RENE FURTERER "5 Sens" stiprinamasis, maitinamais šampūnas ir stiprinamasis kreminis kondicionierius

Jei manęs nestebite instagram paskyroje (geletakosmetine_blog - užsukite, ten daugiau mano kasdienybės nuotrupų), tikriausiai nežinote, kad nusikirpau plaukus ir nebegaliu vadintis blondine po spalvos keitimo. Šiandien itin trumpas ilgis man dar labai keistas, bet tikiu, kad greit priprasiu ir džiaugsiuosi lengviau tvarkomais plaukais. Plaukų kirpimo reikėjo po to, kai vasarą jie pradėjo trupėti, o rudens pradžioje 70% paliko mano galvą tiesiog sruogomis. Po viso šito galai nušiuro, atrodė baisiai, nesveikai, tad apie (o gal net virš) 20 cm plaukų buvo visiškai nukirpta ir išmesta lauk. Palikau su trumpučiais, pečius vos siekiančiais plaukais. Ir tai, dabar, prisotinti įvairių medžiagų jie tiesūs, bet kas bus, kai išplausiu? Paprastai jie banguojasi, o kai 2007 nukirpau juos iki pečių, viskas susiraitė ir vos siekė sprandą. Šis kartas gali būti lygiai toks pat - tik dar nežinau, tuo džiaugtis ar dėl to pergyventi.

Plaukų priežiūros fronte, mano dušo lentynėlėje šį kart atsidūrė mini produktai iš Rene Furterer "5 SENS" linijos, žadantys pamaitinti, sustiprinti bei drėkinti plaukus. Nedidelių pakuočių pakako vos keliems kartams, o ir nuomonė apie produktą nėra labai tvirta, bet vistiek savo nuomonę nusprendžiau suguldyti įraše.

"Gyvenimas yra medaus ir tulžies derinys."
Apulėjus




Produktas: RENE FURTERER "5 Sens" stiprinamasis, maitinamais šampūnas ir  stiprinamasis kreminis kondicionierius, skirti sausiems ir normaliems plaukams
Gamintojas: "RENE FURTERER". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: valyti galvos odą, stiprinti plaukų šaknis, stimuliuoti kraujotaką ir stimuliuoti plaukų augimą
Tinkamas tipas: sausiems ir normaliems plaukams
Labiausiai patiko: plaukai tampa paklusnesni, švelnesni, minkštesni
Labiausiai nepatiko: norėjosi stipresnio poveikio
Tūris: mano turimos pakuotės mini: 50 ml šampūno + 30 ml kondicionieriaus. Parduodama 200 ml šampūno ir 150 ml kondicionieriaus pakuotėse
Kaina*: 200 ml šampūno - 15,99 EUR; 150 kondicionieriaus - 21,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Gintarinė vaistinė, Pigu.lt
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas:
ŠAMPŪNAS: „5 Sens“ stiprinamasis ir maitinamasis šampūnas švelniai valo ir maitina plaukus kiekvieną dieną, jų neapsunkindamas. Pagamintas iš penkių išskirtinių aliejų ir yra 100 proc. natūralios kilmės. Besilikonė formulė daro plaukus neįtikėtinai minkštus ir šilkinius. Aukso tekstūra išskirtinai putoja ir plaukus apgaubia nenugalimu aromatu.
Naudojimas: Tepti ant šlapių plaukų, įmasažuoti į galvos odą. Gerai išskalauti. Pakanka vieno trinkimo.

KONDICIONIERIUS„5 Sens“ kondicionierius stiprina plaukus ir užtikrina puikų iššukavimą per rekordiškai trumpą laiką. Papildytas penkių aliejų (100 proc. natūralios kilmės) ekstraktais, drėkina plaukus. Tinka visų tipų plaukams, jų neapsunkina. Plaukai taps švelnūs it šilkas bei padengti išskirtiniu aromatu.
Naudojimas: Ištrinkus galvą, tepkite drėgnus (tik nusausintus rankšluosčiu) plaukų galus. Po 1–2 min. gerai išskalaukite.


Mano produktų pakuotės yra mini, kurios lyg ir neparduodamos atskirai, plaukų priežiūros priemones galima įsigyti didesnėse 200 ml ir 150 ml pakuotėse, kurios atrodo lygiai taip pat, kaip miniukai. Aukso spalvos plastikinės tūbelės su atkemšamais dangteliais. Galbūt kiek nepatogu, kad kondicionieriaus pakuotės dangtelis atsukamas, tačiau taip yra tik mini pakuotėje. 

Kvapas. Dominuojantis kosmetikos kvapas su maloniomis žolelių natomis nuteikia labai maloniai. Kvapas malonus ne tik plaunant plaukus, bet ir išlieka ant plaukų dar kurį laiką po plovimo.

Konsistencija. Šampūnas gelinis; kondicionierius - kreminės konsistencijos; abu vidutinio tirštumo.


Sudėtis:
ŠAMPŪNO: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Lauryl Betaine, Coco-Glucoside, Ceteareth-60 Myristyl Glycol, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ascorbyl Palmitate, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Citric Acid, Glyceryl Oleate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Lecithin, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Phenoxyethanol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Ricinus Comunis (Castor) Seed Oil, Salicylic Acid, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, CI 19140, CI 15985.

KONDICIONIERIAUS: Aqua, Cetearyl Alcohol, Dicapryl Carbonate, Behenamidopropyl Dimethylamine, Cetyl Alcohol, Glycerin, Parfum, Carthamus  Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Cetearyl Glucoside, Persea Gratissima (Avocado) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Caramel, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Tocopherol, CI 19140, CI 15985.


Poveikis. Šampūnas lengvai ir gerai suputoja iš švariai išplauna plaukus, bei pats lengvai išsiskalauja lauk. Be to, labai smagu, kad jis nesuvelia plauko papildomai, ir toks jausmas, kad turi kondicionuojančių savybių, mat jau po plovimo plaukai jaučiasi lyg ir išpainioti, lyg ir jau šiame plovimo etape pamaitinti. Daugiau iš šampūno reikalauti ir nedrįsčiau - nelabai tikiu visokiomis atkuriamosiomis šampūnų savybėmis, gi jie nuo plauko nusiplauna taip greitai!

Jei šampūnas man patiko, tai kondicionieriaus norisi stipresnio. Tačiau... man kondicionierius pasirodė pernelyg silpnas, pernelyg lengvas. Jis tikrai padeda lengvai paglotninti plaukus, išpainioja plaukus  - tad ir šukavimas palengvėja. Be to plaukai įgauna minkštumo ir švelnumo, nėra apsunkinti. Tačiau viso to nepakanka - norėtųsi rimtesnio maitinimo ar rimtesnio drėkinimo.

Pagrindinė šios porelės funkcija yra stiprinti plaukus, tačiau po kelių kartų naudojimo, to pastebėti tiesiog neįmanoma per tokį trumpą laiką. Ir nors porelė atrodo pakankamai kokybiška, man norisi rimtesnio poveikio, arba po jo mirtinai reikia stiprios ir intensyvios plaukų kaukės. Na, bent jau mano lepiems ir nukankintiems plaukams.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai