CATRICE Arctic Glow hailaiteris "010 Jupiter's Glow"

Nauja dekoratyvinė kosmetika! Valio!!!! Kaip jums spalvotų hailaiterių tendencija? Iš pradžių man buvo keista matyti ryškiai rožinius, žalsvus, violetinius, ryškios aukso spalvos hailaiterius, tačiau po truputį akys pripranta ir visai gražu darantis neutralų makiažą jų pagyvinti ryškia hailaiterio spalva. Turiu ne vieną melsvo tono hailaiterį, turiu rožinį, kuris labiau primena skaistalus, tik ką baigiau auksinį, nors darbui ir oficialioms progoms visiek renkuosi šampaninį, kuris nerėžia akių ir netraukia nereikalingų žvilgsnių. Šiandien kalbėsiu apie hailaiterį su alyvinėmis dalelėmis, kuris pirmais bandymais atrodė kiek neįprastas, tačiau su juo esu ir į darbą keliavusi - atrodo tikrai neįprastai patraukliai.

"Šypsena yra kreivė, ištiesinanti viską."
Phyllis Dilleris



Produktas: CATRICE Arctic Glow hailaiteris "010 Jupiter's Glow"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: intensyvi pigmentacija
Labiausiai nepatiko: konsistencija galėtų būti drėgnesnė
Tūris: 8 g
Kaina*: 5,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Vaivorykštinė hailaiterio pudra super madingo efekto spindesio suteikianti priemonė, Kepta, minkštos tekstūros su baltais, sidabriniais ir švelniai violetiniais spalvos pigmentais - ideali priemonė strobingui ir puikiai tinka šaltiems, šviesesniems odos tipams. Suteikia odai gaivumo ir švytėjimo efektą. Minkštos tekstūros produktą galima padengti ties tam tinkamu šepetėliu, tiek pirštų pagalvėlėmis. 


Hailaiterio pakuotė apvalus indelis su skaidriu iškiliu produktu. Pats produktas pakuotėje taip pat iškilus, su išraitytais spalviniais pigmentais, atrodo kaip kepto tipo produktai. Labai smagu ant pakuotės matyti visą reikalingą informaciją, įskaitant sudėtines dalis, kas prieš kelis metus būdavo didelė retenybė.

Kvapas. Priemonės sudėtyje nenaudotos jokios kvapiosios medžiagos, tad kvepia kaip dauguma talc ir mica pagrindo sausų pudrinių produktų.

Konsistencija. Hailaiterio konsistencija iš ties labai švelnios tekstūros, tačiau mano skoniui man ji kiek per sausa. To pasekoje priemonė linkusi šiek tiek byrėti, imant šepetėliu. Jei būtų vos vos drėgnesnė - būtų tobula.


Sudėtis: MICA, TALC, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, DIMETHICONE, ISOPROPYL PALMITATE, POLYSORBATE 20, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, CAPRYLYL GLYCOL, ISOHEXADECANE, SORBITAN STEARATE, LAUROYL LYSINE, TIN OXIDE, POLYSORBATE 80, HEXYLENE GLYCOL, NYLON-12, SORBITAN OLEATE, SILICA, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Tinka veganams.
Netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Hailaiteris labai lengvai dengiasi mano mėgiamiausiu (mažu užapvalintu) šepetėliu, tačiau esant reikalui, galiu laisvai naudoti ir savo pirštus. Jau minėjau, kad mano skoniui konsistencija kiek per sausa, tačiau pigmentaciją giriu visu 100%.

"010 Jupiter's Glow" hailaiteris baltas su trupučiu alyvinio atspalvio. Tas alyvinis atspalvis pakankamai aiškiai matosi ant veido odos tiek dienos, tiek vakaro metu - violetinės spalvos santykis tobulai išlaviruotas - jei būtų mažiau - atrodytų tiesiog kaip baltas hailaiteris; jei būtų daugiau - šviesiausi odos tonai jau tikrai negalėtų juo dažytis. Smagu ir kad priemonės blizgučiai itin smulkūs, tad padažyta vieta atrodo tolygiai švytinti, o ne pribarstyta stambių blizgučių dėmė.


Kalbant apie išlikimą - dienos eigoje tikrai pasivalo ir praranda intensyvumą, tačiau kuri priemonė to nedaro? Praktiškai visos! Man gerai išlieka tiek, kiek reikia, o reikalui esant ir atnaujinti labai labai paprasta. Man patinka ir ta neįprasta spalva ir smulkūs blizgučiai ir išlikimas. Tik va, konsistencija galėtų būti vos vos drėgnesnė - tada būtų tobulai gerai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai