PIRMAS ĮSPŪDIS. AVON Ultra Absolute Colour lūpų dažai "Rich Merlot"

Nežinau, jau kelintą dieną bandau parašyti šį įrašą... Berods dar nuo ketvirtadienio kas dieną planuoju, kaip prisėsiu ir parašysiu, bet tai išlenda koks įrašas pirmiau, tai jaučiuosi pervargusi, o savaitgalį iš viso namie nebuvau, tai paliko pirmadieniui. Rašydama šias eilutes labai tikiuosi, kad viskas, šiandien tikrai sugebėsiu papasakoti apie šiuos lūpų dažus, kuriuos atrodo tuoj tuoj baigsiu...

" - Darbas - tai baisus dalykas, - sušnabždėjo prikimęs Triušis. - Imuosi kokio mažo darbelio, o po to dirbu, dirbu, dirbu ir dirbu, ir niekaip negaliu pabaigti...
- Ir kas toliau? - sunerimo Paršelis.
- Nežinau! - suvaitojo Triušis. - Toliau nieko nebeprisimenu..."
Iš "Gerų minčių kalendorius"



Ką žada gamintojas: Formulėje itin smulkiai malti pigmentai, kurie suteikia intensyvią spalvą. Skalndžiai slysta lūpų oda ir suteikia drėkinamąjį efektą. Lūpos įgauna intensyvią spalvą ir spindintį efektą.


Sudėtis: Diisopropyl Dimer Dilinoleate, Lanolin, Di-PPG-3 Myristyl Ether Adipate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Tridecyl Trimellitate, Synthetic Wax, Polybutene, Stearyl/ PPG-3 Myristyl Ether Dimer Dilinoleate, Silica, Microcrystalline Wax, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Diphenyl Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Ozokerite, Dilauryl Thiodipropionate, Petrolatum, Glycerin, Lauryl PCA, Nylon-12, Phytol, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Disteardimonium Hectorite, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Ethylene/ Propylene/ Styrene Copolymer, Triethyl Citrate, Acrylates Copolymer, Parfum, Ascorbic Acid, Acrylates/ Carbomate Copolymer, Palmitic Acid, C12-15 Alkyl Benzoate, Aqua, Dimethicone, Collagen, Tribehenin, Dimethicone, Butylene/ Ethylene/ Styrene Copolymer, Tin Oxide, Saccharin, Rubus Chamaemorus Seed Oil, Ceramide - 2, PEG-10 Rapeseed Sterol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Silica Dimethyl Silylate, Cera Alba, Polyester-1, Palmitoyl Oligopeptide, PEG-200.
May Contain: Mica, CI 77891, CI 15850, CI 19140, CI 17200, CI 77120, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15985, CI 42090, CI 45410.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Kiekis: mėginuko kiekis nenurodytas. Pilnas gaminio kiekis 3 g
Kaina: 8,00 EUR (mėginys kainuoja apie 0,50 - 1,00 EUR)
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultantų


Mano nuomonė. Mažučius Avon kompanijos miniukus galima įsigyti iš kompanijos konsultantų ir tai nepaprastai patogu, ne tik kai norisi pasimatuoti spalvą, pasižiūrėti konsistenciją, bet ir tokį mažiuką įsimesti į rankinę netikėtoms progoms ar tiesiog atvejams, kai reikia ryškesnio įvaizdžio. Savo miniuką aš gavau iš konsultantės berods praeitą rudenį, bet iki šiol nebuvau jo atidariusi ir naudojusi. Vis pasiknaisiodama po mėginių dėžę bandau sumažinti jos turinį, tad atėjus rudeniui miniukui išmušė naudojimo metas. 

Lūpų dažai malonios, ant lūpų odos slystančios, maloniai drėgnos konsistencijos. Tačiau čia turiu pastebėti, kad dažai po kelių valandų palieka lūpas sausesnes, tad apie drėkinimą čia kalbos būti negali - po dažų jautresnėms lūpoms tikrai prireiks lūpų balzamo.


"Rich Merlot" atspalvis tamsiai raudonas, vyno spalvos, - raudonas su mėlynu atspalviu. Antroje nuotraukoje jis nėra tikslus - atrodo šiltas, nors iš ties tai šalto atspalvio dažai. Turiu pagirti dažų pigmentaciją - vos vienu perbraukimu gaunasi ryškus ir intensyvūs atspalvis, nors sluoksniuojant storiau galima išgauti ir dar ryškesnį efektą.

Deja, bet negaliu pagirti lūpų dažų išlikimo. Raudoni lūpų dažai man turi būti visiškai patikimi, netepti ir nesukelti jokių problemų. Šitie dažai palieka dėmes ant puodelių, stiklinių ir tepa šakutes. Gerai nors tai, kad iš lūpų kontūro ant veido savaime neiškeliauja net valgant, nebent patys nutepsite pirštu nuo lūpų.

Dažai išlieka tiek, kiek įprasti lūpų dažai - apie 3 valandas. Trumpai, juolab, kai jau esame pratusios prie ilgalaikių lūpų dažų... Tačiau čia dar kartą giriu lengvą sluoksniavimą ir lengvą spalvos atnaujinimą. Nežinau, man didelio įspūdžio nepaliko - dažai kaip dažai, jei tai būtų kita spalva, galbūt ir vertinčiau kitaip, bet raudona - trūks plyš man turi būti patikima kaip geriausia draugė!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!

Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai