L'OCCITANE EN PROVENCE "Bonne Mere" persikų kvapo dušo želė

Vakar instagram paskyroje rodžiau jums krūvą advento kalendorių ir rinkausi šiam gruodžiui vieną sau: šiemet mano favoritai buvo Kiels (bet jo Klaipėdoje nenusipirksi), Eurokos (dėl to kad visiškai naujas dalykas), L'Occitane ir Rituals. Dar galvojau apie The Body Shop, bet esu išbandžiusi didžiąją dalį jų produkcijos dar gyvendama Anglijoje, tad vis norisi kažko naujo. Lygiai taip pat ir L'Occitane - esu išbandžiusi bent po daiktą iš kiekvienos kolekcijos, o iš esmės tikriausiai didžiają dalį produktų dar tuomet, kai blogerės apie juos nekalbėjo ir kompanija nevesdavo reklamos politikos per infuencerius. Tad šiemet nusprendžiau rinktis visiškai man naują Rituals kompaniją, kurios idėja ir vizija atrodo patraukliai, o produktų kokybę išsiaiškinsiu gruodžio eigoje.

Tad taip, L'Occitane kompanija man gerai pažinta ir didžioji dalis gaminių jau išbandyta, apie juos bloge galite rasti tiek mini pakuočių tiek mėginių, tiek įprasto dydžio gaminių apžvalgose. Šiandien renkuosi jums pasakoti apie patį paskutinį L'Occitane kompanijos produktą, kuris užsiliko mano "kosmetikos sandėliuke" ir buvo šiek tiek primirštas pastaruoju metu. Jį į dienos šviesą ištraukiau vasarą, tačiau naudoti palikau rudeniui vėl dėl gardaus vaisinio kvapo.

"Kai kurie žmonės padaro daug pikta vien dėl savo poreikio paplepėti."
V. Hugo


Produktas: L'OCCITANE EN PROVENCE "Bonne Mere" persikų kvapo dušo želė
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: nuplauti kūno odos nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: sunkokai putojo ant kempinės
Tūris: 300 ml
Kaina*: 10,00 EUR
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse 
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Praturtinta persikų ekstraktu, ši dušo želė švelniai prausia ir maloniai pakvėpina odą subtiliu vaisių aromatu. Mėgaukitės ir mintimis nusikelkite į Roussillion miestelį Provanse, kur nusdriekę nepaprasto grožio laukai.
Naudojimas: nedideliu kiekiu želės prauskite drėgną kūno odą, švelniai ją masažuokite. Vėliau nuplaukite vandeniu.


Tvirto, balto plastiko buteliuko pakuotė atrodo labai kokybiška. Mažo kvadratinio buteliuko forma talpina kiek didesnį nei įprastai produktą, tačiau labiausiai stebina įdubimas priemonės dugne - ar jis skirtas patogesniam laikymui, ar padarytas patogesnės gamybos vardan, o gal dėl įdomesnės pakuotės? Graži, patraukli, savotiška pakuotė man patinka. Galbūt išskirčiau vienintelį trūkumą - mažą, labai mažą dangtelį priemonės atidarymui: su tokiu visuomet reikia taikyti kur dedi pirštą, o bandant atidaryti nago krašteliu, juos lengva tiesiog nusilaužyti - nors vizualiai gražu, tačiau visiškai nepraktiška ir nepatogu.

Kvapas. L'Occitane produktai visuomet stebina itin maloniais kvapais. Tikėdamasi švelnaus persikų kvapo atidariau pakuotę, tačiau likau nustebusi - dušo želė kvepia intensyviu vaisiniu aromatu, kuris labiausiai man primena juodųjų serbentų lapų ir sunokusių vaisių (tikriausiai persikų) aromatą. Lygiai toks pat malonus ir intensyvus ir prausiantis duše. Mano komplimentai tobulai skaniam aromatui, kuris beje, geriausiai atsiskleidžia būtent rudens metu.

Konsistencija. Skaidrios spalvos produktas standartinės želinės konsistencijos.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Parfum, Prunus Persica Fruit Extract**, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Glycerin**, Sodium Benzoate, Tocopherol, Linalool, Citronellol.
**  natūralios kilmės ingredientas


Poveikis. Paprastai su kompanijos dušo želėmis neturiu jokių bėdų ir tik žarstau komplimentus, tačiau nesu pasiruošusi to daryti šiai priemonei. Taip, mane nepaprastai žavi kvapas, jis nuteikia maloniai. Tačiau putojimas čia sunkus reikalas. Atrodo sudėtyje turime ir SLS, bet net ir didesnis kiekis kempinėje labai sunkiai putoja, tiesiog erzinančiai sunkiai! Kitas reikalas, kai dušo želė masažuoju tiesiai ant odos - atrodo lyg naudočiau kitą priemonę - nors ir sunkiau nei man įprasta, bet putos atsiranda.

Dušo želė labai švelniai prausia kūno odą. O dėl sunkiai atsirandančių burbulų, atrodo, kad gal ir nelabai švariai. Bet pirmasis įspūdis klaidingas - prausia normaliai, nešvarumų nepalieka. Sultingų vaisių kvapas man labai patinka, na bet tas putojimas mane labai labai erzina. O gal visgi produktas per ilgai užsibuvo mano namuose ir turėjo būti sunaudotas anksčiau? Hmm... 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai