REAL TECHNIQUES "Core Collection" pagrindinių makiažo šepetėlių rinkinys - 4 vnt.

Gerai, pripažįstu - man manija nagų lakams (kuri pastaruoju metu šiek tiek slopsta), aromatams bei šepetėliams. Jei pirmuose žavi spalvos ir kvapai, tai šepetėliuose, vis norisi atrasti tuos tobulus įrankius, kuriais bus nepaprastai patogu dirbti: pasidažyti lengvu rankos mostelėjimu, tačiau neprikrauti per daug produkto. Dar kad nebūtų per brangūs, lengvai prižiūrimi ir ilgai tarnautų... Svajonės... Kol kas kainos ir kokybės santykiu geriausius šepetėlius laikau Jessup, na ir tikriausiai neblogi (ir sąlyginai nebrangūs) ir RT makiažo šepetėliai. Apie pagrindinių, skirtų veido makiažui atlikti, šepetėlių rinkinį šiandien ir pakalbėsime.

"Iš asmeninių savybių linksmas būdas labiausiai padeda būti laimingiems."
A. Šopenhaueris



Produktas: REAL TECHNIQUES "Core Collection" pagrindinių makiažo šepetėlių rinkinys - 4 vnt.
Gamintojas: sukurta Didžiojoje Britanijoje, pagaminta Kinijoje
Paskirtis: rinkinys sukomplektuotas veido makiažui atlikti
Medžiagos: sintetika plaukeliai - taklonas. Rankenos - plastikas, guma ir aluminis
Labiausiai patiko: purus šepetėlis kontūravimui
Labiausiai nepatiko: ne visi šepetėliai patogūs nurodytai funkcijai išpildyti
Matmenys: skirtingi kiekvieno šepetėlio, nuo 14 iki 16 cm ilgio
Kaina*: 25,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Topbeauty, pigu.lt, Drogas, Eurokos ir kt.
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Aukščiausios kokybės šepetėliai su ypač minkštais šereliais.
Korekcinis veido šepetėlis preciziškai nukirptas, skirtas užmaskuoti sunkiai pasiekiamas vietas arba naudojamas tolygiam lūpų dažų paskirstymui.
Tikslinis makiažo pagrindo šepetėlis naudojamas su skystu makiažo pagrindu.
Didysis makiažo pagrindo šepetėlis naudojamas pudrai ar mineraliniam makiažo pagrindui.
Kontūrų šepetėlis naudojamas skaistalams paskirstyti, kad būtų sukurtas ryškus makiažas.

Rinkinyje yra dėklas šepetėliams.



Makiažo šepetėliai atkeliauja skaidrioje pakuotėje, supakuoti į juodą minkštą dėkliuką. Tiesą saknt mano rinkinys iš senojo leidimo - dėkliukų spalvos pasikeitė, tačiau jų funkcionalumas išliko. Susidėjus į dėkliuką šepetėlius patogu pasiimti su savimi, nors, kai aš keliauju mėgstu juos sudėti į krūvą, o šio vieno rinkinio šepetėlių nepakanka. Šepetėlių rinkinį perlenkus horizontaliai galima jį pastatyti ant stalo, nors vėlgi, kiek tai patogu čia jau kiekvieno asmeninis reikalas. Aš to dėkliuko nenaudoju, bet turiu įsimetusi prie kelioninių indelių - kol kas dėl viso pikto, jei kartais prireiktų. Nors vis noriu jais atsikratyti - vistiek niekad dar rimtai neprisireikė.


Šepetėliai atrodo ir yra kokybiškai pagaminti: gana sunkūs koteliai suteikia šepetėliui didesnio svorio dažantis, o guminis pagrindas leidžia patogiai pastatyti įrankį vertikaliai ir sumažina slydimo tikimybę, kol dažomės. Sintetiniai makiažo šepetėlių šereliai itin švelnūs ir minkšti, ir tokie išlieka ilgą laiką - konkrečiai šitas rinkinys - jau visus metus.

Labai smagu, kad ant kiekvieno kotelio užrašytas ne tik gamintojas, tačiau ir šepetėlio paskirtis. Tikriausiai aktualiausia pradedančiosioms dažytis ir dar painiojančioms šepetėlių paskirtis arba nežinančioms, kam vienas ar kitas įrankis gali būti panaudojamas. Man gražu ir vizualiai - nors paskirtis žinau mintinai, vos pažvelgusi į formą, tačiau žvilgteliu ir į užrašus. Tiesa, Real Techniques gamintojai siūlo ir mokomuosius filmukus, kaip panaudoti kiekvieną makiažo šepetėlį, juos rasite kompanijos Youtube paskyroje.


1. Didysis makiažo pagrindo šepetėlis (buffing brush)
Skirtas intensyviai padengti kompaktinę ar birią pudrą bei mineralinį makiažo pagrindą. Puikiai tinka mineralinio tipo priemonėms. Man asmeniškai paprastai pudrai trūksta šepetėlio purumo, o mineralinės kosmetikos priemones naudoju labai retai. Užtat man puikiai sekasi šituo makiažo šepetėliu dengti paprastą makiažo pagrindą, net ir vos vos ilgesni plaukeliai tam netrukto.

2. Kontūro šepetėlis (contour brush)
Skirtas dengti hailaiterį. Pastarąjam tikslui man jis per didelis, bet neblogai su juo sekasi dengti bronzinę pudrą. Užvis labiausiai toks šepetėlis tinka lengvam skaistalų padengimui - nedidelė užapvalinta galvutę tiesiog puikiai tinka skruostams.

3. Tikslinis makiažo pagrindo šepetėlis (pointed foundation brush)
Turėtų būti skirtas makiažo pagrindui padenti, bet... na kas dengia makiažo pagrindą tokio mažo dydžio šepetėlio galvute? Įmanoma, tačiau kiek vargo... Man su juo smagiau dengti maskuoklį paakiuose arba aplink nosį - patogus ir lengvas šepetėlis tam puikiai tinka.

4. Korekcinis veido šepetėlis (detail brush)
Skirtas padengti maskavimo priemones arba lūpų dažus. Jei lūpoms šepetėlis puikiai tinka dėl savo dydžio, tai maskuoti juo aš pavargstu - man jis per mažas! Veido netobulumų maskuoti man nereikia, o paakiams - daug patogesnis viršuje minėtas šepetėlis. Kartais su juo dengiu akių makiažo pagrindą arba kreminius akių šešėlius, pataisau smulkius netolygumus makiaže - tarkim netiesią akių makiažo liniją ar lūpų kontūrą. Tačiau nepasakyčiau, kad šepetėlį naudoju pakankamai dažnai.


Labiausiai iš visų šitų šepetėlių man patinka skirtas kontūravimui. Nors kitus šepetėlius ir naudoju, tačiau ne taip dažnai ir ne kasdien. O šiaip rinkinys visai neprastas, bet ne kaip pagrindinis, o papildomas rinkinys veido makiažui. Čia tikrai trūksta puraus kompaktinės ar birios pudros šepetėlio, makiažo pagrindo šepetėlio arba kempinėlės. Tobulėti su šiuo rinkiniu tikrai yra kur.

Tačiau džiaugiuosi minkštais, švelniais šepetėliais, kurie ir po metų naudojimo atrodo visiškai tokie pat, kaip šviežiai pradėjus naudoti. Šepetėliai lengvai išsiplauna ir labai greit džiūva, o kai reikia greit juos naudoti vėl - tai, nėra abejonių, labai didelis privalumas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai