PIRMAS ĮSPŪDIS. RIMMEL "Fresher Skin" Breathable Natural Finish - makiažo pagrindas su SPF 15 "200 Soft Beige"

Tik radusi laisvą rytą, kai pakanka saulės šviesos nufotografuoti nuogą veidą ir makiažą, skubu vis bandyti savo turimus mėginius, kurie regis po truputį vis mažėja ir mažėja... Visgi, jų dar pakankamai daug ir šiais metais mėginių dėžė vargu ar ištuštės. Kartais susimąstau, ar tikrai noriu apie juos rašyti, tačiau kai kuriuos jų jūs labai jau skaitote ir labai domitės. Be to, ir pačiai smagu žinoti, kad apie ka-kažkokį itin populiarų aš jau turiu nuomonę ir žinau - norėčiau jį bandyti toliau ar visgi ne. Šį kart išsirinkau išbandyti ir pratestuoti Rimmel Fresher Skin kreminį makiažo pagrindą, kuris žada būti natūralaus efekto, nespindėti ir nekimšti porų. Hmm... jau iš šių teiginių gali surasti, kad tikriausiai skirtas riebiai ir mišriai odai, o mano - toli gražu ne tokia...

" - Išmokau pranašauti ateitį, - iškilmingai pranešė Nulėpausis, - Bus blogai, visi liūdės, kol pagaliau, vieną dieną ateis pasaulio pabaiga ir liausimės jaudintis. Ar tai ne gera žinia?"
Iš "Gerų minčių kalendorius"



Ką žada gamintojas: Naujasis lengvas it pūkas makiažo pagrindas RIMMEL Fresher Skin neužkemša porų ir suteikia matinį efektą, todėl Jūsų oda atrodo nepriekaištingai. Sudėtyje esantys ramunėlių ir alijošiaus ekstraktai ramina odą, o natūralūs mineralai kontroliuoja blizgesį. Iš 4 atspalvių išsirinksite Jums tinkamiausią.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Propylene Glycol, Talc, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Caprylic/Capric Triglyceride, Polymethyl Methacrylate, Titanium Dioxide, Myristic/ Palmitic/Stearic/ Ricinoleic/ Eicosanedioic Glycerides, Sorbeth-30 Tetraisostearate, Kaolin, Glycerin, Dicaprylyl Ether, Dipropylene Glycol, Phenoxyethanol, Sorbitan Sesquiisostearate, Acrylates/ Beheneth-25 Methacrylate Copolymer, Parfum/ Fragrance, Chlorphenesin, Sodium Pca, Ppg-8-Ceteth-20, Cyclopentasiloxane, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Polyurethane-14, Sodium Hydroxide, Dimethiconol, Disodium Edta, Amp-Acrylates Copolymer, Biosaccharide Gum-1, Hexyl Cinnamal, Limonene, Dextrin Palmitate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aminomethyl Propanol, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Linalool, Geraniol, Bht, Tocopherol, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Chamomilla Recutita(Matricaria) Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Algae Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Citric Acid, Ascorbic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Sulfite, Sodium Benzoate
May Contain: Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499).

Kiekis: mėginio kiekis 1,5 ml. Pilnas gaminio kiekis 25 ml
Kaina: 10,49 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, pigu.lt, Camelia vaistinėse


Mano potyriai. Makiažo pagrindo konsistencija iš tiesų lengva, nesijaučia jokių aliejų, netgi atrodo labiau vandeningesnės konsistencijos. Tačiau priemonė labai greitai džiūva ant odos ir dirbti su ja reiktų greitai, mat kitaip dengiasi netolygiai, beveik pėlmais. Tiesą sakant kad ir kaip greitai sukuosi, tie netolygūs plėmai vistiek gaunasi, tačiau smagu, kad juos pavyksta užmaskuoti, išsklaidyti ir paslėpti.

Makiažo pagrindas maloniai ir gaivia kvepia ir lengvai pamaskuoja veido odą visiškai jos neapsunkindamas. Tačiau mane erzina, kad iš pradžių atrodo idealiai tikusi spalva per kelias sekundes oksiduojasi kokiu porą numerių patamsėja, ir visas vaizdas atrodo labai nekaip - manyčiau tinkamą atspalvį, net ir su testeriais išsirinkti būtų labai sunku.


Makiažo pagrindas iš tiesų maskuoja lengvai, suteikia matinį efektą ir neapsunkina odos. Kalbant apie išlikimą, didesnių problemų dėl to niekad neturėjau, neturiu ir šiuo atveju. Išlieka labai gerai. Tačiau visos mano poros ir odos nelygumai pakankamai aiškiai matosi iš arti. Nežinau, jaučiu, kad tai visai ne mano priemonė. Man pirmuoju įspūdžiu nepaliko jokio susižavėjimo - pabandžiau, sunaudojau, bet pirkti pilnos pakuotės tikrai negundo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai