FORAMEN Travel Dental Set dantų šepetėlis ir pasta, sukurta kelionėms

Tikriausiai puikiai žinote, kad spalio viduryje buvau komandiruotėje Turkijoje. Tikriausiai dauguma žmonių, skrendant į keliones susiduria su problema, kaip supakuoti tikrai reikiamus daiktus į tą mažą rankinio bagažo lagaminą, neviršijant numatyto svorio. Taip, keliaujant atostogauti gali dar vieną priduoti į bagažo skyrių, bet šiandien ne apie tai - apie mažus lagaminus ir talpias pakuotes.

Skrendant su rankiniu bagažu su kosmetika viskas aišku - visos pakuotės turi būti mažos, kosmetikos kiekis apskaičiuotas ir pasvertas. Taupydama vietą lagamine pagalvojau, kad reikia ieškoti protingesnių sprendimų ką vežtis ir kaip viską supakuoti, tad labai apsidžiaugiau Eurokos parduotuvėje radusi ne mažas pastos pakuotes (tai jau nieko nestebina, nestebina ir manęs), tačiau sulankstomą dantų šepetėlio ir pastos rinkinį, susidedantį į mažytę plastiko dėžutę. Geresnio sprendimo kelionėms tikriausiai ir būti negali? Įsigijau, vežiausi į Turkiją ir dabar esu pasiruošusi papasakoti, ar toks rinkinys vertas jūsų dėmesio kelionių metu.

"Virš draugų plytėjo tamsus, žvaigždėmis nusėtas dangus.
- Vaje... - sukrėstas sušnibždėjo Paršelis. - Koks jis gražus ir didelis! Per didelis paršeliams..."
Iš "Gerų minčių kalendorius"


Produktas: FORAMEN Travel Dental Set dantų šepetėlis ir pasta, sukurta kelionėms
Gamintojas: "Foramen S.L.". Pagaminta Ispanijoje
Paskirtis: burnos higienos priežiūrai kelionių metu
Tinkamas tipas: suaugusiems 
Labiausiai patiko: kompaktiškas dydis 
Labiausiai nepatiko: šepetėlio ir pastos kokybė
Tūris: pastos 5 ml
Kaina*: 1,67 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos 

Ką žada gamintojas: Kompaktiškas kelionei skirtų priemonių rinkinys: dantų šepetėlis, dantų pasta, dėklas. Dantų pastos sudėtyje yra natrio flourido. 

Sudėtis: Aqua, Calcium Carbonate, Hydrated Silica, Glycerin, Sodium Lauryl Sulfate, Titanium Dioxide, Cellulose Gum, Aroma, Sodium Fluoride, Sodium Methylparaben, Sodium Saccharin, Sodium Propylparaben.
Natrio flourido 0,325%. F 1463 ppm


Mano nuomonė. Jau įžangoje minėjau, kad mane sužavėjo kompaktiškumas. Kelionėse iš ties ieškai sprendimų, kurie mažiau svertų ir užimtų mažiau vietos. Atidarius plastikinę dėžutę jos viduje matome užlenktą šepetėlį ir mažytę metalinę dantų pastos pakuotę. Naudojimas labai paprastas - atlenki šepetėlį, uždarai dėžutę ir turi prasto dydžio dantų šepetėlį, kokiu naudojiesi ir namuose. Dizainas ir sprendimai labai apgalvoti, patogūs ir protingi.


Kad ir kiek džiaugiuosi dizainu ir naudojimo paprastumu, tačiau priemonių kokybė man visiškai nepatinka. Šepetėlio galvutė per didelė ir ženkliai per kieta - valant dantis nuo šepetėlio tiesiog skauda dantenas, jis per kietas, o dėl didelio dydžio ir visiško lankstumo nebuvimo, sunkiau pasiekiamos vietos lieka neišvalytos. Negaliu pagirti ir dantų pastos - ji itin sunkiai putoja, reikalingas gan didelis pastos kiekis, o ir valymas nedžiugina! Salstelėjęs skonis nesuteikia burnos ertmei beveik jokio gaivumo, naudojantis rinkiniu jauti, kad burnos ertmė nėra tinkamai išvalyta.

Man nepatiko. Prie itin gero dizaino turėtų būti ir kokybiški šereliai ir gera dantų pasta - sutikčiau mokėti ir didesnę sumą, jei kelionių metu netektų kankintis su neišvalytų dantų pojūčiu. Nepatiko, manau iš karto tiesiog mesiu lauk - kankintis naudojant ar pasidėjus laikyti visiškai neverta. Regis kelionėms teks ieškoti kitų sprendimų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai