7th HEAVEN "Banana & Honey" veido kaukė mišriai ir sausai odai su bananų, citrinų ekstraktais ir medumi

Man visuomet labai smalsu, kaip aplinkiniams sekasi naudoti veido kaukes - ar moterys jas iš viso naudoja? Kaip dažnai naudoja? Ar renkasi tik vienos rūšies, ar keičia priklausomai nuo nuotaikos ir norų? Pavyzdžiui, aš kaukes naudoju 4-8 kartus per mėnesį ir renkuosi pakaitomis lakštinės arba kremines, tarp kurių vis įsimaišo ir molinės kaukės, kai jaučiu poreikį intensyviau išvalyti veido odą. Mano idealus planas būtų 4 kartai vienkartinėms veido kaukėms (2 lakštinės, 2 košelės) ir likę 4 kartai pilno dydžio pakuotės kaukei, kuri keičiasi priklausomai nuo sezono, susidomėjimo objekto, odos poreikių ar mano pačios norų. Ką turiu galvoje? Dabar baiginėju Fitokosmetik molinę kaukę, po kurios eilė ateis korėjietiškai šildančiai veido kaukei. 

Tačiau užvis labiausiai myliu vienkartines kaukes - pabandei kartą ir netikus užmiršai; naudojant vienkartines niekad neužpuola to paties produkto nuobodulys, ilgai naudojant vieno ir to paties tipo priemonę. Tačiau vienas bet... vienkartines kaukes, kadangi jau ėmiausi pildyti blogą, reikia aprašyti, nufotografuoti ir papasakoti jums ir iš karto po naudojimo - kitu atveju įspūdžiai tiesiog išblėsta ir įrašas gaunasi nei šioks nei toks. Tradiciškai veido kaukėms skiriu sekmadienius, tačiau šį kart to padaryti paprasčiausiai nespėjau, tad tepu šiandien anglišką Montagne Jeunesse veido kaukę su bananais, fiksuoju įspūdžius ir pasakoju jums.

"Laisvė reiškia atsakomybę. Štai kodėl dažnas jos bijo."
B. Šo


Produktas: MONTAGNE JEUNESSE / 7th HEAVEN "Banana & Honey" veido kaukė mišriai ir sausai odai su bananų, citrinų ekstraktais ir medumi
Gamintojas: "Montagne Jeunesse". Pagaminta Swansea, Anglija
Paskirtis: raminti, maitinti, valyti pilką, pavargusią veido odą
Tinkamas tipas: mišriai ir sausai odai
Labiausiai patiko: oda atrodo ženkliai švaresnė
Labiausiai nepatiko: hmm, gal skysta konsistencija?
Tūris: 10 ml
Kaina*: 1,49 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Kaukė valo, ramina ir maitina pilką, pavargusią odą. Kovoja su dėmėmis ir šviesina odą. Tinka mišriai ir sausai odai prižiūrėti. Sudėtis papildyta bananų ir citrinų ekstraktais bei medumi. 
Naudojimas: Nuprausti veidą. Tepti kaukę, pamasažuoti pirštų galiukais. Palaukti 10-15 min. Nuplauti veidą vandeniu. Rekomenduojama naudoti kaukę vieną kartą per savaitę.


Vienkartinė kaukės pakuotė plastikinis maišelis, su visiškai kompanijai būdingu dizainu: krūva užrašų ir pagrindinio ingrediento paveikslėliu - bananai visur! Pakuotė kaip visuomet žaisminga, smagi ir nepasiduodanti visoms minimalizmo madoms. Man patinka - visuomet parduotuvėje atkreipiu dėmesį, kas naujo iš šios kompanijos. Pamenu, pirkdama šią kaukę pagalvojau, kad jos dar tikrai nebuvau nei mačiusi, nei bandžiusi.

Kvapas. Kvepia bananais, su medumi ir su vos vos vos jaučiama citrina - kvapas man labiau primena bananinius keksiukus su citrinų glaistu. Mmm...

Konsistencija. Jau esu įpratusi matyti šios kompanijos kaukes tirštos, molinės konsistencijos, todėl atidariusi pakuotę pirmiausia pasižiūrėjau į galiojimo datą - ar tik nesugedusi? Kaukė skysta, su bananų gabaliukais. Lyg ir nepilnai sutrinta bananų tyrė! 

Sudėtis: Aqua, Dicaprylyl Ether, Glycerin, Cetearyl Isononanoate, Avena Sativa Kernel Meal, Benzyl Alcohol, Parfum, Acrylates/ C 10-30 Alkyl Acrylates Crosspolymer, Xanthan Gum, Citrus Limon Fruit Extract, Passiflora Quadrangularis Fruit Extract, Sodium Hydroxide, Mel, Musa Acuminata Fruit, Dehydroacetic Acid, Helianthus Annuus Seed Oil, Alcohol Denat., Daucus Carota Sativa Root Extract, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Potassium Sorbate, Beta-Carotene, Sodium Bisulfite, Tetrasodium EDTA.

Cruelty free - netestuojama su gyvūnais.
Tinka vegetarams.


Poveikis. Dėl keistos konsistencijos, net ir pasitikrinusi galiojimo laiką, kaukę tepiau ant veido labai atsargiai - maža ką. Skysta konsistencija tepėsi kaip losjonas, nuo veido neslydo, tačiau ir netirštėjo ant odos paviršiaus. Nedidelis kaukės kiekis susigėrė į odą, o likučius tiesiog nuploviau vandeniu. Visą kaukės buvimo ant veido laiką stebėjau, kad nesudirgintų odos, tačiau nieko panašaus nenutiko.

Nepatiklus veidas, tik užtepus kaukę. 😄

Po veido kaukės mano oda vizualiai atrodė gražiau, tapo šviesesnė. Kaukė iš tiesų neprastai pavalė paviršinius odos sluoksnius ir suteikė matinį efektą. Be to, oda įgavo nepaprasto, kūdikio švelnumo. Tiesa, tai tikrai nėra mėgstamiausia mano kaukė - man pritrūko kokio drėkinimo, ar maitinimo, mat po kaukės oda būtinai prašė drėkinančios priemonės. Tačiau tikrai nebloga kaukė, daranti tai, ką žada ir nieko daugiau.

O kaip dažnai jūs naudojate veido kaukes? Kokias mėgstate labiausiai? Pasikalbame komentaruose?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai