INGRID COSMETICS Ideal+ Nail Care Definition nagų odelių šalinimo gelis

Apie papildomas nagų priežiūros priemones kalbu itin retai, pirmiausia dėl to, kad jos lėčiau naudojasi, nors ir naudojamos nuolat. Galiausiai, jas rečiau ir keičiu: aliejukas, nagų lako pagrindas ir odelių šalinimo gelis yra tos visiškai nematomos priemonės, tačiau labai palengvinančios manikiūrus ir suteikiančios gražesnį efektą. Jei be nagų lako pagrindo nelabai apsieis, tai nagų odelių šalinimo gelis daugumai merginų atrodo visiškai nereikalinga priemonė. Man tai yra nepakeičiamas dalykas, norint gražiai ir saugiai susitvarkyti su nagų odelėmis, jas suminkštinti ir lengviau pašalinti. Šį kartą mano manikiūro įrankių dėžėje gyvena lenkiškas Ingrid kompanijos gelis, kurį naudoju jau kuris laikas, tad metas būtų papasakoti, kokie mano įspūdžiai.

"Gražios melodijos griežiamos ir senu smuiku."
S. Batleris



Produktas: INGRID COSMETICS Ideal+ Nail Care Definition nagų odelių šalinimo gelis
Gamintojas: "Verona Products Professional" Sp. z o. o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: nagų odelėms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai skalsi priemonė
Labiausiai nepatiko: sudėties saugumo aspektas
Tūris: 7 ml
Kaina*: 2,31 EUR
Kur galima įsigyti: Camelia vaistinė, Aibė
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Švelniai ir efektyviai suminkština ir padeda pašalinti nagų odeles.
Naudojimas: tolygiai užtepti ant nagų odelių. Po 60 sekundžių apelsinmedžio lazdele nubraukti odeles.

Sudėtis: Aqua, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Extract, Xanthan Gum, Potassium Hydroxide, Urea, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Citric Acid, Disodium EDTA, CI 42090, CI 19140.


Mano nuomonė. Pradėkime nuo nedidelio, kompaktiško stiklinio priemonės buteliuko ir patogaus, plataus sklaidymo šepetėlio. Kaip naudoti priemonę tikriausiai viskas aišku - tiesiog tepi želės ant odelių, šiek tiek palauki ir jos lengvai pasišalina pastūmus odelių atstūmimo įrankiais. Na, bent jau didžioji dauguma, ne visos. 

Lyginant su kitomis tokio tipo priemonėmis, labai giriu jos tirštą konsistenciją ir skalsumą - produkto reikia visiškai nedidelio kiekio ir  buteliuke esantis skystis senka labai labai lėtai. Priemonė visai neblogai minkština odeles, veikia gana greitai, tačiau nesu labai sužavėta sudėties saugumu. Apskritai vertinčiau kaip vidutinį produktą - ne tobulas, bet savo darbą atlieka, sakyčiau netgi labai neblogas dalykas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai