SO SUSAN Shadow Barricade - Anti-Crease Shadow Primer - akių šešėlių pagrindas, saugantis šešėlius nuo sukritimo (atspalvis "Tidal Haze")

Koks jūsų dekoratyvinės kosmetikos produktas, kurį naudojate rečiausiai? Mano atveju daugmaž lygiagrečiai ir daugmaž vienodai - akių kontūras ir akių šešėlių pagrindas. Pastarąjį dažniausiai naudoju tik norėdama, kad mano akių šešėliai itin ilgai išliktų, dažniausiai - kažkokiomis progomis. Šiuo metu turiu So Susan akių šešėlių pagrindą, nors prieš tai nenaudojau visiškai nieko. 

"Mūsų poelgiai nei tokie geri, nei tokie nuodėmingi kaip mūsų norai."
L. de Klapjė Vovenarangas


Produktas: SO SUSAN Shadow Barricade - Anti-Crease Shadow Primer - akių šešėlių pagrindas, saugantis šešėlius nuo sukritimo (atspalvis "Tidal Haze")
Gamintojas: "So Susan" Ltd, UK Sukurta Italijoje, pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas - iš tiesų saugo šešėlius nuo sukritimo
Labiausiai nepatiko: gerokai per tamsus man atspalvis
Tūris: 4 ml
Kaina*: $24.00 US
Kur galima įsigyti: so susan
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Blukimui atsparus akių šešėlių pagrindas apsaugo nuo šešėlių sukritimo 24 valandas. Lengva formulė sukurta su odą kondicionuojančiais aliejais, kurie suteikia tobulą šešėlių aplikaciją.
Naudojimas: padenkite ant švarių akių vokų su pirštais ir paskirstykite pirštais. Leiskite akių šešėliš pagrindui kiek pastovėti ir tada denkite akių šešėlius. Pakanka labai mažo priemonės kiekio.


Daugumos So Susan priemonių pakuotės itin spalvingos, itin žaismingos ir mergaitiškos. Ne išskirtis ir šis - popierinė pakuotė puošta pastelinių spalvų juostomis ir atrodo labai jau gaiviai, pavasariškai. Viduje esančio produkto pakuotė pagaminta iš skaidraus, storo, kokybiško plastiko, užsukto juodu dangteliu. Po juo randame tradicinį, kirstos formos minkštą aplikatorių. Šepetėlis patogus, kobybiškas padengti, bet paskirstyti produktą vis tiek reiktų pirštais - taip pavyks išgauti plonesnį ir tolygesnį sluoksnį.


Kvapas. Priemonės sudėtyje nenaudojamos kvapiosios medžiagos, tad jos kvapas labai natūralus, būdingas maskuokiams ir makiažo pagrindams.

Konsistencija. Sausoka ir kiek į tirštesnę pusę, tačiau ne sunki. Greičiau tokia kaip putėsių - yra masės, bet sunkumo nėra.


Sudėtis: Isododecane, Ethylhexyl Palmitate**, Microcrystalline Wax**, Polybutene, Silica Dimethyl Silylate, Silica**, Kaolin**, Butyrospermum Parkii Butter*, Tocopherol**, Centella Asiatica Extract*, Resveratrol**, Sorbic Acid**. 
May contain: Mica**, Titanium Dioxide (CI 77891)**, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)**, D&C red no. 7 ca lake (CI 15850).
*augalinės kilmės
**Natūralus
Tinka veganams.
Be mineralinių aliejų, be parabenų, be ftalatų, be gliuteno.
Hipoalerginis.
Nekemša porų.


Poveikis. Priemonė lengvai pasidengia ir lengvu sluoksniu, neapsunkindama vokų pasidengia ant odos plonu sluoksniu, tačiau tik tuo atveju, jei išsklaidoma pirštais ir leidžiama kiek nusistovėti ant odos. Vienas didžiausių šios priemonės trūkumų man yra pernelyg tamsus šio produkto atspalvis - bene visi šešėliai, jei dengiu plonesniu sluoksniu ar nesluoksniuoju spalvų - praleidžia spalvą ir akių šešėlių pagrindas persimato. Tarkim, kaip viename iš makiažų apačioje - šviesesnės spalvos ir pagrindas persimato... Naudoti su kai kuriais šešėliais galima, tačiau sudėtinga - o taip norėtųsi, kad būtų šviesesnis...


Tačiau priemonė puiki - ji iš tiesų visą dieną tobulai apsaugo šešėlius nuo sukritimo į raukšleles, nuo nusitrynimo, net ir tie šešėliai, kurie šiaip jau linkę taip elgtis! Visą dieną, be jokių problemų! O ir šešėliai tampa ryškesnio, intensyvesnio atspalvio ir atrodo daug geriau! Man pagrindas labai patinka, tik jis brangus, o ir kitų atspalvių šis pagrindas neturi - gaila! 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai