuotė 50 ml, parduodama pakuotėse po 200 ml
Kaina*: 200 ml apie 9,45 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė vaistinėse
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Tinka kasdieniam švelniam net labai sausos odos valymui. Įrodyta, kad ypač švelnių paviršinio aktyvumo medžiagų ir švelniai priežiūrai skirtų sudedamųjų dalių derinys apsaugo odą nuo tolesnio išsausėjimo. Niežtinti, sausa oda tampa minkšta ir ypač švelni. Dermatologų tyrimai rodo, kad produktas yra itin veiksmingas ir saugus prižiūrint labai sausą probleminę odą. Tinka jautriai odai. Be kvapiųjų medžiagų.
Naudojimas: Sudrėkinkite kūną vandeniu, tolygiai sukamaisiais paskirstykite dušo želę ir kruopščiai nuplaukite.

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Urea, Sodium Chloride, Cocamidopropyl betaine, Sodium Lactate, Allantoin, Isopropyl Alcohol, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Disodium Cocoyl Glutamate, Starch Hydroxypropy;trimonium Chloride, Glycerin, Sodium Cocoyl Glutamate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Piroctone Olamine, Benzoic Acid, Lactic Acid, Citric Acid.


Mano nuomonė. Pirmiausia pradėsiu nuo to, kad toks miniukas labai patogus keliaujant, tačiau jų nusipirkti neįmanoma, o gaila - galbūt parduotuvės asortimente verta turėti ir pasiūlyti tokio tipo produktus? Dušo gelis skirtas itin sausai ir jautriai odai, tad nenuostabu, jog jos sudėtis saugesnė ir natūralesnė, nors neišvengta ir kai kurių žalingų ir vidutinio saugumo ingredientų.

Bespalvė, skaidri, gelio konsistencijos dušo želė neutralaus, natūralaus kvapo. Rinkoje tokios priemonės vadinamos bekvapėmis. Jei mėgstate kvapnius dušus, ši priemonė jums tikriausiai netiks. Tačiau džiaugiuosi, jog ji gerai suputoja ir labai švelniai prausia kūno odą. Po kelių naudojimų pastebiu, kad rudenį pradėjusi sausėti mano kūno oda iš ties nustojo pleiskanoti, o po prausimosi nebejaučiu ir tempimo jausmo. Deja, tas poveikis nėra ilgalaikis - po dušo man vistiek prireikia drėkinančio ar maitinančio kūno kremo. Tačiau realiai tai vienas iš tų atvejų, kai dušo želė daro daugiau nei tik prausia odą - ji iš ties geba sumažinti nemalonius odos sausumo ir tempimo požymius. 

Iš tiesų patinka, teikia gerą poveikį ir manau būtų tinkama priemonė ne tik itin sausai, tačiau ir jautriai kūno odai. Galbūt kiek gaila, kad priemonė neturi kokio malonaus kvapo, bet čia jau kita istorija - kai priemonės kuriamos jautriai odai, jos tikrai neturi būti pakvėpintos - taip išvengiama gausybės potencialiai dirginančių odą ingredientų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai