CATRICE Liquid Luminizer strobling pen - skystas hailaiteris "020 Ready For Champagne"

Galiu pripažinti, kad veidą modeliuoti labiausiai mėgstu su pudrų pavidalo, sausomis priemonėmis ir dirbti su kreminėmis priemonėmis man ir sudėtingiau, ir rezultatai ne visuomet tenkina. Pridėsiu dar ir tai, kad, kartais skystos priemonės gali pakelti makiažo pagrindą ir sugadinti visą makiažo pagrindą. Tačiau, išbandyti kreminius veido produktus vistiek smagu. Šį kart norėjau jums papasakoti apie palyginus seną produktą mano namuose - skystą Catrice hailaiterį, pieštuko pavidale.

"Niekas nejunta, kaip praeina jaunystė, bet kiekvienas jaučia, kai ji jau praėjo."
Seneka



Produktas: CATRICE Liquid Luminizer strobling pen - skystas hailaiteris "020 Ready For Champagne"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: intensyvi pigmentacija
Labiausiai nepatiko: kreminę spalvą sunkiau gražiai padengti nei pudrinės konsistencijos
Tūris: 3,5 ml
Kaina*: 4,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Šviesos atspalviai. Skystas spindintis stroblingo pieštukas su tiksliu šepetėliu - aplikatoriumi sukuria nuostabų žvilgesį. Skystą priemonės tekstūrą lengva paskirstyti. Intensyvaus spindesio daleles atspindi šviesą ir suteikia veidui gamūrinės išvaizdos.
Naudojimas: skystą hailaiterį padenkite ant skuostikaulių, po antakių arka, ant nosies tiltelio ir kupidono lanko. Suteiksite nuostabų šviesą atspindintį efektą.


Skystas hailaiteris supakuotas storo pieštuko formos pakuotėje. Tikslus nedidelis šepetėlis su baltais sintetiniais plaukeliais padeda lengvai padengti produktą. Iš esmės pieštuko veikimo principas paprastas - sukate galiuką, o produktas lenda lauk iš šepetėlio vidurio. Pirmą kartą naudojant tenka nemažai pasukti, kol produktas pasirodo, tačiau toliau naudojant svarbu nepersukti - kremas teka daug greičiau ir didesnis jo kiekis.

Kvapas. Hailaiterio sudėtyje matome kvepalus, tad visiškai nestebina, kad jis kvepia nestipriu kosmetiniu aromatu, daugiausiai užuodžiamu tik kol dažomės.

Konsistencija.  Priemonė yra tarpinis variantas tarp skysto ir kreminio - nei pernelyg skysta, nei tiršta.


Sudėtis: AQUA (WATER), ISODODECANE, MICA, TALC, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, HYDROGENATED TETRADECENYL/METHYLPENTADECENE, GLYCERIN, ISONONYL ISONONANOATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPYLENE GLYCOL, MAGNESIUM STEARATE, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, HEXYL LAURATE, SODIUM CHLORIDE, CAPRYLYL GLYCOL, MAGNESIUM SULFATE, HEXYLENE GLYCOL, PROPYLENE CARBONATE, SODIUM PHYTATE, TIN OXIDE, ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Tinka vaganams.
Netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Dirbti su tokio pobūdžio kreminiais hailaiteriais, jei prieš tai naudojote tik pudros konsistencijos priemones. Padengus kreminę pirmus kartus ji atrodo nenatūraliai, neina patogiai paskirstyti. Tačiau galiausiai per kelis naudojimus rankos įgunda, ir padengti hailaiterį tampa vis lengviau. Tikriausiai svarbiausias dalykas, kurį reikia atsiminti - tokias priemones tepti reikia ant makiažo pagrindo, bet jokiais būdais ne ant sausa pudra padengto veido. O padengus priemonę lengvai ją paskirstyti galima tiesiog švelniai tapšnojant pirštais, kol rezultatas tenkina.

Įgudus padengti, hailaiteris suteikia natūraliai atrodantį, tačiau intensyvaus spindesio efektą, kurį dar galima sustiprinti intensyviau sluoksniuojant produktą. Aš turiu gamintojų užvadintą "šampaninį" atspalvį, nors jis tikrai ne šampaninis - tai greičiau švelniai auksinis ir turi panašų, metalinį spindesį.


Šis pieštukas vis dar yra prekyboje, bet ir patys platintojai sako, kad ne visuose prekybos vietose (bet jau taip galima rasti oficialioje svetainėje). Aš šio įrašo kažkodėl nesiruošiau rašyti - iš pradžių su šia priemone man buvo labai sunku, o paskui, na, vėliau nebežinau - ar tai vis dar kam nors aktualu.

Mano pieštukas jau spjaudosi paskutiniais likučiais, tad tikriausiai galima sakyti ir galutinę nuomonę? Man patinka priemonės pigmentacija, tačiau kreminis produktas niekad neatrodo taip natūraliai ir taip įprastai gerai, kaip pudrinis, bent jau man. Naudojau, visai patiko su makiažu skirtu vakarui, ir geriau atrodė vakaro metu, nei dieną. Manyčiau stiprus vidurkis - lyg ir nieko blogo, bet iki tobulybės dar trūksta.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai