PIRMAS ĮSPŪDIS. BIONIKE Defence Color MAT-zone - matinį efektą suteikianti skysta pudra normaliai/riebiai odai SPF 15 "402 Sable"

Tik turiu laisvą minutę ir gerą apšvietimą, ir skubu purtyti mėginių dėžę bei išbandyti kažką mažos nuomonės arba pirmo įspūdžio įrašui. Šį kart iš dėžės dugno traukiu iš Eurovaistinės gautą skystos pudros mėginėlį, kuris gundo tokiais užrašais, kaip "jautriai ir greit sudirgstančiai odai" bei "nikelio testas" - pastarajam esu alergiška. Ir nors mėginys neskirtas mano veido odos tipui (maniškė sausa, o priemonė skirta normaliai ir riebiai odai), tačiau išbandyti ir papasakoti savo potyrius labai norėjau.

" - Meilė - tai nepaprastas reiškinys! - tarė susimąsčiusi Pelėda. - Prisimenu, kaip prieš daugelį metų dėdė Bazilis pamilo vieną gražią panelę. Buvo tiek daug emocijų ir ašarų, ir tokios gražios vestuvės... O paskui jų išsižadėjo šeima!"
Iš "Gerų minčių kalendorius"


Ką žada gamintojas: Nepriekaištingas makiažas jautriai normaliai/riebiai odai. „Mat-Zone“ matinį efektą suteikianti skysta pudra normaliai, riebiai odai. Labai lengva konsistencija tolygiai suteikia matiškumo veido odai ir nepakartojamą užbaigimą, subalansuoja „T“ zonos blizgesį, neužkemša porų. 
Savybės:
- riebalų perteklių sugeriantys milteliai suteikia tobulą matiškumą odai;
- Viduržemio jūros dumbliai mažina matomas poras;
- „Glow Factor“ kompleksas – specialus mišinys su stipriomis antioksidacinėmis ir antistresinėmis savybėmis lygina, skaistina odą. 
Naudojimas: Tepkite šepetėliu arba pirštais ant sausos, švarios ir kremu pateptos odos. Venkite tiesioginio kontakto su akimis.
Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Aqua (water), Cyclopentasiloxane, Nylon-12, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Lauryl PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Cyclohexasiloxane, Isodecyl Neopentanoate, Talc, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, PEG-10 Dimethicone, Pentylene Glycol, Trimethylsiloxysilicate, Aluminum Magnesium Hydroxide Stearate, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Titanium Dioxide, Silica, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Caprylate, Sodium Chloride, Triethoxycaprylylsilane, Hydrogen Dimethicone, Aluminum Hydroxide, Tocopheryl Acetate, Moringa Oleifera Seed Oil, Theobroma Cacao Extract, Glycerin, Caprylic/ Capric Triglyceride, Pistacia Lentiscus Gum, Lecithin, Tetrasodium EDTA.

Kiekis: mėginio kiekis nenurodytas. Pilnas gaminio kiekis 30 ml
Kaina: 20,49 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė


Mano potyriai. Pirmiausia pradėkime nuo fakto - makiažo pagrindas yra per tamsus, gerokai per tamsus mano šiandieninei veido odos spalvai. Taip, galėjau jį pašviesinti šviesinamaisiais lašiukais, tačiau jie šiek tiek keičia priemonės konsistenciją ir tirštumą, tad mėginiui palikau tokią, kokia yra. Jei bandyčiau ar turėčiau didesnį kiekį, būtinai bandyčiau šviesinti.

Makiažo pagrindas turi keistai malonų, gaivų kvapą, nors kvapiųjų medžiagų priemonės sudėtyje lyg ir nėra! Keistoka. Priemonė vidutinio skystumo, tačiau pudriškumo labai daug trinant tarp pirštų. Jau iš priemonės konsistencijos matosi, kad ji tikrai nėra skirta mano odos tipui.

Makiažo pagrindas turi vidutinį maskavimą ir slepia odos patamsėjimus, tačiau et, paryškina visus odos netolygumus žiūrint iš arti. Iš toliau (kaip matote nuotraukose) atrodo veido odai tiesiog švyti, spinduliuoja sveikata ir jaunyste, bet hmm... na ne mano odos tipui...


Dengiant makiažo pagrindą ant odos jis iš karto ant jos sėsta į odą ir tai tikriausiai yra didelis privalumas riebios odos savininkėms. Man tai trūkumas - tokia pudra paryškins odos pasausėjimus, raukšleles ir netobulumus, nors gerai maskuos spalvinius pakitimus.

Pudra man išlieka labai gerai - visą dieną be jokių pakitimų ir priekaištų. Taip, iš arti žiūrint ji negražiai sėdi tose mano smulkiose raukšlelėse, visomis jėgomis įsikabinusi į odą. Bet iš toli vaizdas gražus. Jei turėčiau riebią odą - manau apsidžiaugčiau ir gundyčiausi pirkti pilną pakuotę. Tačiau man labiau patinka makiažo pagrindai, sėdintys labiau ant odos paviršiaus. Galutiniame vertinime - makiažo pagrindas tikrai geras, kokybiškas, bet, tiesiog ne mano odos tipui.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai