BEAUTY KITCHEN "Love Me" Wonder Balm - natūralus balzamas lūpoms ir sausoms kūno vietoms

Aš visuomet esu už natūralesnę kosmetiką, tais atvejais, kai jos veiksmingumas bent jau prilygsta įprastoms kosmetikos priemonėms. Deja, bet realybė ta, kad dažniausiai natūralios priemonės man nepasiteisina taip, kai cheminės, tad paklaidžiojusi natūralumo koridoriais vėl grįžtu prie cheminių priemonių. Tačiau turiu gerą draugę, kuri gyvena natūralumo idėja, pradedant namais, baigiant maistu, galiausiai ta pačia kosmetika. Tad kartas nuo karto ji mane bando vėl gražinti į natūralumo vėžes ir pridovanoja visokių nematytų ir negirdėtų, visuomet natūralių, veganiškų, vegetariškų ir/ ar cruelty free produktų. Vienas iš jų buvo lūpų balzamas iš man prieš tai nematytos ir negirdėtos Beauty Kitchen kompanijos, kuri vadovaujasi natūralumo ir minimalizmo principais. Balzamas naudojamas jau kuris laikas, tad metas mano nuomonei - ar natūralu šį kartą gerai, ar nelabai?

"Tam, kad įsiviešpatautų blogis, užtenka to, kad geri žmonės nedarytų nieko."
E. Berkas



Produktas: BEAUTY KITCHEN "Love Me" Wonder Balm - natūralus balzamas lūpoms ir sausoms kūno vietoms
Gamintojas: "Beauty Kitchen" Ltd. Pagaminta Glasgow, Didžioji Britanija
Paskirtis: drėkinti lūpas ir išsausėjusias odos vietas
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ilgalaikis drėkinimo efektas
Labiausiai nepatiko: kvapas ir skonis
Tūris: 10 ml
Kaina*: £ 3,99 (4,51 EUR)
Kur galima įsigyti: beautykitchen.co.uk
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Apdovanojimą pelnęs Wonder Balm lūpoms ir sausoms kūno vietoms, praturtintas Love Me eterinių aliejų mišiniu, drėkina odą. Taukmedžio ir kakavos sviestai ir eteriniai aliejai drėkina lūpas ir išsausėjusias odos vietas. Suteikia subtilų medienos ir cinamono skonį, kuris truputį primena Kalėdas lūpų balzamo pakuotėje. Neišsausina jūsų lūpų, net jei dengsite dažnai. 
Kvepia lyg jūsų mėgstamiausia senovinė saldainių parduotuvė.
Naudojimas: padenkite ant lūpų ir sausų odos vietų. Masažuojamaisiais judesiais paskirstykite. Įkvėpkite subtilaus aromato.
Produkto pakuotė metalinė ir yra tinkama perdirbimui. O jei jaučiatės kūrybingi - galite sukurti savo lūpų balzamą ištuštėjusioje pakuotėje.


Pradėkime nuo pakuotės. Maža metalinė stačiakampio formos dėžutė su raudona etikete, kurioms beje, gaminama iš kalmedžio atliekų, tad dėl jos atsiradimo ant skardinės nenukentėjo nė vienas medis, nebuvo naudojamas vanduo bei žalingi gamtai balikliai! Tokius dalykus ir atsakingą kompanijos politiką labai gera girdėti.

Dažnai su metalinėmis lūpų balzamų pakuotėmis tenka vargti jas atidarinėjant ir uždarinėjant - pirmus kartus nagus galima nusilaužyti. O čia pakuotė atsislenka į šoną patogiai ir lengvai atverdama produktą, ir galiausiai taip pat dangtelis užvažiuoja ant dėžutės ir užsidaro su klick garsu. Paprasta, tačiau nuostabiai funkcionali pakuotė.

Kvapas yra mane labiausiai erzinantis dalykas. Priemonė turėtų kvepėti cinamonu ir mediena, ir abu šie kvapai ir skoniai jaučiasi, bet man šita dermė kažkas baisaus! Skonis primena kvepalus, o kvapas... man jis atstumiantis, kažkoks senovinis, suplėkęs, nemalonus... O dar ir išlieka ilgai...

Konsistencija. Labiausiai konsistencija panaši į vazeliną. Priemonė tirpsta nuo kūno šilumos, skystėja, nors indelyje yra kieta.


Sudėtis: Olea   Europaea Fuit Oil, Cocos Nucifera Oil, Cera alba  (Beeswax), Butyrospermum Parkii Butter**, Theobroma Cacao Seed Butter, Hydrogenated Olive Oil, Crambe Abyssinica Seed Oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil*, Juniperus Virginiana Wood Oil*, Cinnamomum Zeylanicum Leaf Oil*, Citrus Nobilis Peel Oil*, Pogostemon Cablin Leaf Oil*, Eugenia Caryophyllus Bud Oil*, Boswellia Carterii Gum Oil*, Zingiber Officinale Root Oil*, Coriandrum  Sativum Seed Oil*, Styrax Tonkinensis Resin Extract*, Abies Sibirica Needle Oil*, Anthemis Nobilis Flower Oil*, Myroxylon Balsamum Pereirae Balsam Oil*, Citric Acid, Linalool**, Limonene**, Citral**, Geraniol**, Eugenol**, Benzyl Benzoate**, Benzyl Alcohol**, Benzyl Cinnamate**, Cinnamal**, Cinnamyl Alcohol**.
* natūralūs eteriniai aliejai 
** potencialūs alergenai, 100% natūralūs.
100% natūralus.
Tinka vegetarams.
Netestuota su gyvūnais.
Be parabenų, be sulfatų, be sintetinių kvapiųjų medžiagų.


Poveikis. Naudodama lūpų balzamus, susiduriu su problema, kad pasitepei, atrodo tam kartui gerai, bet netrukus vėl norisi tepti lūpas. Ir taip visą dieną teplioji, bet dienos pabaigoje nesijaučia, kad lūpos būtų drėgnesnės ar pamaitintos. Ne, ne su visais balzamais, bet su tikrai ne vienu. Todėl žemai lenkiuosi prieš šį balzamą. Pirmiausia, tik padengtas jis tampa skystas, blizgus ir ilgai "sėdi" ant lūpų paviršiaus, ne minutę, net ne 10 minučių, gerokai ilgiau, tikriausiai dėl šios priežasties balzamą mieliau naudoju nakties metu arba vakare, kai nereikia jokio lūpų makiažo.

Po kiek laiko balzamas po truputį geriasi į lūpas ir jas iš ties drėkina, minkština ir švelnina. Jei balzamui leidžiu būti ant lūpų pakankamai ilgai, man nebereikia balzamo dengti nei po 15 min. nei po valandos, nei po pusdienio pakartotinai - vadinasi jis veikia teigiamai. Būtų tobulas dalykas, jei ne baisus skonis ir nemalonus, ilgai išliekantis kvapas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai