EO LABORATORIE "Restoring" vonios druska su organiniu spanguolių ekstraktu, apelsinų žiedų eteriniu aliejumi ir vanilės ekstraktu

Beveik baigėsi pirmoji savaitė, kai esu namie, tačiau tiesą sakant jos nepajutau, nes... susirgo mažylis ir mano rankos ir nugara kasdien kenčia nuo nuolatinio vaiko nešiojimo. Jei turi vaiką, tikrai žinai, kokie opūs jie tampa sergantys ir kaip jiems, nepaisant to, kokio amžiaus jie būtų, reikia mamos artumo. Bemiegės ir mano naktys - naktimis kyla temperatūra, prasideda pykinimas ir mama budi prie vaiko su bliudeliu rankoje spėdama nusnausti vos keliolika minučių nuo vieno vaiko pabudimo iki kito. Jau nekalbu apie dienos darbus, kuriuos vistiek reikia padaryti. Toks jausmas, kad darbas prieš tai buvo bene atostogos! 

Tikriausiai todėl vos vyrui spėjus grįžti namo greit užsidarau vonioje ir bent 20 minučių paguliu vonioje - ne tik atpalaiduoti mintis, bet ir pavargusius per dieną raumenis. Jei atvirai - gulinėčiau karštoje vonioje ir ilgiau, tik tuoj pasigirsta garsesni pokalbiai, sūnus ima krebždėti prie durų ir šauktis mamos, tad apsisukusi rankšluosčiu skubiai neri pro duris, kol viskas nesibaigė keliolika minučių trunkančia ašarų katastrofa... Va taip mes ir gyvenam šią savaitę... Tuose tarpuose tarp mažylio reiklumo priepuolių... Na, o šiandien dar labai noriu jums papasakoti apie Eo LAB vonios druską - kompanijos produktus jau senokai pamilau ir nežinodama ką rinktis, visuomet renkuosi šios kompanijos produktus.

"Tikėjimas - tai paukštis, kuris jaučia šviesą dar neišaušus."
R. Tagorė


Produktas: EO LABORATORIE "Restoring" vonios druska su organiniu spanguolių ekstraktu, apelsinų žiedų eteriniu aliejumi ir vanilės ekstraktu
Gamintojas: "OOO Eko Laboratorija". Maskva, Rusija
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: sausai, pažeistai, brandžiai odai
Labiausiai patiko: jaučiamas poveikis odai (!)
Labiausiai nepatiko: pripildžius vonią kvapas tampa vos jaučiamas
Tūris: 400 g
Kaina*: 3,79 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Elevita
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: vonios druska skirta probleminei, sausai ir pažeistai, brandžiai odai prižiūrėti. Atkuriamosios vonios druskos sudėtyje, kuri papildyta natūraliais aliejais ir ekstraktais, yra 99 % natūralios kilmės medžiagų. Organinis spanguolių ekstraktas atkuria ir tonizuoja odą, suteikia spindesio. Ekstraktas gerina probleminės, sausos ir pažeistos, brandžios ir gyvybingumą praradusios odos būklę. Apelsinų žiedų eterinis aliejus pasižymi stipriomis tonizuojamosiomis ir jauninamosiomis savybėmis, kurios suteikia odai gaivumo, didina stangrumą ir elastingumą. Aliejus padeda lyginti raukšles ir saugo odą nuo naujų raukšlių atsiradimo. Vanilės ekstraktas pasižymi minkštinamosiomis ir maitinamosiomis savybėmis. Jos suteikia odai elastingumo bei atkuria pažeistą lipidų sluoksnį.
Sudėtyje yra organiniu spanguolių ekstrakto, apelsinų žiedų eterinio aliejaus, vanilės ekstrakto.

Naudojimas: 4 šaukštus jūros druskos ištirpinkite šiltame vonios vandenyje (35 - 38C). Mėgautis kvapnia vonia 10 - 15 min.


Popierinis maišelis su užlenktu ir sagtelėmis užsegtu viršumi yra visa vonios druskos pakuotė. Ir čia iš karto giriu kompanijos pasirinkimą - plastiko ir taip visur per akis - daug smagiau žinoti, kad popierinę pakuotę ne tik garantuotai bus galima perdirbti, tačiau ir popierius ženkliai greičiau suįranti pakuotė nei kitos medžiagos. Viduje druska supilta į skaidrių plastikinį maišelį ir užklijuota paprastais apvaliais lipdukais. Deja, čia baigiasi visa kokybė - priemonės maišelis nėra tvirtas, užklijavimas mažų mažiausiai keistas ir nepatvarus, tad druską praktiškai iš karto perpyliau į stiklinį indą vonioje - saugiau ir patogiau.

Kvapas. Kreminis, malonus, kosmetinis kvapas, kuris nelabai primena man nei spanguolių, nei apelsinų žiedų. Manyčiau visų šių kvapų mišinys su vanilės žiupsneliu.

Konsistencija. Įvairių oranžinės spalvos druskos gabalėlių (įdomu, kaip išgauta ta oranžinė, jei priemonės sudėtyje nėra dažomųjų medžiagų?) priemonė.


Sudėtis: Maris Sal, Organic Vaccinium Oxycoccus Extract, Vanilla Planifolia Extract, Parfum.


Poveikis. Pradėsiu nuo to, kad druska šiek tiek sunkiau tirpsta vandenyje, tačiau galiausiai, prisipildžius voniai dėl to problemų nekyla. Druska nenudažo vandens, nesukelia jokių burbuliukų ar aliejaus, apskritai, vizualiai atrodo, lyg nieko į vonią nebūčiau pylusi. Deja, nuslopsta ir priemonės kvapas - man jis tampa silpnas ir silpnesnis, nei norėčiau.


Po vonios ( o stebukle!) aš iš tiesų jaučiu, kad produktas kažką teigiamo daro mano kūno odai - paprastai sausėjančios ir pleiskanojančios kojos, kurias dažnai tempia nuo sausumo, nebesukelia jokių nemalonių pojūčių, nors kremo po kiek laiko tikrai prireikia. Hmm... tikriausiai druska veiksminga, nors sudėtyje nėra kažin kokių stebuklų, tik druska ir augaliniai ekstraktai. Tad jei atmesim kvapo trūkumą, jei neskaičiuosim to, kad druskos pakanka vos 6 vonioms, tačiau sudėtis, efektas odai ir nedidelė kaina paperka. Man patiko ir paliko labai jau neblogą įspūdį.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai