TOPICREM Ultra Moisturizing Body Milk - drėkinamais kūno losjonas

Šiandien kažkodėl visai neturiu nuotaikos rašyti, todėl vos vienas įrašas ir keliauju miegoti. Jaučiuosi šiek tiek pavargusi - savaitė sunkoka, namuose bandau įvesti naujas taisykles ir naują vakaro rutiną augančiam mažyliui ir kintantiems šeimos poreikiams. Tad kas vakarą - bent valanda nepertraukiamo mamos laiko vaikui (o dažnai užsižaidus kartu - norisi ir daugiau), o kur dar antras darbas. Tad kas kart, kai bandai kažką naujo įmesti į rutiną ar ją keisti, viskas šiek tiek susipainioja.

Šiandien pasirinkau šiek tiek pakalbėti apie kūno kosmetiką, rinkausi tarp dušo želė, rankų kremo ir kūno losjono. Kadangi pastarojo likutis mažiausias, trumpai papasakosiu apie jį.

"Būti geru žmogumi reiškia ne tik nesielgti neteisingai, bet ir nenorėti taip elgtis."
Demokritas



Produktas: TOPICREM Ultra Moisturizing Body Milk - drėkinamais kūno losjonas
Gamintojas: "Mayoly Laboratoires". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: drėkinti ir saugoti odą
Tinkamas tipas: jautriai, sausai i r dehidratuotai odai. Tinka vaikams ir suaugusiems
Labiausiai patiko: neapsunkina odos
Labiausiai nepatiko: sudėtis ne pati geriausia
Tūris: mano turimos pakuotės 75 ml. Parduodama 200 ml 500 ml pakuotėse
Kaina*: 200 ml - 12,99 EUR; 500 ml - 20,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Jautriai, sausai ir dehidratuotai odai, esant tempimo ir diskomforto pojūčiui. Sudėtyje turintis 2% šlapalo (urea) ir 10% glicerino losjonas  intensyviai drėkina, apsaugo, papildo odą lipidais. Subtilaus kvapo, neriebios konsistencijos, neriebus, nelipnus losjonas pašalina odos  sausumo požymius.  Susigeria akimirksniu.  Dermatologų ir pediatrų patikrintas. Be parabenų.
Naudojimas: Tepti švarią odą 1 – 2 kartus per dieną.


Pradėkime kaip visuomet nuo pakuotės. Savo kūno pienelio pakuotę radau Eurovaistinės grožio dėžutėje, ir turiu iš karto pastebėti, kad ji vos 75 ml, kai parduotuvėse parduodamos 200 ir 400 ml pakuotėse. Pati priemonės pakuotė balto plastiko tūbelė su rausvu atkemšamu dangteliu ir rausvais užrašais. Pakuotė labai minimalistinio stiliaus, labai paprasta, ir tai leidžia tikėtis paprasto, elementaraus produkto.

Kvapas. Gana lengvas kosmetinis kvapas, kuris nei kelia kažkokių asociacijų, nei erzina. Tiesą sakant, net nelabai jis užsiuodžia, jei nesikoncentruoji ties kvapu.

Konsistencija itin lengva, tipiška kūno losjono konsistencija.


Sudėtis: Aqua, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Glycerin, Cetearyl Ethylhexanoate, Urea, Isopropyl Isostearate, Cera Alba (Beeswax), Palmitic Acid, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Isopropyl Myristate, Phenoxyethanol, Polyacrylamide, Polysorbate 60, C13-14 Isoparaffin, Carbomer, Chlorphenesin, Sodium Hydroxide, Laureth-7, Parfum, Limonene, Linalool, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Buthylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Eugenol.

Be parabenų.


Poveikis. Itin lengvas kūno pienelis labai greit susigeria į kūno odą, nepalikdamas ant paviršiaus nemalonaus riebumo ar lipnumo jausmo. Tiesa, dėl riebios konsistencijos pienelis man pasirodė tinkamesnis vasaros metu, nei šaltuoju metų laiku, kai tradiciškai renkamės riebesnes priemones kūno odai.

Pienelis iš tiesų puikiai drėkina kūno odą ir drėkinamasis efektas nėra trumpalaikis, jaučiamas palyginus ilgai. Kažkokio kito poveikio odai aš nepajutau. Apskritai losjonas smagus ir fainas - lengva konsistencija greit susigeria, ilgai ir efektyviai drėkina odą, yra pakankamai skalsus. Bambu tik dėl sudėtinių dalių  - jos tikrai galėtų būti geresnės ir saugesnės, o apskritai vertinant - patiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai