L'OREL Paris "Cherry My Cheri" akių šešėlių mega paletė

Nebespėju gyventi... Atrodo dar taip nesenai buvo rugsėjis, o jau lapkričio vidurys, metas pradėti galvoti apie dovanas, pasiruošimą Kalėdoms... Net neįsivaizduoju, kur dingsta mano laikas ir su metais jis lekia vis greičiau ir greičiau.

L'Oreal nuostabių rudeniškų spalvų paletę gavau jau senokai, pamenu, kaip aikčiojau atidarydama pakuotę, pirmą kart prisiliesdama prie kiekvienos spalvos, matydama jų intensyvumą ir efektą ant akių. Šią paletę naudojau dažnai, ne kasdien, bet iš tiesų dažnai, kas kartą džiaugdamasi efektu. Regis metas papasakoti savo įspūdžius jums ir parodyti, kaip spalvos atrodo.

 "Tas, kuris įgijęs turtų ir garbės, pasipučia, nelaimę užsitraukia."
Lao Dzė


Produktas: L'OREL Paris "Cherry My Cheri" akių šešėlių mega paletė
Gamintojas: "L'Oreal Paris". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: pigmentacija
Labiausiai nepatiko: šešėliai byra
Tūris: 17 g
Kaina*: apie 20,99 EUR
Kur galima įsigyti: pigu.lt; 1A.lt (netrukus turėtų atsirasti ir kitose pardavimo vietose)
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: 16 atspalvių: nuo gaivių neutralių iki šiltų vyšninių ir saldžių persikinių. Maloni pudros tekstūros formulė. Sultingos ir sodrios spalvos. Viliojantis vaisinis aromatas.
16 sodrių atspalvių leidžia išmėginti beribę lengvai sukuriamų įvaizdžių įvairovę! Spalvą išsklaidančiu šepetėliu užtepkite vieną iš šviesių ar vidutinio ryškumo matinių atspalvių šešėlių ties išoriniu akies kampučiu ir darydama pusmėnulio formos potėpius braukite palei akies voką iki jo raukšlės. Kad suteiktumėte gylio, dar vienu tamsesniu matiniu atspalviu paryškinkite išorinį akies kamputį ir išsklaidykite jį ties voko raukšle. Tuomet, priklausomai nuo to, kokį įvaizdį norite sukurti, pasirinkite keletą matinių, šilkinių arba žėrinčių paletės atspalvių ir užtepkite jų ant akies voko plokščiu akių šešėlių šepetėliu. Kad akys atrodytų didesnės, vienu iš šviesiausių atspalvių paryškinkite vidinį akies kamputį. Įvaizdį užbaikite blakstienas nudažydama pasirinktu blakstienų tušu. Mes rekomenduojame išbandyti Paradise Extatic blakstienų tušą, sukuriantį nuostabias didžiulės apimties blakstienas!


Populiariosios, mergaitiškos rose gold plastiko spalvos pakuotė su blizgiu dangteliu ir įprastos spalvos plastiku. Paletės spalvos sudėliotos viena šalia kitos, smulkiais kvadratėliais. Apskritai, visa paletė savo išvaizda man labai labai primena Nyx paletes (ČIA ir ČIA), skiriasi tik apipavidalinimas ir spalvos. Apie pakuotes kas kartą stengiuosi kalbėti kiek įmanoma trumpiau, ne išimtis ir šį kartą, tiesiog dar papildomai norisi pagirti didelius tarpelius tarp kiekvienos spalvos, tad atspalviai nesimaišo vienas su kitu.


Kvapas. Jei nebūčiau perskaičiusi sudėtinėse dalyse, kad šešėliai pakvėpinti, net nebūčiau to įtarusi. Aromatas labai silpnas, jaučiasi tik uostant iš pačios paletės. Lyg ir vaisinis kvapas, tačiau nėra labai tikras, gal labiau sintetinis ir nepasakyčiau, kad man itin malonus.

Konsistencija. Itin švelnios, tokios švelnios, kad beveik šilkinio švelnumo, itin malonios beveik kreminės konsistencijos, tik sakyčiau mano skoniui vos vos vos vos vos sausokos. Lyginant su kitais kompanijos šešėliais - tai tikriausiai drėgniausi šėšėliai, tačiau mano skoniui trūksta to vos vos drėgnesnio šešėlių pojūčio.


Sudėtis: TALC, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, SILICA, ZINC STEARATE, BORON NITRIDE, POTASSIUM SORBATE, CHLORPHENESIN, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, PARFUM, BENZYL ALCOHOL, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, TIN OXIDE.
MAY CONTAIN: MICA, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CI 77400 / BRONZE POWDER, CI 75470 / CARMINE, CI 77266 / BLACK 2.


Poveikis. Paletę sudaro 16 rudeniškų, šiltų atspalvių, tarp kurių yra ir matinių (8), ir satininių (4) ir blizgių (4) atspalvių. Tiesiog tobulai rudeniškų nuo šviesių, švelniai rausvų, burgundiškų iki beveik natūralių žemiškų spalvų. Tad ir makiažo įvairovė didžiulė. Žemiau nuotraukoje įkėliau du savo makiažus, kuriuos nefotografavau, o kiek dar tokių, kurie nebuvo užfiksuoti kameros...

Man patinka intensyvi akių šešėlių pigmentacija - jos pilnai pakanka mano poreikiams. Galbūt šiek tiek erzina, kad imant šepetėliu spalvas iš paletės jos byra, nors papurčius šepetėlį ir dengiant spalvas, byrėjimo ant paakių nepastebėjau. Nepaisant to, visuomet su šešėliais elgiuosi atsargiau nei įprastai.


Kalbant apie išlikimą - išlieka visą dieną, tik sakyčiau vos vos pablunka dienos pabaigoje, be šešėlių bazės. O jei jau naudoju bazę, jie išlieka be jokių priekaištų. Šešėliai lengvai sklaidosi, lengvai dengiasi, spalvos tiesiog tobulos. Sužavėjo ši paletė, labai sužavėjo - naudoju ir džiaugiuosi!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai